השכרת רכב
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
@aljaje אמר:
אין מצב שלא תתווכח.
Rear-wheel, front-wheel, all-wheel, or four-wheel drive don’t help you stop.
Ice doesn’t care what drive you’ve got.
Rear-wheel, front-wheel, all-wheel, or four-wheel drive will not help your car stop better on ice or snowy, slick roads. They all can get you going, some better than others – but none of them offer any advantages over the others when it comes to slowing or stopping your vehicle. In fact, all-wheel and four-wheel drive vehicles are involved in more accidents in icy, snowy weather than smaller, two-wheel front or rear-wheel drive cars. People think they are unstoppable in a big SUV with four-wheel drive. Well, basically, they are unstoppable when they’re on ice! And they require longer stopping distances even on dry pavement.
אם כבר זכרת, גם ברידג׳סטון, לא חושבים שיש יתרון גדול.
בקיצור, אתה ממליץ כמו משה, על X1 ומעלה.
יש לך קריאה מאוד סלקטיבית, אני לא המלצתי ולא ממליץ כמו משה, אני ממליץ על מה שאני מממליץ. אני מניח שסיוון תקרא מה אני רשמתי ואם היא תתעניין היא תפנה לחומר המלא באינטרנט, כולל לכל מה שברידג’סטון ודומיהם המליצו ולא רק לאיזשהו ציטוט שאת הבאת לא ברור מאיפה.
מעבר לכך אני לא חושב שכדאי שאוסיף.
גם לך.
וכמה עצות לנהיגה בכביש כאן כתוב- ממגזין לגבר!) וPorche on the ice (קצת יותר מחיפושית). תהנו.
-
התעייפתי, לא מתכוון להמשיך כאן -
@משה-22 אמר:
כל הרכבים מתאימים לנהיגת חורף והתנאי שיש גג והוא סגור כדוגמאת מכוניות הקונברטיבל.
אחרי משפט כזה, איך אפשר בכלל לקחת אותך ברצינות?

-
משפט מאוד רציני .
לנהיגת חורף כל רכב מתאים.
חוץ מרכב בלי גג כי אז אתה יודע האנשים ירטבו וזה לא נעים .

-
ובתנאי שבלמים צמיגים מגבים ואורות תקינים.