טיסות מזרח ארהב-שאלה
-
שנה טובה לכולם,
מתכוונים לצאת לטיול בר מצווה באוגוסט הבא, לגבי המסלול נתייעץ בהמשך.. אבל כרגע נשמח לעזרה בנושא הטיסות.
טיסה הלוך לניו יורק, חוזרים מאורלנדו. מעדיפים כמה שפחות קונקשנים
ראיתי שלא נפתחו טיסות אל על לאוגוסט 20, כרגע פתוח עד סוף אפריל, יודעים למה לא נפתח? כרגע בגלל שלא רוצים להתעכב עם ההזמנה חשבנו להזמין חזור ממיאמי, הבעיה שמבחינתנו מיאמי זה "בזבוז" אין באמת מה לעשות שם עם ילדים, וטיסה חזור משם מחייבת לילה לפני (אחרת נסע 4 שעות ואז עוד נטוס 13 שעות.. - אין סיכוי...). האם זה ריאלי? להמתין לאל על ולטיסה של אורלנדו- להמר שהיא כן תפתח מתישהו?
-
זה נכון שמיאמי לא ידועה בתור המכה של האטרקציות לילדים, בטח בהשוואה לאורלנדו, אבל בטוח שתוכלו למלא יום באתרים שיהיו מעניינים למשפחה.
-
@you_me אמר:
לגבי המסלול נתייעץ בהמשך.. אבל כרגע נשמח לעזרה בנושא הטיסות
אני מציע כן לחשוב על מסלול לפני הטיסות.
למשל כי אולי תגלו שמיאמי כן מעניינת אתכם
למשל כי אולי תגלו שעדיף לכם למשך לקחת טיסה הלוך עם קונשקשין לבאפולו בשביל הניאגרה, או לבוסטון, או ליוסטון טקסס.
למשל כדי לבחור ימי שבוע שיותר מתאימים לטיול (כדי להמנע מהפארקים של אורלדנו בסוף שבוע)
למשל כי תגלו שבכלל מיאמי זה יעד נהדר ששווה להקדיש לו שבוע, או שלדרום פלורידה כולה אפשר להקדיש שבוע ויותק
וכו’
בנוסף – לנסוע למיאמי רק בשביל טיסה זה לא בהכרח יותר טוב מאשר לטוס לניו יורק בשביל לחזור. או לקחת טיסה מאורלדנו למיאמי כדי לחזור משם, או אלף אפשרויות אחרות. חבל להנעל דווקא על מיאמי בגלל שהיא יותר קרובה לאורלדנו מאשר ניו יורק למשל.
-
הכי פשוט להרים מחר טלפון לאל על ולשאול. לא הייתי מזמינה סתם טיסה ליעד בו אני לא מעוניינת.
-
תודה רבה על כל התשובות!
יש לנו מסלול בגדול- מניו יורק מתכוונים להגיע למפלי הניאגרה (עדיין לא סגורים האם דרך ורמונט או פנסליבניה..) ונטוס לאורלנדו לבאפלו.
שהות באורלנדו של כ7-8 לילות ומשם חזרה. ולכן השאלה האם עוד ללון לילה במיאמי ולחזור או לטוס ישירות מאורלנדו דרך ניו יורק . (במנהטן נשאר בהלוך).
כמובו שהכי פשוט היה אילו היתה טיסה ישירה מאורלנדו...
-
דיברתי עם אל על, הם אומרים שלא יודעים וצריך לעקוב באתר שלהם..