שרשור תמונות סתיו
-
אני כתבתי civet – דרך אגב. Weasel זה כינוי למי שהוא שקרן שלא ניתן לסמוך עליו ועוד כל מיני ״מחמאות״ …
-
סתיו אדמדם
-
יש גם חיות בכלוב שאני התפעלתי מהפעילות שלשמה הן הושמו בכלוב.בראש ובראשונה גן החיות בג’רזי, שייסד ג’רלד דארל זצ”ל כדי לשמר חיות בסכנת הכחדה.
בגן הזואולוגי בתל אביב ניסו (לא יודע מה היום) להרבות עזניית הנגב ואפילו זוג פרסים.
את העזניות אפילו ניסו להחזיר לטבע, ללא הצלחה ככל הידוע לי.
הפרסים מתו מזקנה בלי להתרבות.
-
ג׳ראלד דורל כתב מספר ספרים על ההרפתקאות שלו באיסוף החיות …מזכיר נשכחות…
-
בבאן מה-טוט, בירת גידולי הקפה בויטנאם מתקיים פסטיבל קפה בינ”ל
הצילומים שלי הרבה פחות טובים מהקפה המעולה ששתינו שם

-
טוב שמצאת תמונה סתווית להחזיר את השרשור למסלולו.הרגשתי לא נעים שהתלבשתי על מחוזות הקפה… אבל לא הצלחתי למצוא שום תמונת סתו נוספת אצלי .. כנראה שאני לא מטייל סתווי...
-
ואוו איזה כיף לך להיות שם
-
-
עכשיו כבר יצרת יותר מדי מתח סביב תמונות הסתיו שלך. שאת חייבת לקיים ולגרום לנו להאדים/להצהיב/ להווריד.. מהתפעלות

-
איזה קטע אני בכלל לא מצליחה לראות את התמונות שהעליתי,דרך אגב התמונות האלה צולמו בקניון הארה בשוויץ לפני שנה -
אצלנו עכשיו שיא השלכת. אני מתוודה שעבורי ההנאה מהשלכת מהולה בתחושה עצב קל, כי אני יודעת שעוד שבועיים כל העצים יהיו ערומים ויהיה חשוך ורטוב. למרות שהשלכת מקסימה, אני לא מצליחה להתנתק מהבאסה על החורף שמתקרב.
לטובת מי שלא מתבאס כמוני, אני מצרפת כמה תמונות מהימים האחרונים:

-
במעט שהצלחתי לתפוס מהשלכת היפנית הם ניצלו יפה את העלים האחרונים של עץ המייפל היפני לפני שיתייבשו וינשרו, ומכרו אותם מטוגנים בבלילה לתיירים כנשנוש למסלולי הטיול. ליפנים גם יש משקאות סתיו וקינוחי סתיו לכבוד העונה, אפילו קולקציות של בירות סתיו עם ציורים של עלי שלכת על הפחיות.
-
נשבעת שהייתי בדרך להכין כוס קפה והוצאת לי את החשק

-
שלכת מהממת. אני מבינה את הבאסה, גם כאן עברו עכשיו לשעון חורף והחושך בחמש אחה"צ מדכא. ואצלנו אפילו שלכת ראויה אין...
-
עם חושך ב-5 הייתי זורמת בכיף. *עכשיו* יש זריחה ב-7 וחושך ב-5. בשיא החורף השמש זורחת סביב 8:15 בבוקר ושוקעת כבר ב-15:30, ובין לבין רוב הזמן אפור ומדכא.
אני ממתינה בדריכות לשרשור פריחת האביב כשהגינה שלי תתחיל לפרוח ולשמח.
בינתיים, הנה עוד כמה מאתמול:

-
אם היה אפשר, בכיף לבחור עכשיו בשקיעה מוקדמת עם קור אנגלי ושאריות שלכת עכשיו. פה הכל יבש גם ככה מהקיץ באופן מדכא.
הייתי פעם באזור שבו אין שקיעה בכלל חלק מהקיץ, אור מלא 24/7. הם בטח משתגעים בחורף.
-
לא סיפרו לך שקפה באמצע הלילה יגרום לך מקסימום לג’ט לג?
האמת הקפה שם לא רע ויש גם ורסיות מערביות:

-
היכן טיילת?
-
סתיו מתקדם

-
לבושתי רוב התמונות האלו הן בכלל לא מ״טיולים״. רובן הן מאזור האוניברסיטה באוקספורד, אחת או שתיים מהשכונה שאני גרה בה ורק אחת היא מטיול אמיתי. חלק גדול מהתמונות צולמו ב-University Parks במרכז העיר, סמוך לבניין שאני עובדת בו (שגם הוא באחת התמונות). יצאתי לסיבוב קצר בזמן שהמתנתי למשהו בעבודה. לצערי, למרות שהיה יום בהיר ברובו הגדול, ב-20 דקות שאני הייתי בחוץ ירד גשם.