קונקשן באינדונזיה
-
היי.
אנחנו טסים לאוסטרליה בספטמבר ומצאתי טיסה של טורקיש איירליינס עם קונקשן של שעתיים בג׳קארטה, אינדונזיה. (הטיסה נוחתת ויוצאת מאותו טרמינל).
האם יש בעיה לישראלים לעשות קונקשן כזה? (דרכון ישראלי בלבד, בלי ויזה לאינדונזיה).
האם למישהו יצא לעשות קונקשן באינדונזיה?
תודה!
-
-
חכם אומר למה להכנס לבוץ שפיקח יודע לצאת ממנו. לטורקיש יש קונקשנים מצויינים לניו זילנד דרך הונגקונג או סינגפור. לא צריך ויזות ואפשר מראש לפצל טיסות , לפצל שדות תעופה בניו זילנד ולעשות עוד שני טיולים קצרים נוספים כבקשיש. תריך רק זמן.
רנצי
-
וגם דרך בנגקוק אם מעדיפים או מסתדר טוב יותר בקונקשיין
-
אפשר גם עם אייר אינדיה, אם אני זוכר טוב יש להם קוד שייר עם קוואנטס -
אני לא יודעת אם זה קוד שייר או טיסה של אייר אינדיה אבל אפשר להזמין טיסות לאוסטרליה באתר שלהם, עם עצירה אחת שזה ייתרון על פני הטורקים. גם המחיר כשבדקתי היה קרוב יותר למחיר של טורקיש (כלומר אטרקטיבי), כאשר אל על, קוריאן וקתאי היו הרבה יותר יקרים.
מה שכן, לפחות כשאני בדקתי, באחד הכיוונים הקונקשיין היה ממש גרוע, למי שלא בא לו לבלות יממה בהודו (לא לכל אחד זה מתאים)
-
הקונקשנים שהצעתם לא הסתדרו טוב...והאמת שכבר הזמנתי את הכרטיס דרך ג’קארטה.
למישהו יצא לעבור שם בקונקשן?
-
יכולה להיות גם בעיה מבחינת חברת התעופה שיחליטו לא להעלות אותך.
קונקשנים זה לא דבר שתמיד מתנהל חלק, במיוחד שיש זמן עד ספטמבר- יכולים לשנות שעות/טרמינל… חברת התעופה לא תהמר ותניח לעלות רק כי זה קונקשן,כי אחרת עלות הטסה חזרה עליהם
-
ישראלים עושים קונקשן גם במדינות המפרץ בלי לצאת מהשדה. אני מכיר גם מישהו שעשה קונקשן בקואלה לומפור במלזיה כאשר הוא נשאר בצד האווירי של השדה ולא נכנס למדינה. ייתכן שגם בג'קרטה אפשר אבל אני לא באמת יודע כי אין לי נסיון עם החוויה ואני גם דואג להימנע ממנה. כמו שכתבתי, ייתכן שבפורום אסיה יש עוד אנשים שיידעו לענות מנסיון אישי.
-
אני יודע שאייר אסיה לא מעלים נוסעים עם דרכון ישראלי על טיסה עם קונקשן בקואלה לומפור, אז גם קואלה לומפור נשארת בספק למרות מקרה מוצלח שאתה יודע עליו. -
זה לא עניין של הימור אלא תלוי באיזה שדה נוחתים בקואלה לומפור.
מצרף למטה שרשור באתר בו נשאלה השאלה הזאת. המשיב הינו גולש בקיא מאוד בנושא הזה ואפשר גם לשלוח לו שאילתא באופן אישי על ג'קרטה. יש סיכוי טוב שהוא יודע את התשובה.
בכל מקרה, לי אין מושג, לא עשיתי את זה.
-
הגיוניעם זאת, אני כסקיפר מעדיף את הגישה “אם יש ספק, אין ספק” וללכת בדרך הבטוחה בה גם הבלתי צפוי לא יהפוך לסוף המסע.
-
@מטייל_4027942 אמר:
...והאמת שכבר הזמנתי את הכרטיס דרך ג’קארטה.
ואם מישהו יגיד לך שהיתה לו בעיה אז תוותר על הכרטיס? תחליף? אם אתה מוכן לאפשרות כזו, נראה שזה כדאי לך בגלל אי הוודאות. אם אתה לא מוכן לזה, חבל שבכלל שאלת.