ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב מינכן

פורום אירופה
    השכרת רכב
    5
    25
    2165
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • משה 22
      משה 22 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב 

בעיון באתר סיקסט העולמי ושל שדה תעופה מינכן הבחנתי כי החברה הסירה דגמי רכבים מסויימים אשר התעניינתי להשכיר בשהותי הקרובה ביוני כמו       ב.מ.וו M5

מרצדס אס 63 AMG.

מדובר ברכבים עתירי סוסים ואשר אינם מוגבלי מחשב למהירות מירבית .

אחת המטרות בטיול הנוכחי לשבור את שיאי המהירות שלי באוטובאן, ונהיגת אקסטרים ברוב מעברי הרים “המפחידים ביותר” כמו לדוגמא מעבר סטלביו הנחשב לאחד הכבישים הטובים בעולם לנהיגה מאתגרת ולנהיגה  ובכלל.

האם מישהו מכיר סוכן ישראלי אמין שעובד עם חברות השכרה בגרמניה / מינכן שמציע להשכרה מגוון של רכבים דומים כגון : 

פורשה 911 – עדיפות 

מרצדס S 63 AMG

ב.מ.וו M5

מיותר לציין כי חברות ההשכרה בארץ לא משווקות דגמי רכב יוקרתיים בחו”ל.

וכנראה גם באירופה מדובר בחברות מיוחדות שמשכירות רכבים כאלו.

והכי חשוב מה קורה והצלחתי להזמין רכב שכזה והטיסה או הטיול התבטל בגלל הקורונה? 

האם כספי יוחזר ? 

אם זה היה בחברה ישראלית אז הכסף היה מוחזר ללא ספק.

במקרה הזה אין לי מושג .

תודה מראש 

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@משה-22

ככל שאני רואה SIXT כן מציעים מכוניות כמו מרצדס S 63 AMG במינכן.

אבל אם ללכת על חווית נהיגה אקסטרימית למה להתפשר? הם גם מציעים את ה BMW i8 Roadster

אין לי מושג מה המדיניות של SIXT לגבי הגבלת מהירות.

מתי אתה מתכוון לנסוע?

משה 22 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

יוני 2021.

אני רוצה רכב שרירי אבל גם מפנק.

הרודסאטר פחות מתאימה לי גם לאישיות  (לא אוהב רכבים מנקרי עיניים ) וגם לאופי הטיול בהמשך.

הגבלת מהירות לא תלויה בחברת השכרה אלה בהתאם לחוקי המדינה.

ובגרמניה באוטובאן בקטעים מסויימים אין הגבלת מהירות ולכן נוהגים שם גם במהירויות של 300 קמ”ש ויותר  – חוקית. (הבושה –  שעקפה אותי אישה מבוגרת ממני לדעתי בגיל 60 לפחות, שנהגה בפורשה כשהייתי על 250 קמ”ש ומהר מאוד נעלמה באופק ).

בפעם האחרונה מימשתי יכולת בדגם אחר של מרצדס CLS 450   במהירות של עד 250 קמ”ש והבעייה שברכב כזה יש מגביל מהירות אלקטרוני. 

הרודסטאר לא תממש יכולות במדרג כזה. לזה ב.מ.וו בנתה את האם 5 לדוגמא  שמסוגלת לחגוג מעל ל 300 קמ”ש בלי בעייה.

הרודסטאר יחסית רכב קטן ולא נראה לי שמזוודה גדולה תיכנס מאחור.

אני לא מדבר על מרצדס אס קופה אלה על הדגם  4 דלתות הקלאסי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

אני לא רואה באתר של סיקסט במינכן שדה תעופה אופציה למרצדס אס 63.

משה 22 דוקטור דו ליטל 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • משה 22
              משה 22 @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

https://europeluxurycars.com/

מצאתי אתר שכבר פעם כשרציתי לשכור פרארי או למבורגיני לטיול בר מצווה של הבן למשך 5 ימים, שלחתי להם הצעה והם היו בסדר .

דרשו 1000 יורו ליום השכרה שזה מחיר הוגן .

