שרשור תמונות סתיו
-
יתכן, כשהתחיל הגשם, היינו בטרפלגר סקוור,
ואז עזבנו את המסלול המתוכנן, ועלינו לאוטובוס אחרי הליכה קצרה, ברחוב העולה מהככר צפונה, בשביל לתפוס את הרגע, זה היה גשם דק וקל מאוד.
זכורה לי היטב התחושה של סתיו, המלנכוליות הטבעית עם טפטוף הגשם, שהעלו את השרשור סתיו, מיד נזכרתי בנסיעה אוטובוס הזה, כי בדרך כלל נעים בטיוב.
אני זוכר שבלי הרבה הכנה, פשוט הרגשתי שתמונות מהאוטובוס בגשם קל יהיו זכרון נעים, בניגוד לגשם כבד בעת נסיעה, שזה שונה לחלוטין.
-
*צולם דרך ויטרינה בבית-קפה - יש עליה דוגמה פרחונית-גאומטרית בסגנון:'Art Nouveau'(ורד).
או שהחלונות באוטובוסים בלונדון מעוטרים כך?! לא ביקרתי שם מאז שנדבקו לי סוליות הסניקרס החדשות למדרכה השמנונית.
-
פוסט זה נמחק! -
היום לפני שנה.
סתיו ב”וויילד סנטר”, אפסטייט ניו יורק.
מקום מומלץ מאוד עם ילדים (למוזיאון הטבע), אבל לא רק.
ותמונה אחת מאולד פורג’, עם עופר חמוד שקפץ לבקר אותנו במוטל.

-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אני חושב שפתרתי את חידת הזכוכית המעוטרת, בצילום הגשום.
זה אכן צולם מהאוטובוס, פשוט כל שימשת האוטובוס עם טיפות גשם, והחלק השמאלי, המעוטר היא ויטרינת החלון של החנות בחוץ! בוודאות, שתופסת שליש מהתמונה משמאל.
כיוון שהעיטור יוצר טשטוש שמעורב עם טישטוש הטיפות שבמופיע בכל התמונה, משימשת האוטובוס, נוצרת תחושה שהכל מעוטר, למרות שבשאר חלקי התמונה העיטור אינו מופיע. כיצד? זאת בגלל שהחלק הימני הוא בהיר יותר מואר יותר, בעוד הויטרינה המעוטרת כהה יותר.
לכן נראה שהמוח, "משלים " כביכול את תחושת העיטור לשאר חלקי התמונה. תורמת לכך גם הקומפוזיציה הלא סימטרית, והצילום בזווית לא ישרה, כלומר לא רוחבית (מרובעת), שהמח בד"כ רגיל אליה בתמונות מצבי חוץ.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
השרשור עוסק בתמונות וחוויות סתיו.
סימן קריאה!
שבת שלום
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק! -
הצליחה לך, התמונה עם השפירית!
-
פוסט זה נמחק! -
תודה, עשיתי לה בוק

אספר על תמונה שפיספסתי:
בדרך לאאוטלט Settlers Green בנורת' קונוויי, ראינו ברחוב, ליד אחד הבתים, פסל-חצר להאלווין, אחד מיני רבים, אבל הגאוני מכולם: עמדה שם מכונית ישנה עם מכסה מנוע פתוח, ומולה רוכנים אל תוך המנוע שני דחלילים בגודל של שני גברים, לבושים בג'ינסים וחולצות משובצות. הראשים שלהם היו דלעות, והם התכופפו כך שמעל המכנסיים שלהם נחשפו ישבניהם, שהיו עשויים משתי דלעות קטנות עם חריץ ביניהם
. זה היה עשוי למופת! הייתי עסוקה בניווט ולא הספקתי לצלם, רציתי לחזור לשם אחר כך אבל לא מצאנו את המקום
.