PRESIDENTS DAY - כמה נורא זה?
-
שלום לכולם,
אנחנו נגיע לאורלנדו יום לפני PRESIDENTS DAY, הבנתי מקריאה באינטרנט שמדובר בעצם על סופ”ש ארוך – שישי עד שני, כשיום שני זה “יום הנשיאים”
מה שאומר שתחילת השהיה שלנו באורלנדו נופלת על הסופ”ש הזה
השאלה שלי היא – מה זה אומר בעצם? לצפות למשהוא יותר מסתם סופ”ש? יותר עומס? לא להתקרב לאטרקציות בסופש הארוך הזה?
-
ככלל סופי שבוע עמוסים יותר מאמצע שבוע. וסופי שבוע ארוכים עמוסים יותר מאשר סופי שבוע רגילים כי לאנשים יש יותר מוטיבציה וזמן לצאת לחופש.
אפשר לחפש באינטרנט אתרים שמספקים תחזיות חפשי Orlando crowd calendar האתרים לא זהים בתחזיות שלהם

בכללי –פברואר הוא חודש שקט, אז גם בסופש כזה זה כנראה לא אסון
-
ליום הנשיאים יש שני צדדים ,
צד העומס ועליית המחירים , היינו בניו יורק בחודש פברואר ורצינו להימלט מהקור , כל הטיסות למקומות החמים היו יקרות מהרגיל , ולא היו מקומות במלונות במקומות כמו בלאס וגאס ומיאמי , בסוף מצאנו כרטיסים לפורטו ריקו , אבל שדה התעופה קנדי היה בלגן אחד גדול , והטיסה התעכבה והמריאה 3 שעות אחרי הזמן .
הצד השני היה סיילים מטורפים של שבוע הנשיאים , פליזים של קולומביה שבארץ עלו 400 ש”ח עלו שם 12 דולר .
-
באתרים של דיסני ( או של יוניברסל ) יש תחזית שנתית פר כל יום מה העומס הצפוי.
זה המקום לקבל בו תחזית מדויקת לגבי מה העומס הצפוי בסופש הזה -
תודה על התשובות (לכולם)
אין לי כוונה להתקרב לפארקי השעשועים בסופ”ש הזה (או בסופ”ש בכלל) זה ברור.
הכוונה הייתה – מכיוון שברור שלפארקים לא הולכים – אז מה כן?
-
@72amalia אמר:
אין לי כוונה להתקרב לפארקי השעשועים בסופ”ש הזה (או בסופ”ש בכלל) זה ברור.
כל אחד והטיול שלי, אבל לי זה לא ברור שצריך להתרחק מהפארקים ביום הזה
ברור שי עוד דברים באורלדנו חוץ מהפארקים. נאסא, סיור ביצות, שופינג (חד זה סיילים), הופעות ודברים אחרים. כולם כמובן יהיו יותר עמוסים בסופ”ש הזה.
אבל אני לפחוצ מגיע לאורלנדו בשביל הפארקים. כמות הימים שלי באורלדנו מוגבלת, ולכן לוותר לגמרי על הפארקים רק כי עמוס נראה לי חבל.
אם לעומת זאת יש לכם הרבה ימים באיזור ואתם יכולים להרשות לעצמכם לוותר על הפארקים ביום הזה (למשל כייש לכם שבוע ויותר באורלדנו) אני יכול להציע לכם להוסיף ימים בפארקים. הצורה שבה דיסני ויוניברסל מתמחרים את הכרטיסים זה שהימים הנוספים (מעבר ליום לכל פארק) זולים יותר משמעותית. אז למשל לקנות כרטיס לדיסני לשבוע, ללכת יום לכל פארק ועוד ל-3 פארקים לחזור ליום נוסף יאפשר לעשות ימים רגועים יותר ועמוסים פחות. בימים העמוסים של הסופ”ש אפשר למשל להתמקד בהופעות הפתוחות. בבוקר לעשות מהר כמה מתקנים, אחרי זה כמה הופעות, ללכת למנוחה בצהריים (או משהו אחר) ולחזור בערב למופע הלילה. וביום אחר להתמקד במתקנים, כולל בשעות של ההופעות הגדולות שאז המתקנים פחות עמוסים.
-
יש לנו 7 לילות באורלנדו שמתוכם תכננתי רק על יומיים פארקים (כבר היינו בחלק מהפארקים, ובעלי לא בעניין בכלל...)
בכל מקרה רוב הזמן באורלנדו מיועד לטיולים באזור, בסביבה … אנחנו ישנים באורלנדו כי יש לנו יחידת נופש וזה משתלם כלכלית להשאר ביחידת נופש באורלנדו שבוע – אז הטיול במשך שבוע יהיה טיול כוכב
חשבתי בראשון ושני (שזה סופ”ש הנשיאים) לנסוע יום אחד לכיוון HOMOSSASA ו CRYSTAL RIVER וביום השני לנסוע ל BLUE SPRINGS
אני רק מקווה שלא יהיה עמוס מידיי ….
-
להלן מספר נקודות לטיולי כוכב , עד שעתיים נסיעה :
manatee springs s/p
סט. אוגוסטין – מומלץ
קייפ קאנווראל
טאמפה וסביבתה , במיוחד קלירוואטר
דייטונה ביץ , בפברואר יש מרוצי מכוניות
כמובן האאוטלט
-
תודה רבה – בודקת את כל מה שהצעת