גגות!
-
-
גג שלא הבנתי למה היה צריך לעלות עליו- למעשה תצפית , ולא משנה מאיפה-על ברלין
עיר שלא ראיתי בקו המבנים שלה שום חן מיוחד ששווה לטרוח בשבילו לעלות על מגדל או גג.
גג שאני לא מוצאת את התמונה שלו- עם העץ על הגג בלוקה איטליה-בטח למישהו יש לצרף כאן. גגות יפים לעומת זאת אולסונד נורווגיה מהתצפית
גגות יפים

-
@יונית אמר:
גג שלא הבנתי למה היה צריך לעלות עליו- למעשה תצפית , ולא משנה מאיפה-על ברלין עיר שלא ראיתי בקו המבנים שלה שום חן מיוחד ששווה לטרוח בשבילו לעלות על מגדל או גג.
אין בקו המבנים שלה הרבה חן, גם הגרמנים הלא ברלינאים יגידו שהיא העיר הכי פחות יפה בגרמניה, אבל יש תצפיות לא מוכרות שהן דווקא מוצלחות. יש באיזו שכונה לא מתוירת גבעה עם מבנה מוזר דמוי בונקר מכוסה בגרפיטי, שמשם דווקא יצאו לי תמונות מוצלחות.
-
-
קוימברה, פורטוגל, האוניברסיטה בראש הגבעה

-
תצפית מהסקיי גארדן, לונדון:

-
זה שאני לא חובב ערים, אני יודע ולכן למצוא בתמונותיי קו רקיע זה כמעט בלתי אפשרי….מזל שפה ושם טיפסתי גבוה, ככה שיכולתי למצוא גגות..
הכפר סורטה, בוליביה

-
-
לא תמונת העץ על המגדל, אבל גם גגות מלוקה:

-
וזו תמונה שצולמה מראש המגדל עם העץ… (בלוקה)

-
לפתע נזכרתי אין כמו הגלגל ענק בסינגפור לתצלומים מגובה רק שלעיתים מגדלי סינגפור עדין גבוהים יותר

רנצי
-
גג מנזר בטאוואנג ארונצ׳אל פרדש
-
גגות העיר היפה טריר, תצפית מפורטה ניגרה:

-
-
על העולם המוסלמי בשיא תפארתו נאמר שהוא ממגדל החירלדה בספרד ועד צריחו של מסגד כותאב א דין בדלהי שבהודו. לצריח בהודו לא ניתן לעלות אז לצערי רק תמונות מהחירלדה בסביליה ספרד

רנצי
-
לוז סאן סווור
-
-
גגות למסוקים – בנגקוק

-
דוברובניק הופצצה רבות בזמן מלחמת האזרחים שהשחוללה לאחר קריסת יגוסלביה. הסרבים ישבו בנקודה בה צולמה התמונה וצלפו ללא הפסקה תוך שהם מותירים את דוברובניק ללא גגות שלמים. כל הגגות שבתמונה בצבע אחיד אלו גגות משוקמים. התמונה צולמה לא הרבה אחרי שהגגות שוקמו

ולאקשן מסוג אחר לגמרי. גגות קוינסטאון בניו זילנד. לכאן אפשר לעלות ברכבל. לרדת בעשרות אפשרויות מטורפות כמו בלון מתגלגל ויתר המצאות מטורפות שמשועממי קוינסטאון יצרו.
רנצי -
ונגן שוויץ
___

ריגה מהמועדון במלון רדיסון בלו