מדריך מומלץ לקבוצת חברים קטנה בסן אנטון (אוסטריה)?
-
עדיפות לדובר עברית, תודה מראש! -
לפני….. כדאי שתקרא את הפוסט המעניין של MAKI על סנט אנטון. תכלול קצת למטה.

-
אם תחפש בשרשורים הקודמים כאן בפורום, יש פוסט שהעלה אותו יוסי, ישראלי שהגיע לסנט אנטון לרוב החורף הזה כל פעם לשבועיים באתר/שבועיים בארץ. הוא השאיר פרטים לצורך יצירת קשר.
איש מקסים וחברותי, מאוד מנוסה באתר, בסקי ובכלל. אם תיצרו איתו קשר אני מאמין שתקבלו המון מידע מועיל.
ובכלל, מה התאריכים שלכם? אני מוכן לחזור לשבוע נוסף ולהדריך באתר תמורת לינה בפינה כלשהי
מת על האתר הזה. -
-
@drporat אמר:
איש מקסים וחברותי, מאוד מנוסה באתר, בסקי ובכלל. אם תיצרו איתו קשר אני מאמין שתקבלו המון מידע מועיל.
תודה! חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי (״מדריך״, ״הדרכה״, אפילו ״יוסי/Yossi״
)אתה זוכר במקרה נתון נוסף בשביל שאוכל למצוא את השרשור?.. תודה מראש!
-
טל ניב – לא גלשתי איתו אבל פגשתי אותו פעם בת”א הוא גר בגרמניה אבל עובד גם בסט אנטון.
https://www.mountainspro.com/register_to_activity_mountains
חברה מדריכי סקי גדולה, רוב הלקוחות הם אנגליים.
בית הספר לסקי המקומי schischule arlberg st anton מציע OFFPISTE GUIDING על בסיס יומי (לפי הביקוש) או אפשר לפתוח קבוצה פרטי.
אם אתם גולשים מאוד טובים אז מומלץ לעשות (רק עם המדריך) את ה-VALLUGA לרדת ל-ZURS ולהמשיך ל- OBERLECH ולחזור דרך STUBEN-ALBONA-MAROI אחד הטיולים הקלאסיים באיזור – חוויה לכל החיים. העלייה לוולוגה אסורה לגולשים ללא מדריך – יש שם קטע מאוד תלול שאסור ליפול.
-
אם העלייה לוולוגה רלוונטית אז כדאי לבדוק אצל המדריכים הישראליים אם יש להם ההסמכה לעלות עם לקוחות ברכבל. ממה שזכור לי לטל ניב יש ההסמכה הגרמנית Bergführer לא בטוח אם האוסטריים יאפשרו לו לעלות. ד"א יש גם אפשרות לטפס רגלית לשם אבל זה כבר סיפור יותר מורכב.
-
ממממממ- הוא לא ממש המליץ על ו הלתהב מ האתר. והוא ממש פירט מה לא בסדר לדעתו. אני חושב ששוה לקרוא לפני שמחליטים לנסוע לשם
-
עם כל הכבוד, אתה טועה. בענק. מכבד את זכותך/זכותו לחשוב אחרת כמובן.
איך אומרים אצלנו? הפוסל במומו פוסל. תמיד
זהו אתר מדהים ומאתגר. אם ימאס לך מסוצ'י ואנדורה, נסה אותו
-
יקירי :-). יש לך אי הבנה…… מכיון שלא ביקרתי באתר האמור לא הבעתי דיעה עליו . בסה”כ הפניתי אותו לפוסט של מאקי [ או שמה זה היה מרקוס? לא זוכר… מצטער חברים , אל תיעלבו] שהוא גולש מנוסה, ידען ומבין. היו לו דברים לא הכי טובים להגיד על האתר. חשבתי שכדאי לקרוא אותם לפני שמחליטים. זה הכל . בשביל זה הפורום הזה “קיים” לקבל אינפורמציה ולשמוע דיעות של אנשים אחרים שאתה מעריך יותר או פחות. מכאן והלאה כל אחד מחליט מה לעשות.