הבעייה שהם רוצים הפקדה של 100000 יורו לטענתם כי מדובר ברכב שעלותו מיליון יורו והם רוצים להבטיח את חזרתו של הרכב.

אין לי מאה אלף יורו פנויים בחשבון.

ולכן אני צריך סוכן ישראלי שמייצג אותי מול חברות שכאלו.

? יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ?
                משתמש שנמחק @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

אין לי מושג אם הוא מתעסק גם עם רכבים מהסוג שאתה מחפש, אבל אורן מרום הוא סוכן להשכרת רכבים בחו”ל אמין מאוד ונחמד. תוכל למצוא אותו בפייסבוק.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • משה 22
                  משה 22 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

תודה,

אבדוק מולו

• יונית
                    יונית @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

לא נכנסת לסוגי המכוניות והפיקדון המתבקש.

ככל שערך המכונית יקר יותר- ככה גם עומק חשבון הבנק לפיקדון צריך להיות.

בכל מקרה סוכנות מכוניות לא תתעסק כיום, לדעתי, בהשכרת רכב ליוני 2021 (בגלל הקורונה)-זה לעשות עיסקה על הקרח.

• משה 22
                      משה 22 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

יש מחירון  באתר סיקסט ישראל – אבל זה מחירון קשוח ויקר ולא ניתן להחזר, מחירון  קיץ מופץ בדרך כלל בדצמבר- ינואר ואז גם המחירים יורדים והחוזה ניתן לביטול בכל עת.

קיים גם מחירון באתר סיקסט העולמי.

אבל זה לא עוזר לי,  כי אין מכונית לטעמי.

אני מקווה שנקבל ייעוץ והכוונה באתר הזה או שאצטרך להסתפק במרצדס 400 – 500 s  בייסיק.

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • דוקטור דו ליטל
                        דוקטור דו ליטל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22 אמר:

@דוקטור-דו-ליטל

אני לא רואה באתר של סיקסט במינכן שדה תעופה אופציה למרצדס אס 63.

יש את הדגם Mercedes-AMG S63 Convertible, הדגם עם הגג הנפתח.

יש להם דגמי Coupé כמו BMW M850, Mercedes S560 שיש להם מספיק מקום למזוודות, המנוע ב BMW הוא אותו מנוע כמו ב M5.

בדקתי ויש רכבים פנויים במינכן ביוני אבל חייבים להזמין מראש, אי לי מושג אם הזכיין הישראלי תומך בהזמנה כזו, אין לי מושג אם יש סוכן ישראלי שתומך בהזמנה כזו.

לגבי תמחור, כמו שיונית אמרה, ככל שהרכב יקר יותר כך גם הבטחונות הנדרשים גדולים יותר.

בד”כ השיטה היא לחסום מסגרת בכרטיסי אשראי, לא להפקיר סכום גדול בחשבון בנק. כמובן שצריך הרבה יותר מכרטיס אשראי בודד ולכל הכרטיסים צריך מסגרת אשראי מאוד נדיבה.

• משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

תודה 

ראיתי את המבחר באתר סיקסט מינכן.

וברור לי התנאים והחוזה.

ברור גם שהסוכן הישראלי לא תומך בשכירת רכבים שלא נמצאים באתר סיקסט ישראל, הם בסך הכל זכיינים ולא מוסמכים לשווק גדמים שלא קיימים אצלם.

כנראה שדגמים מיוחדים כפי שאני מחפש, אין להשיג בחברות השכרה קונבנציונאליות, אלה רק דרך חברות השכרה מיוחדות המתעסקות                                        בפלח שוק של רכבי יוקרה /על כפי שצירפתי בלינק מעל. 

מחירי השכרות אלו הינם גבוהים  ועד לא דיברנו על הביטוח שכנראה לא מזכיר אפילו החזר השתתפות עצמית , ולכן במחיר כזה השוכר רוצה דגם צפציפי שיספק את המטרה והייעוד וכן יתאים לאופיו .

