געגועים לטרק בלאדאק ...
-
-
-
היתה לי תוכנית לבלות את אוגוסט האחרון בהודו. לא יצא. ואפילו לא נראה קרוב בתוכניות של 2021. לצערי לא הגעתי אפילו לשלב התכנון המתקדם, ורבות תהיתי במהלך החודשים האחרונים אם הגיע הזמן לשאול כבר שאלות תם ( שכן למרות ניסיוני במדינות העולם השלישי ,הודו היא איך שהוא משהו גדול מדי בשבילי לעבוד בהתארגנות רגילה)… אז בינתיים בשבילי זה עדיין סרט/תמונות בלבד’... -
-
שמחה לשמח ……… אני אצטרך לחכות קצת יותר מחודש יולי השנה 🥺
-
-
דרור רק המחשבה על חיסון ההודי. שהופיע כך פתאום מבלי שיהיה לו גב מסודר ; אותי מפחיד ………… צריך להסתכל מה קורה לאט לאט … מה שאני בדרך כלל לא עושה …

-
-
-
טוב, אתגרת.
אז ככה – בינתיים אין ביטוחים לארה”ב. אין גם לנפאל. לכולם. צעיר כמבוגר.
ליעדים אחרים באסיה (רק לשם בדקתי) יש הגבלה ל 15 ימים לבני 60+.
בדקתי בפניקס ובהראל.
הם מציעים ביטוח ליציאה עד תחילת אפריל.
ביטוח כולל כמה תוספות (קורונה, טלפון, מחלות רקע נורמטיביות – ל.ד. כולסטרול) ל 15 ימים מגיע לכדי 200$.
מחכה לחיסון השני. אולי נטוס.
גואה מתאים? אולי יפן?
הם מקבלים אותנו בכלל?
-
אני לא בודק דברים לעומק כמוך רוני אבל טסתי בחודש שעבר ל״מדינה ירוקה״. הביטוח יקר יותר בימינו אבל מתגמד בדרך כלל לעומת יתר ההוצאות (ותיכף יקפצו עלי המוכיחים בשער).
שתי ספקולציות :
- ישראל תהפוך למדינה ירוקה תוך חודש חודשיים
- מדינות אסיה ״ירוקות״ יפתחו דו צדדית. ונדמה לי שהכריזו שהאולימפיאדה בטוקיו מתקיימת
-
טוב תעדכנו …
-
https://www.ynet.co.il/vacation/flights/article/Hyxc2JM0P#autoplay
כיצד ישפיע ה"דרכון הירוק" על דמי הביטוח? אלון קצף, נשיא קבוצת דיווידשילד ופספורטכארד, אמר ל-ynet כי מחירי הפוליסות ירדו אך עדיין לא יגיעו לרמת המחירים של 2019 לפני פרוץ המגפה. "בזכות החיסונים, שיעניקו 'דרכון ירוק' לנוסעים, נאפשר החל מתחילת חודש פברואר לעשות ביטוח נסיעות גם לארצות הברית, בנוסף לכל שאר היעדים בעולם. טווח המחירים יהיה בין 3 ל-5 דולרים לאדם ליום".
"אנחנו רואים כבר עכשיו עלייה בהזמנות לפסח, כאשר מרבית הלקוחות בוחרים גם לרכוש מגן ביטול נסיעה שמאפשר להם, בעלות של 20 דולרים, לבטל את הטיסה מכל סיבה שהיא 48 שעות לפני המועד".
-
רוני.לגבי הודו האם הם יערימו קשיים לניכנסים לגבי הביטוח?
-
לא מומחה, אבל מתי בדקו לך ביטוח בכניסה לאיזה מדינה. מה אכפת להם אם יש או אין לך ביטוח.
-
הכוונה אולי יבדקו בכניסה אם יש בטוח לגבי הקורונה.חבר הודי כתב לי שזה הגיוני מכוון שלא ניראה להם שהם יאשפזו תיירים על חשבונם.אבל כרגע זה לא רלוונטי מכוון שהודו סגורה.
-
-
במשך השנים שאני במזרח בעיקר בהודו ראיתי מספר פעמים שאשפזו תיירים בלי בטוח ואחר כך שרותי הבריאות רבים עם השגרירויות הנוגעים בדבר. וכעת עם הקורונה מדוע ההודים צריכים כאבי ראש
-
אז זה לא בחינם. זה כנראה סוג של אמפתיה רפואית שמתרחשת בהרבה מדינות שמערכת הרפואה קודם תטפל ורק אז תבקש תשלום (טוב, אולי חוץ מארה'ב שגם עם בטן פתוחה וחצי מח יבקשו פרטי ביטוח).
ה'ריב עם שגרירויות' זה אחרי שתיירים נוכלים וחסרי אחריות מסרבים לשלם/להפעיל ביטוח ומנצלים את המערכת המקומית.
גם אתה טסת להודו בלי ביטוח רפואי?
-
@רוני-סופר אמר:
לא מומחה, אבל מתי בדקו לך ביטוח בכניסה לאיזה מדינה. מה אכפת להם אם יש או אין לך ביטוח.
כיום בתאילנד אחת הדרישות לקבלת ויזה היא ביטוח בריאות בהיקף של 100,000$