-
@ldude אמר:
ממממממ- הוא לא ממש המליץ על ו הלתהב מ האתר. והוא ממש פירט מה לא בסדר לדעתו. אני חושב ששוה לקרוא לפני שמחליטים לנסוע לשם
כבר הזמנו הכל, אנחנו גולשים מתחילים, מבחינתנו האתר והאווירה והאנשים חשובים בשלב הזה לא פחות מאיכות המסלולים (מן הסתם נגלוש ב2 וחצי מסלולים בזמן שנהיה שם, ואת רוב זמננו נבלה באימונים עם מדריך...). מעריך את הדאגה שלך שנהנה מאתר ברמה גבוהה יותר, אך בשלב הזה כל אתר ככל הנראה יספק אותנו.
-
@markus אמר:
טל ניב – לא גלשתי איתו אבל פגשתי אותו פעם בת”א הוא גר בגרמניה אבל עובד גם בסט אנטון.
https://www.mountainspro.com/register_to_activity_mountains
חברה מדריכי סקי גדולה, רוב הלקוחות הם אנגליים.
בית הספר לסקי המקומי schischule arlberg st anton מציע OFFPISTE GUIDING על בסיס יומי (לפי הביקוש) או אפשר לפתוח קבוצה פרטי.
אם אתם גולשים מאוד טובים אז מומלץ לעשות (רק עם המדריך) את ה-VALLUGA לרדת ל-ZURS ולהמשיך ל- OBERLECH ולחזור דרך STUBEN-ALBONA-MAROI אחד הטיולים הקלאסיים באיזור – חוויה לכל החיים. העלייה לוולוגה אסורה לגולשים ללא מדריך – יש שם קטע מאוד תלול שאסור ליפול.
תודה רבה!
-
חבר'ה, אם אתם גולשים מתחילים אז הצמדו למסלולים ואל תיכנסו בשלב זה לאוף פיסט עם מדריך.
תבדילו בין ski instructor שבא ללמד אותכם לגלוש טוב יותר/נכון יותר לבין ski guide/mountain guide שיגלוש איתכם באוף פיסט.
אם אתם גולשים מתחילים, אני מאוד ממליץ למצות קודם כל מסלולים כחולים באתר כולל 64 לכיון סנט כריסטוף . אוטובוס לZurs על הבוקר יעלה 4.5€ לכיוון אך יוביל אותכם לאזור נחמד וקל יותר. כשתסיימו את הכחולים שבימין המפה של צורס, קחו אוטובוס כחול חינמי לLech שם תמצאו כחולים כיפים רבים.
בLech גם האדומים קלים יותר מאשר בסנט אנטון. אוטובוס חזרה עובר פעם בשעה ועולה 5€. ממול לתחנה יש מסעדה איטלקית עם אחלה פיצות
כשתגלשו במרחב סנט אנטון והכחול של 55 יהיה פתוח (הוא מקסים) הוא יוביל אותכם בחזרה לאתר אבל לפני כן תעצרו לאפרה סקי החל מ15:00 בMooserwirt, Krazy Kangaroo וב Heustadl . כל יום מקום אחר. ואילו למטה ליד Galzig וGampen יש את Base Camp. אם קר לכם ואתם רעבים כנסו פנימה, אחרת השארו בחוץ לבירה/יין חם
-
המלצה נוספת: ממול לסנט אנטון יש את Rendl. הכחולים שלו נחמדים, וגם המסלולים האדומים שם הם סטנדרטים. אם תרגישו נוח לעשות אותם, תוכלו לאחר מכן לרדת מטה לאתר באדום 1/2. אחרת אל תתבישו לרדת בגונדולה כפי שעליתם.
בRendl המנעו מכחול 11. הוא נוח אך הוא יוביל אותכם לski route שחור מס' 10, בדיוק כמו רכבל הMaasbahn
-
@drporat תודה רבה על ההמלצות! -
השניצל הוינאי במסעדה הקולית ליד הגונדולה הראשית ,שכחתי את השם….
משהו לא מהעולם הזה… מגיע עם ריבה כזו . אין מצב לפספס את זה אם אתה בסן אנטון.
זה מקום קטן , חצי ממנו זה בר. השרות צפוף… אבל אין אין על השניצל הזה.