צריך להתחבר לרכב ולכוח שהוא מפיק  ולהתנהגות הכביש שלו כפי שלמדתי על בשרי באחת הפעמים הקודמות שהרכב “ ברח לי “ פשוט התרומם בחלקו הקדמי בעת בדיקת יכולת התאוצה שלו, כי לא הערכתי נכונה את כוח המנוע וכוחות הג’י הפועלים על הנהג וביליתי יומיים עם חגורת גב.

ואני לדוגמא לא מתחבר לדגמי קונברטיבל או 2 דלתות למעט הפורשה .

תודה על הבדיקה נמשיך לחפש ולהתעניין.

• יונית
                            יונית @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

מחירון קיץ מופץ, לפחות לגבי מכוניות רגילות, רק בסביבות מרץ אפריל.

השנה הנוכחית אינה “רגילה” ולכן הרבה עסקים בתחום -לא יקבלו הזמנה כיום (שעלולה ליפול בעוד חצי שנה מסיבות חיצוניות)

אלא ידחו את ההזמנה לעיתוי סמוך למועד ההשכרה.

להשכרת מכוניות יוקרה נדרש סכום פקדון רחב, ו2 כרטיסי אשראי שונים (לפחות) על שמו של המשכיר.

• משה 22
                              משה 22 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

https://www.shlomo.co.il/sixt/%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8_%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%94?group_code=ff10db339e6799b30a48680cce528a30&availibilityId=MTcwMDY1MTM=

דוגמא להזמנת רכב עכשיו ליוני 2021 בסיקסט ישראל.

הבעייה שזהו מחירון לא ישראלי אלה של החברה העולמית ואם מבצעים הזמנה אז אין יכולת לביטול, אבל מי שלא מבין יכול לבצע את ההזמנה באתר.

כפי שאמרתי מחירות הקיץ יופץ בדצמבר כפי שהופץ שנה שעברה ואז למעשה ביצעתי את ההזמנה , במחיר זול וללא התחייבות והתשלום בוצע בסמוך למועד הנסיעה – יותר נכון תשלום וזיכוי בגלל הקורונה .

• משה 22
                                משה 22 נערך לאחרונה על ידי

המחירון למכונית רגילה ולא מיוחדת
                                • דוקטור דו ליטל

@משה-22 אמר:

@דוקטור-דו-ליטל

תודה 

ראיתי את המבחר באתר סיקסט מינכן.

וברור לי התנאים והחוזה.

ברור גם שהסוכן הישראלי לא תומך בשכירת רכבים שלא נמצאים באתר סיקסט ישראל, הם בסך הכל זכיינים ולא מוסמכים לשווק גדמים שלא קיימים אצלם.

כנראה שדגמים מיוחדים כפי שאני מחפש, אין להשיג בחברות השכרה קונבנציונאליות, אלה רק דרך חברות השכרה מיוחדות המתעסקות                                        בפלח שוק של רכבי יוקרה /על כפי שצירפתי בלינק מעל. 

מחירי השכרות אלו הינם גבוהים  ועד לא דיברנו על הביטוח שכנראה לא מזכיר אפילו החזר השתתפות עצמית , ולכן במחיר כזה השוכר רוצה דגם צפציפי שיספק את המטרה והייעוד וכן יתאים לאופיו .

צריך להתחבר לרכב ולכוח שהוא מפיק  ולהתנהגות הכביש שלו כפי שלמדתי על בשרי באחת הפעמים הקודמות שהרכב “ ברח לי “ פשוט התרומם בחלקו הקדמי בעת בדיקת יכולת התאוצה שלו, כי לא הערכתי נכונה את כוח המנוע וכוחות הג’י הפועלים על הנהג וביליתי יומיים עם חגורת גב.

ואני לדוגמא לא מתחבר לדגמי קונברטיבל או 2 דלתות למעט הפורשה .

תודה על הבדיקה נמשיך לחפש ולהתעניין.

קיבלת הפניה ספציפית ללפחות 2 מכוניות שמתאימות לדרישות שרשמת בחברה שחביבה עליך (SIXT) ושכרגע לפחות אחת מהן שבדקתי זמינה להזמנה בקיץ.

אחת אולי פחות מתאימה לך כי למכונית 2 דלתות, השניה בדיוק מה שרצית.

