האטה בתיירות?
-
הקרנבל בסה”כ מספר סיפור דומה בדרא”מ ותראה כמה דומה התמונה השנייה שלך לזו שצילמתי באותו קרנבל בבוליביה ( התמונה שלי לא הכי מוצלחת אבל כשראיתי את התלבושת בתמונה שלך ידעתי שראיתי משהו מאוד דומה אצלי)
-
California Quail באוסויוס, בריטיש קולומביה , קנדה

-
במקרה עלו לשיחה עופות ניו זילנדיים אתמול, אז חפשתי את הטקאה שלי ומצאתי
ב Kiwi birdlife park, queenstown
-
חבל שהיית עם אוזניות.. אולי היא לחשה את המספרים של הלוטו ?! -
-
הפארק הנפלא הזה הוא אחד השיאים של הטיול שלי בניו זילנד.המייסדים רכשו לפני כ 50 שנה את המקום, שהיה מזבלה מאולתרת, והקימו שם פארק להצלת עופות בסכנת הכחדה ובראש וראשונה מרכז רביה לקיווי.
הכניסה הלא זולה היא חלק מהמימון של המקום.
את הקיווי רואים בתאורה מיוחדת שלא מפריעה לעופות הפעילים לרוב בלילה.
זה המקום היחיד בו הצלחתי לראות קיווי, למרות שבסטיוארט איילנד קרוסינג שמעתי אותם מסביבי כל הזמן (ביום, באי הכמעט ריק מאדם העופות לא פוחדים מבני אדם) ומטיילת קנדית שפגשתי כל הזמן לאורך הטרק ראתה גם ביום (אבל רק היא מתוך 7 מטיילים שלנו בכל הבקתות הצליחה).
מומלץ למי שמגיע לקווינסטאון לבקר, הן כי המקום יפה ומרתק לכל מי שמתעניין בעופות והן כדי לעזור לפעילותו המבורכת.
-
-
פוסט זה נמחק! -
נראה לי שזו גירסא צעירה של איזו ציפור, ואולי אחד שהגיע בטעות לאזור... עברתי על הציפורים של פארקאס ( מצרף את אחד הלינקים שהשתמשתי ) וגם כשחשדתי שמשהו אולי דומה- עיון בתמונות נוספות , בעיקר של צעירים , פסל את האופציות בהצלחה בחיפוש!
-
אני את הקיוי שלי ראיתי בבית הקיוי בנפייר ( אולי כבר לא קיים). והכי קרוב שהגעתי היה לראות וואקה ( וסילחו לי על איכות התמונה עברו עליה שנים רבות מאוד והמרה משקופית)

-
זה נכון לגבי תיירים וחיות בר נדירות בכל העולם וזה גם עניין של מזל.בסטיוארט איילנד זה היה מתסכל, שומעים אותם כל הזמן. יצאנו כמה מטיילים, כמה פעמים מהבקתה ב north arm כששמענו קולות קרובים, חיפשנו כמה מאות מטרים מסביב ולא הצלחנו. אבל ארוחת אויסטרים משפת הים היתה מוצלחת.
-
לליבלה, אתיופיה
-
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק! -
זו הגירסה הקורסיקאית לאותו הפרלמנט

-
היה לי קשה למצוא תמונת פרלמנט, ועוד יותר קשה היה למצוא משהו באיכות סבירה…אז יש לי את הפרלמנט של האי טקילה באגם טיטיקקה, פרו.

-
אותי כמעט הכריעה מחלת הגבהים שחטפתי באקוודור ופרו
והיה לי מאוד קשה לטפס מאגם טיטיקקה שנמצא בגובה 3800 מ’ למעלה האי טקילה
אבל עשיתי זאת והיה שווה כל רגע …….
-
-
פוסט זה נמחק!