לכל הבכיינים והמייללים - אולי תתעוררו, תסתכלו סביבכם ותבינו - ש....
-
אני קורא את מה שאנשים כותבים ודי לא מאמין, זה באמת משנה אם מחזירים לכם 50% או 40% או….
אני ממש לא קשור לאף מארגן טיולים (מארגן בעצמי 20 + שנה….)
מצב הצד השני:
- חי כרגע על האחוזים שלו מהחופשות שמכר 12/19-4/20.
- גדוד מבטלים שמכסים 50%+ מההכנסות האלה מתקיף אותו באינ-ספור טלפונים.
- האחוזים שהוא מקבל מהביטולים (מהצד השני) – לא מי יודע מה גדולים
- עונת 2020/21 – הוא לא יראה הזמנות עד שירגע (סביר לא לפני אמצע הקיץ)
- ברור למנהלים ולעובדים שיהיו קיצוצים כמה שיותר מהר (אפילו אם זה לא יהיה פיטורים זה יהיו קיצוצי שכר נרחבים ואכזריים)
ואתם מייללים.
תחשבו על עצמכם, מה באמת עומד לקרות…..
ותבינו, ותקבלו – ותהיו נחמדים גם לצד השני
ותתפללו – שהכל יהיה בסדר, ושבקיץ (בהנחה שעד אז זה יגמר, ויהיה לכם כסף לתחביב...) פינגוין וסקי דיל למינהם יהיו בכלל בסביבה..
תהיו חזקים ותעודדו זה את זה !!!
יונתן שמסתכל על התמונה המוטרפת……. ומתפלל...
-
מצד שני, אם יווצר משבר כלכלי, גם הגולשים(אולי לא אתה) ישמחו שהכסף ששילמו ולא קיבלו עליו תמורה, ישב אצלם בארנק.
* החברות משלמות מחיר נמוך יותר ממה שנופש רגיל משלם כשהן מזמינות "סטוקים" של חדרים במלונות ומושבים בטיסות.
ואולי ימשכו משכורות נמוכות יותר(?).
-
אוהב את “אם יווצר...”
מה שנראה זה “יש”………
נשאל שאלה, תחת כללי המשחק הבאים:
- יש 99% שהבלגן יגמר ביולי, ונוכל באוגוסט לנסוע לחו”ל ונשכח מהמילה “קורונה” (גם הבירה תעשה מיתוג מחדש…...)
האם תהיה מוכן להזמין דרך “סקי-דיל” עכשיו חופשה לשנה הבאה ???
אישית, לא אעשה כלום עד שברור ש- 100% מהמשבר אחרינו + ברור מי (כולל חברות) שרדו אותו
-
מסכים לגמרי עם מה שכתבתה בנוגע לעליהום על חברות התיירות למיניהם. גם לי אין מילים טובות על חלקן מניסיון העבר.
המצב עדין וכמו שאנחנו נפסיד גם הן יפסידו כמובן ואפילו יותר.לכן צריך לשמור על פרופורציות בענין הביקורת במקרה הזה.
-
*"אם יווצר" - עכשיו עוד סוחבים, או יותר נכון עדיין לא הגיעה הנפילה הגדולה, אולי בקרוב.
וחשבתי שמצבנו מעולם לא היה טוב יותר

אני עדיין לא דואגת ל*בעלי-החברות*, הם מסודרים.
-
הבעיה עם “בעלי החברות” פשוטה….
הרבה יותר קל “ליפול” מאשר “לבנות” או “לטפס”
ממש לא נעים להיות בעל חברה 2 האפשרויות “קשות”:
- להוציא את כול העובדים שלך לחל”ת בתקווה שהם ישרדו ויחזרו אחריי, וגם אז התקורות ממשיכות “לרוץ”…. – שכר דירה
- להמשיך לשלם כסף לעובדים, כי לא נעים וכדי שיהיה “שלד” שהסגה תיגמר בזמן לא ידוע …
-
@jisaacs אמר:
אוהב את “אם יווצר...”
מה שנראה זה “יש”………
נשאל שאלה, תחת כללי המשחק הבאים:
- יש 99% שהבלגן יגמר ביולי, ונוכל באוגוסט לנסוע לחו”ל ונשכח מהמילה “קורונה” (גם הבירה תעשה מיתוג מחדש…...)
האם תהיה מוכן להזמין דרך “סקי-דיל” עכשיו חופשה לשנה הבאה ???
אישית, לא אעשה כלום עד שברור ש- 100% מהמשבר אחרינו + ברור מי (כולל חברות) שרדו אותו
אני לא ממש מתרשם מבכיינות ויללנות של בעלי העסקים או בכיינות ויללנות של מי שמרחם עליהם -
ונניח שמגיפת הקורונה תשכח בקיץ, אם לא יימצא חיסון עד אז, אף אחד לא מבטיח שהיא שוב תתפרץ בחורף הבא. האם עד אז חברות התעופה תחזורנה לעבוד כרגיל?
מה אמר המת לעיוור? נחיה ונראה ...
-
-
איפהההההה, בטח תהיה מכת מדוזות שלא מהעולם הזה הקיץ….
-
סקי מים יותר מתאים לעשות בכנרת לא בים.אז מצא תירוץ אחר.מדוזות לא תופס
-
בשביל זה יש חליפות גלישה.
ובכנרת הקיצית אפשר להתקל באצות לא חינניות ושאר (ריסוסי) ירקות.
ותמיד חוזרים עם שיער "בלונד מהגלישה".
-
-
הייתה לי כעת שיחה עם פספורט קארד. בחול המועד פסח הייתי אמור לטוס לג'נבה ומשם להתקדם לכיון ול טורן. את המלון הראשון (Moutiers) הצלחתי לבטל ללא קנס Hotels.com
פספורט קארד טענו שאם חברת התעופה מבטלת את הטיסה, הם יחזירו לי כסף עבור ההוצאות הנלוות (העברה Altibus ו Alpybus וחבילת Snowheads לשבוע בול טורן כולל סקיפס.
כעת נותר לי רק להשיג את אלעל לצורך קבלת ביטול מצידם ואז לראות אם הטענה נכונה