קיבלת הפניה לסוכן ישראלי שנותן יחס אישי ומנסה לטפל בבקשות מיוחדות. אתה מעדיף לא לפנות אליו משיקולים שלך.

עלות העסקה היא עלות העסקה, אני לא נכנס לעלות כל מרכיב בנפרד. לא חושב שבחברה אחרת יהיה שינוי מהותי בעלות, לא מאמין שאיזושהי חברה תחתוך פתאום את המחיר בחצי.

אז אתה לא רוצה לפנות לחברה בחו”ל, לא רוצה לפנות לסוכן בארץ, העלות גבוהה מידי בשבילך, נראה לי שאפשר לסגור את הנושא כלא רלוונטי לגביך.

ואם היה תלוי בי הייתי מתנה נהיגה במכוניות כאלה בקורס נהיגה מתקדמת מעבר מבחן (טסט) ורישיון מתאים. כמו שרישיון לקורולה לא מספק לנהיגת משאית לדעתי רישיון לאוקטביה לא מספק לנהיגת מכונית על, מסוכן כמו לתת לילד בן 9 אקדח טעון.

אבל חוקי הרישוי לא נקבעו לפי דעתי, כל אחד שיש לו רישיון נהיגה ומספיק כסף יכול לשכור וגם לרכוש מכונית כזו.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

לא איבדתי תקווה .

תסכים איתי שמי שמוכן לשלם מאות יורו ליום לרכב, רוצה לקבל בדיוק מה שהזמין כולל נפח מנוע, הספק , תצורה ויכולות ולא דגם דומה.

הסוכן הישראלי שדובר עליו מתעסק מול חברות השכרה קונבנציונאליות ולכן לא רלוונטי לגבי.

אמשיך לבחון אופציות וחברות אשר מחזיקות רכבים מהדגמים שאני רוצה להשכיר,  מקווה רק שבסוף זה לא יגמר בברירת מחדל של מרצדס 560--- S 400 – 500      או ב.מ.וו. M550   תחליפים נחותים יותר לדגמים שאני מחפש ואותם אין בעייה להשכיר וכבר בעבר שכרתי,  בסוף אספר מה השכרתי והאם כמובן שיפרתי את שיא המהירות שלי וריעננתי יכולות והורדתי חלודה מאחיזת הגה .

אני מניח שבגלל שאתה לא מכיר אותי אז אתה גם לא יודע איזה הכשרות נהיגה יש לי , כנראה קצת יותר מנהג ממוצע ולא רק ע”י מורה נהיגה רגיל ולא רק במסגרת הקורסים המוכרים כיום בארץ.

גם לדעתי אסור להשכיר לנהג ישראלי רכבים כאלו, אבל לא ראיתי מעבר להגבלת גיל 24 וותק של 3 שנים כמדומני הגבלה אחרת בסיקסט גרמניה, בסוף יש גם עניין כלכלי, כל נהג שרוצה לבחון את יכולותיו ומכוניתו יכול לבצע זאת חוקית רק במקום אחד בעולם – אוטובאן משובח גרמי.

קשה לי להאמין שכל נהג גרמני עובר הכשרות לנהיגה במכוניות על, אבל כן נוהג בכאלו , ויש תאונות והרבה וכאשר זה מתרחש באוטובאן אז גם התוצאות בהתאם.

• דוקטור דו ליטל
                                      דוקטור דו ליטל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@משה-22

לא, אני לא מסכים איתך שאתה תכריז על תנאי השכרה, כולל עלויות (על מרכיביהן) שאתה מוכן לתת על מכונית ספציפית וחברת ההשכרה צריכה להתיישר לפיהן, גם אם אתה חושב שמאות היורו שאתה מוכן להציע זה הרבה כסף. מסתבר שלדעת חברת ההשכרה הסכום שאתה מוכן לתת נמוך מידי.

חברת ההשכרה נוקבת באיזה מחיר שהיא רוצה עבור איזה רכב שהיא רוצה, ומותר לה לנקוב במחיר עבור כל אחד מהרכיבים כמו ביטוח השתתפות עצמית נהג נוסף קילומטראז’ נוסף כיסא לתינוק ועץ ריח. מה שבא לה.

