שאלה על AGODA.COM
-
שלום
הזמנתי דרך אגודה חדר משפחה במלון מסוים בפריז. לפי התיאור, החדר מורכב מ 2 חדרים עם דלת מקשרת , ויכול לכלול עד 4 אנשים.
קיבלתי אישור הזמנה ובו מופיע חדר 1, שנקרה חדר משפחה, ל 4 אנשים.
Rooms booked
Family Room (x 1)
Booked capacity
2 adults, 2 children (aged 12 and 14)
יצרתי קשר עם המלון לוודא שהם קיבלו את ההזמנה. מהמלון כתבו לי שהם קיבלו את ההזמנה, אבל הזמנתי חדר זוגי.
האם AGODA עבדו עליי והייתי אמור להזמין 2 חדרים ולשלם כפליים? או שזה ברור מעליו שעבור חדר שמורכב משני חדרים פיזיים יש לשלם פעמיים?
כרגע עדיין מברר מול המלון, אבל אם יש למישהו ניסיון של פתרון בעיות עם AGODA, אשמח להנחיות.
-
יש לציין שלפני ההזמנה היו באתר 2 חדרי משפחה, ועכשיו יש רק אחד. אז לא יכול להיות שהם התכוונו שאזמין 2 חדרי משפחה ל 4 אנשים.
משהו לא בסדר שם.
-
אולי לא עבדו עלייך--אלא יש איזושהי אי הבנה
בין ההזמנה שלך לבין אגודה
בין אגודה לבין המלון
בין המלון לבינכם.
חדר משפחה משמעותו שיכול לארח משפחה (לרוב עד 4 נפשות).
-
מנסיון מה שקובע זה לא השם של החדר (“חדר משפחה”) אלא התיאור של מספר המיטות בחדר.עם זה אי אפשר להתווכח.
אישית אם לא מובטח לי בחדר מיטה זוגית ועוד שתי מיטות
(או מיטה זוגית נוספת – הילדים שלי קטנים ועוד לפעמים מסכימים לישון באותה מיטה)
אני לא מזמין, לא משנה מה התיאור של שם החדר.
גם שווה לבדוק באתר של המלון עצמו (או של הרשת) לראות אם התיאור תואם כי הרבה פעמים ישנם הבדלים.
הרבה פעמים הכוונה היא שאם יש מיטה זוגית שמצפים שתישן עם הילדים באותה מיטה או שאפשר להגדיל את כמות המיטות
על ידי הוספת מיטות נוספות, הרבה פעמים בתשלום נוסף.
האם כשהזמנת את החדר שמת לב לתיאור מספר המיטות? כי זה קיים באגודה בצד.
אלעד
-
כנראה לא הסברתי את עצמי היטב.
חדר משפחה מוגדר גם באגודה וגם באתר של המלון כ 2 חדרים זוגיים מחוברים. כל אחד עם מיטה זוגית. סה”כ עד 4 אנשים.
הבעיה שהזמנתי את החדר הזה, והמלון קיבל הזמנה לחדר זוגי אחד.
השאלה מי אשם – אגודה או המלון. בהזמנה שאני ביצעתי כתוב במפורש 4 אנשים.
-
מה זה משנה מי אשם?
בטלו את ההזמנה הזו- שטיבה לא ברור
והזמינו חדר אחר תואם את הצרכים שלכם(4 נפשות).
-
זה היה מחיר מצוין.
גם מהמלון המליצו לי לבטל, וזה מה שעשיתי.
אני תוהה מה היה אפשר לעשות לו הייתי מזמין ללא ביטול חינם. הרי הטעות היא לא שלי.
וב AGODA ממשיכים לפרסם את החדר, עוד אנשים ייפלו בזה, ויש אפשרות להזמין ללא החזר.
-
תתקשרו לאגודה. יש להם קווי טלפון לכל מקום ותבררו עם עם המוקד. אבל אם כבר ביטלתם אז זה כבר לא רלוונטי. מניסיוני איתם - אם מתעקשים - הם נענים בסופו של דבר.
-
שלום הזמנתי חדר באגודה ל3 מבוגרים. האם יש מצב שאני אגיע למלון יחייבו אותי לשלם תוספת על מיטה? הרי על אותו חדר לזוג אני משלם פחות, להמחשה חדר לזוג עולה 500 ללילה חדר ל3 עולה 580
-
על פי מדיניות והתנאים המפורסמים בפרופיל המלון באתר. כתוב שם על תוספת תשלום? שאל את המלון על מיטה נוספת והמדיניות הכרוכה בכך
-
"שלום הזמנתי חדר באגודה ל3 מבוגרים. האם יש מצב שאני אגיע למלון יחייבו אותי לשלם תוספת על מיטה? הרי על אותו חדר לזוג אני משלם פחות, להמחשה חדר לזוג עולה 500 ללילה חדר ל3 עולה 580". קצת התבלבלתי עם השאלה: הזמנת חדר שיכול להכיל שלושה אנשים וסימנת בהזמנה שני אנשים, ז"א שילמת 500(ש"ח) עבור החדר, אבל תהיו שלושה אנשים? אם זה מה שסימנת בהזמנה, תאלץ לשלם עבור תוספת האדם השלישי. *אם תהיו שלושה, תבדוק בתיאור החדר שיש באמת מיטה לכל אדם, יש באתר חדרים שממפרסמים שהם מיועדים לשלושה אנשים אך יש רק מיטה זוגית אחת.
-
בחדרים שמיועדים לק אנשים אבל יש מיטה זוגית אחת, לרוב זה אומר שיש אופציה למיטה נוספת או ספה נפתחת
-
"לרוב זה אומר", זה לא אומר כלום. אם בתיאור החדר באתר מצויין שיש רק מיטה זוגית אחת, זה מה שתמצא כשתכנס לחדר, בדוק באתרים ותמיד תוכל לראות שגם אם תרשום שההזמנה מיועדת לשלושה, הם יציעו גם חדרים שאין בהם מיטה/ספה נפתחת. האתרים לא מושלמים או מדייקים. לדוגמא, חדר שמצאתי: Double Room Max 3 guests 16 m²/172 ft² Non-smoking Shower 1 double bed כשמעתיקים את הקישור, רואים על מה הם "חשבו": https://www.agoda.com/en-gb/colonna-palace-hotel/hotel/rome-it.html?checkin=2022-08-18&checkout=2022-08-19&los=1&rooms=1&adults=3&children=0&cid=-1&searchrequestid=119d1e39-af23-4468-8695-84e7fe1cab8c&tspTypes=8,1
-
זה אומר. מנסיון.
-
חזוּס, כמה ביטחון! הבאתי דוגמא לבעיה שקיימת באתרים ואתה מספר על מקרה הפוך שהיה לך. אומגלאובליש
-
חזוּס, .......... אומגלאובליש