סיישל
-
אשמח לדעת האם ניתן להגיע דרך איי סיישל למלדביים ?
מה הדרך הכי קצרה ( שיט / טיסה ) וכמה זמן זה בין שני האיים ? האם זו פרוצדורה רצינית ? וכמובן עלויות ?!?!
-
אמנם עבר הרבה זמן אבל ניתקלתי בשאלה עכשיו יש עם אייר סיישל טיסה ישירה ראיתי שבת לשבת בסביבות 500 דולר הלוך ושוב
-
המהירה – טיסה. יותר איטית אבל יותר יפה – מעבורת. עשינו מעבורת 50-60 יורו לכיוון.
-
באמת? מעבורת? למלדיביים? ב50 יורו לכוון? גם חזרתם ?
-
מעניין.יש מעבורות כאלה בעולם, איטיות ולמי שלא קונה קבינה, שעולה פי 3 לפחות, לרוב פי 5 ויותר, ישן על “מושב מטוס”, צריך לקחת את כל הציוד האישי שלו אתו לכל מקום, כולל לשרותים, או להשאיר חבר/בן זוג שישמור על הציוד, להביא אתו אוכל ומים להפלגה של 3 ימים לפחות למרחק כזה (כמה זה עולה בסיישל או במלדיבים?)
רוצה קפה, תוסיפי למחיר הכרטיס, אוכל קנוי על המעבורת יעלה הרבה יותר ממחיר הכרטיס.
אם את נהנית מהפלגה כזאת, יופי, לתיירים רגילים זה מאד לא מתאים, הם ישלמו פי 5 ויותר על תנאים נוחים יותר, שזה יותר יקר ממחיר הטיסה שנקבת.
-
עם נסיון כמו שלך?
לא הבנת שהיא מבולבלת? היא בכלל אינה יודעת היכן איי מלדיב. היא התבלבלה בין פרלין למלדיביים.
-
זה בשביל כל אלה שמוצאים באינטרנט מעבורות זולות יותר מטיסה אפילו מנוריץ’ להוק אוף הולנד או מהאל, יורקשייר ליורופורט, שיבינו קצת מה זה עולה בכסף ונוחות מלבד הכרטיס. -
אולי היא טעתה והיא לא יודעת ולא מנוסה כמותכם.
היא בטוח התכוונה לתת מידע מעודכן ולהעביר את החוויה שלה.
תגובות מבטלות מצד המנוסים יכולות להבריח אנשים מסויימים מהאתר הזה ולהשאיר אותו למנוסים. אני בטוח שגם אני חוטא בזה ....
-
איני חושב שהיא טעתה במזיד. אני חושב שהבעייה היא ב’הבנת הנקרא’.
-
-
Mahe to Praslin.
כל השירשור נראה כמו טלפון שבור: הראשונה שאלה על מעבורת ל*מלדיביים(באותה תקופה "אדומה/יבשה", הוציאו הודעה שמותר לישראלים להכנס ל*שם), השני.ה לא הבינ.ה את השאלה(אין טיסות ישירות או שייט למאלדיביים מסיישל) ומשם הסלט נהיה מורכב יותר.
-
כן עכשיו ברור שזה מה שהיא התכוונה ואכן בפראלין יש גם משטח נחיתה ולפי תשובתה גם מעבורת.
אגב, אין לי ספק שיפה להפליג במעבורת אבל גם בטיסה בין האיים יש יופי במיוחד

בהמראה במאהה

אבל
גם בנחיתה

והמראה
מאי

-
טוב, לא רציתי להרוס את המשחק על ההתחלה, אז שתקתי.

-
תשובות לכל המגיבים:
אין מדובר בהבנת הנקרא אלא על “לא קראתי עד הסוף” – אז לכל המגיבים המנוסים – התכוונתי למעבורת לפרסלין.
כנראה רק “המנוסים” לא מתבלבלים – שיהיה להם לבריאות.
ואיפה איים המדליביים אני גם יודעת – איזו באסא
ולגבי טיסות שאין אותם – דוגמא – יש גם נוספות עם עצירות:

ולקינוח: החכם גם אם הוא פחות “מנוסה” לא יברח בגלל Eytanin ….. לא צריך להוסיף
-
צהריים טובים ל- Kalda/Marina: אין צורך להתחיל את היום בהודעות נרגנות:
"המנוסים", קוראים את ההודעה הפותחת - כשהם מבחינים שההודעה השניה אינה קשורה לשאלה, אפשר לתקן את הטעות של המגיב או פשוט לא להתייחס אליה, מכיוון שהדבר למגיב השני ולא כתבת "טיסה/מעבורת" מהיכן להיכן, לא ניתן להבין דבר וכך החל הפלונטר להסתבך.
*בקיצור, אם את יודעת היכן ומה, היה רצוי לכתוב תשובה מלאה(ממש כפי שהמורה יונה ביקשה).
*כותבים: "בעסה" - بعصة(בתעתיק -בעצה)- הביטוי המקורי גס(מילים עם סיומת א' - הגיעו מהשפה הארמית: "לדוגמא").
יום נעים ושליו ובהצלחה.