לחברת ההשכרה יש תנאים שהמחיר אחד מהם. מתאים לך? תשכור, לא מתאים? אל תשכור.

לפי ההסבר שלך תנאי חברת ההשכרה בכלל והעלות בפרט לא מתאימים לך. 

יש לך תקווה שהעלות תיחתך? סבבה. אני מקווה שאומה תורמן תהיה השליחה שתביא לי את ארוחת הצהרים היום למשרד ותחתוך לי את האוכל עם החרב מ Kill Bill והכל בתקציב שהבוס שלי שם על ה 10 ביס. כל אחד והתקוות שלו.

לגבי נהיגה במכוניות מהסוג הזה תקרא טוב מה כתבתי.

לא אמרתי אף מילה עליך, הבעתי את דעתי הכללית על הכשרה וטסט שצריך לעבור כל אדם כדי שיהיה לו רישיון לנהוג במכוניות כאלה.

לדעתי הקריטריונים לא עוסקים בגזע דת מין לאום גיל וכו’, רק כישורי נהיגה מתאימים שלדעתי שונים מאשר כישורי נהיגה הנדרשים לנהיגת מכונית רגילה.

זו דעתי ולאחרים יכולה להיות דעה אחרת.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                      • משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

"תסכים איתי שמי שמוכן לשלם מאות יורו ליום לרכב, רוצה לקבל בדיוק מה שהזמין כולל נפח מנוע, הספק , תצורה ויכולות ולא דגם דומה”.

אני ממש לא קובע לחברת ההשכרה כלום.

אם אני מוכן לשלם על מרצדס מסוימת אז אני רוצה לקבל את אותה המרצדס ולא דומה או מקבילה.

בדגמים מסוימים כל פרט חשוב אפילו סוג של תיבת הילוכים משודרגת ( לדוגמא בב.מ.וו אם 5  או בפורשה) , מנתק מגביל מהירות , או מסכים אישיים או נהיגה אוטונומית וכד’ , ולכן אם אני משלם אז זה מה שאדרוש מחברת ההשכרה.

לא התאימה לי תנאי חברת ההשכרה בעבר שרצתה מאה אלף יורו הפקדת ערבון, למרות שהעלות היומית בסך 1000 יורו הייתה מצויינת.

עלויות – אם המחיר לרכב הוא 1000 יורו ליום ואני רוצה את הרכב אז אשלם מיד, ואם לא מתאים לי או אין לי אז אתפשר על רכב פחות טוב וממוצע.

ברור לי מה סדר גודל המחירים ואם החלטתי שזה מה שאני רוצה אז כנראה שהמחיר הוא לא הבעייה, מה שרציתי הוא לשאול בפורום שאלה פשוטה.

ולא ציינתי שיש הגבלה של עלויות היות וברור לי מה סדר גודל המחירים , חלק מהאנשים ניסו לעזור, אבל עדיין לא נפתרה הסוגיה, אם אני נוסע ל 15 יום והמחיר של הרכב ימדד באלפים של יורו אז הבחירה שלי צריכה להעשות בזהירות מרבית ובקפידה של כל פרט ומדידת יושר ואמינות של סוכן מתאים שמומחה בהשכרת רכבים כאלו.

הצהרתי גם שיש ברירת מחדל במידה ולא אצליח, בכך שאתפשר על דגמים פחות טובים.

דיין מקווה שאחד הקוראים כן יכוון אותי או יסייע בידי להתקדם, היות ויש עדיין זמן למכביר.

• דוקטור דו ליטל

@משה-22

כנראה שלא הבנתי את השאלה כי לפי מה שאני הבנתי העלות מבחינתך היתה עניין מרכזי,

לא משנה אם קוראים לעלות ביטוח או השכרה.

אז אם לא הבנתי אני אשאיר את הבמה לטובת מישהו אחר

• משה 22

@דוקטור-דו-ליטל

אתה צודק 

העלות הישירה היא לא העניין בכלל, אני לא הולך לשכור רכב כזה ורוצה לשלם כמו על פאסאט או סקודה.

ברורה לי המשמעות הכספית כולל הביטוח.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון