כניסת ויציאת שבת באיי סיישל
-
האם מישהו מכיר אתר שבו ניתן לבדוק זמני כניסת ויציאת שבת באיי סיישל. ניסיתי בכמה אתרים כולל אתר חב”ד ואיי סיישל אינם מופיעים. אם מישהו מכיר אתר כזה אשמח לקבל את פרטי האתר במייל [email protected]
תודה
-
-
-
תודה על המענה -
נכנסתי לאתר שציינת אבל הוא אינו מזהה איי סיישל אשמח לדעת מה רשמת לו שציין שהשקיעה היום למשל ב-18:12 מכיוון שאני מחפש לחודש אפריל 2021 על מנת לדעת לומר לסוכן עד איזה שעה אני צריך להיות חזרה במלון מהטיול
תודה
-
-
יש לפחות תריסר אתרים שיכולים להראות לך את זמני השקיעה במקומות שונים בעולם - למשל זה. (*19:19 ב-16.4.21).
-
פוסט זה נמחק! -
פשוט בדפדפן או בתיבת החיפוש:
״seychelles sunset april 10 2020״
https://www.google.com/search?q=seychelles%20sunset%20april%2010%202020ואגב, סיישל קרוב מאד לקו המשוה, כך ששעת השקיעה לא משתנה הרבה
-
אגב, מאותה סיבה בדיוק, הזריחה והשקיעה כמעט באותה השעה (יום ולילה של ~12 שעות)
-
אמנם עד אפריל הכל יכול להשתנות, אבל פרסמו עכשיו הודעה חדשה:
"סיישל, זו שמקבלת ישראלים בלי בידוד, שינתה את מדיניות הכניסה לתיירים. מהיום כל תייר יידרש לבצע בדיקת קורונה גם ביום השישי לשהותו במדינה. הבדיקה תבוצע במלון."
-
גם אם זה נכון הטיסות הישירות מישראל לאיי סיישל הם לשבוע בלבד לצערי אז זה לא אקטואלי וטיסות לא ישירות לא ניתן לטוס
-
מה לא אקטואלי?
-
אם הנך עוזב את סיישל לאחר שבוע אז בדיקה ביום האחרון מה ייתן להם. אם אתה נשאר מעל שבוע אז זה הגיוני שהם מבקשים בדיקה נוספת אחרי שבוע. מכיוון שהטיסות הישירות הינן לשבוע בלבד. אז ביום שאתה עוזב מה זה מעניין אותם הבדיקה שלך.
-
נדמה לי שכתוב בדיקה לכל התיירים, אין התייחסות ספציפית לבאים מהארץ.
במה זה יועיל? אם התוצאות יגיעו מהר(פחות מ-24 שעות) לא יעלו חולים לטיסה ולכן זה יועיל למי שאינו מעוניין לחלות.
-
ערב טוב
יש לך הסבר מדוע באתר ששלחת מופיע בתאריך 16/04/21 זריחה בשעה 07:19 שקיעה בשעה 19:19
ובאתר timeanddate.com רשום בתאריך 16/04/21 זריחה בשעה 06:17 שקיעה בשעה 18:17
בדיוק פער של שעה בין 2 האתרים יש לך מושג מדוע ומה הנכון?
תודה
-
כל סיישל בזמן UTC+4, כלומר 2 שעות מוקדם יותר מישראל.אין בסיישל שעון קיץ, אותו שעון כל השנה.
מנסיון הנתונים של TIMEANDDATE מדויקים ברמה מתאימה לניווט אסטרונומי.
את האתר השני לא טרחתי לבדוק.
-
@doitchmoti אמר:
גם אם זה נכון הטיסות הישירות מישראל לאיי סיישל הם לשבוע בלבד לצערי אז זה לא אקטואלי וטיסות לא ישירות לא ניתן לטוס
air seychelles טסים ישירות ואתה יכול לבחור אורך חופשה המתאים לך ולא לפי מה שמתאים לחברת תעופה כלשהי.
אם מתאים לך ואם עוד ניתן אולי תצליח לתפוס כרטיסים במבצע.
@doitchmoti אמר:
אם הנך עוזב את סיישל לאחר שבוע אז בדיקה ביום האחרון מה ייתן להם. אם אתה נשאר מעל שבוע אז זה הגיוני שהם מבקשים בדיקה נוספת אחרי שבוע. מכיוון שהטיסות הישירות הינן לשבוע בלבד. אז ביום שאתה עוזב מה זה מעניין אותם הבדיקה שלך.
ככל שהבנתי החברות הישראליות סידרו מחזורי חופשה כאלה שהתייר חוזר לפני שנדרשת ממנו בדיקה נוספת.
אם אתה בוחר חופשה במחזורי חופשה ישראלים תוודא מול מי שמוכר לך את החופשה.
אם אתה מתעניין בחופשה שאתה קובע את אורכה, נניח שבועיים, אז אחרי 6 ימים אתה נדרש לבדיקה נוספת (ללא עלות מצידך), סגר של 24 שעות ואז יכול להמשיך בטיול – כמובן בתנאי שתוצאת הבדיקה שלילית.
-
*ההודעה יצאה זמן קצר לפני שפירסמתי כאן, הטיסות וחבילות הנופש שווקו זמן רב לפני פרסום ההודעה של הרשויות בסיישל.
- אם הטיסה חזור היא לאחר שישה ימים, לא ייבדקו.
*אולי שרת התחבורה תסדר פטור לנופשי ה"שבוע"(?).
*אם את הבדיקות יעשו במלון בו שוהה התייר, *לדעתי* זו לא טרגדיה, אלא אם התייר צריך להגיע בעצמו למקום מסויים בו מבצעים את הבדיקה.
-
לא מדוייק מכיוון שהטיסה לסיישל הינה ביום מסויים בשבוע והחזרה ביום מסויים ואני מדבר על אייר סיישל. והכוונה לטיסה ישירה מישראל וחזרה. על פי בדיקתי כרגע יש רק פעם בשבוע ולא מדובר על כל יום כך שתקופת השהות יכולה להיות רק כפולה של יום הטיסה ויום החזרה. אגב כל הנופשונים מישראל שדיברת לא מדובר על אייר סיישל אלא בחכירת מטוסים מאל על או ארקיע. וזה רק במועדים קבועים מראש ולא על פי בחירת הנוסע. אגב אייר סיישל עדיין לא הוציאה מועדי טיסה ועלויות לחודש אפריל 2021 שזה המועד שאני רוצה לנסוע. מחיר המבצע שראית הינו במועד מסויים בלבד ולכרטיסים בודדים. זה יותר פרסומת מאשר אמיתי.