הגיגי סתיו על צפון הודו והודו בכלל
-
היומרה שלנו לצעוד בנתיבים מאתגרים לא מחייבת את מוצאי הנתיב בכלום. לי בלי עיין הרע עדיין אין בעיה להתמודד עם נתיבים של טרקרים צעירים אבל גם אני מתחיל להרגיש את הגיל בירידות התלולות. אשתי מתקשה יותר בעליות אבל בד״כ נהנית מאוד ובדיעבד כמעט כל קושי בשטח מתורגם אחר כך לרגשות סיפוק ולחוויות.
עמק סורו יפה גם מהכביש מבלי לטפס אבל דברים שרואים מהפאס לא רואים מהכביש וזו אף פעם לא אותה ההרגשה גם אם רואים את אותם הדברים כשמגיעים אחרי מאמץ. הייתה הליכה מצויינת ואפילו שארכה יותר ממה שרצינו יש לנו רק זכרונות מצויינים מהחוויה.
אני זוכר את הפעם הראשונה בה הגעתי (ברכב) לנקודת התצפית המרהיבה גליישר פויינט בפארק יוסימיטי בקליפורניה. אני זוכר שאמרתי לעצמי שזו פעם ראשונה שאני רואה פנורמה שמעוררת בי התרגשות כמו המראות שראיתי לפני כן בפטגוניה ובמפלי האיגואסו.
הייתי אחר כך לא מעט פעמים בגליישר פוינט וקצת התרגלתי ליופי שהוא בשיאו באביב כשהמפלים שופעים אבל הפעם הטובה ביותר הייתה כשטיפסתי אליו 1000 מטר עם שני הבנים הגדולים שלי (שהיו אז עדיין די קטנים) בתקופה שהכביש היה סגור והמקום שבקיץ שורץ מבקרים היה כמעט שומם.
תמונה מהרכבל העליון בחרמון ב6:20 בבוקר לפני חודש וחצי.
לא ישנתי למעלה
וגם הרכבל לא עבד עדיין
-
המעבר על סורו
והמראות
שראינו בעליה לפאס בין פניקאר לפארקצ׳יק (גם שם חופרים מנהרה מתחת לפאס)לכיוון הפסגות של נון וקון

טיול יום
יפיפה
שהוריד אותנו לכיוון ״מרחצאות נהר טבעיים״ בפראקצ׳יק
שדווקא מהם אין לי תמונות בטלפון. אחפש במצלמה. -
-
-
זה נראה קצת רחוק עכשיו. .…
בימים האחרונים הלכתי את 3 הקטעים הראשונים של שביל ישראל מדן ועד דישון.
החום העיק קצת אבל אין כמו ללכת עם התרמיל והמקלות ואין על המפגשים עם החברה על השביל.
כל הצעירים עכשיו בארץ וחלק שסיימו ללמוד ורצו לטייל לפני העבודה או שרק השתחררו מצאו את השביל אל השביל….…
השנה זו כנראה השנה של השבילים אצלנו
-
-
המדבר אצלנו

גם יפה

-
-
חן חן דרור – עד לפעם הבאה -… זה מהגג של וואנגצ׳וק
-
-
עד שהודו נפאל והעולם יפתחו לטיולים….…
אני נוסע מחר לשבוע טיולים בהרי אילת
האריזות מורכבות בהרבה מאריזות לטיול במזרח
-
טיול וחופשה מהנה!
-
-
-
תהנו תצלמו ותעשו בכאילו

-
אופציה ישראלית מאתגרת-
חוג אלעד התחילו את פעילותם לשנה זו.
כבר היה טיול אחד, הטיול הבא בסופש הבא, ויש לו"ז באתר שלהם.
הם קצת 'שרוטים' על הליכות טבע ל'שום מקום ובחזרה' אבל נראה שיתאים לחלק מהקוראים והכותבים פה....
-
@בשביל צילה cillam

-
תודה – אצלינו יפה … ואני מתגעגעת ……… תבנו שבת שלום
-
-
Nice … כאשר יעבור זעם …… מקווה מאד … תהנו … כאן קור כלבים … ואתם תזהרו מהצפות …

לכבוד
באדיבות האחת והיחידה צילה שגרירת ההימלאיה

נחל יוטבתה