חזרנו ביום ה' מסוצ'י
-
יש כמה. המסעדה למעלה (קומה 7) היא במלון הראשון.
Rosa Ski Inn Hotel Rosa Khutor
Rosa Khutor Chalet Ski-in and Ski-out
Riders Lodge
ודרך אגב יש שם גם סופרמרקט.
-
לאן אתה מתכוון כשאתה כותב ש”ניתן לגלוש למטה “ ? בבוקר למעלית כיסאות ? בוודאי לא לרוזה חוטור למטה. לגבי הגונדולה שמורידה בערב – העניין הוא לא המחיר (לא אני כתבתי ) אלא הזמן . ויותר נחמד לדעתי לשהות למטה, היכן שכל הפעילות , מאשר על ההר . ואני מזכיר שוב שמלמטה יש גונדולה ארוכה מאוד , סטרלה, שלא עוצרת ב”בייס” שעל ההר ( היכן שהמלון ), אלא מעלה ישירות לאיזורי הגלישה, וזה יתרון גדול. -
אני אמרתי את הדברים חשבתי שברוזה חוטור המלונות מספקים רק א.בוקר והנה אני מגלה שהמלון נותן פנסיון מלא.לגבי הגונדולה היורדת לעיירה נאמר לי שעד השעה 16.00 ניתן לרדת עם הסקי פס ואח”כ זה בתשלום.
אני מסכימה שיותר נעים להיות במלונות למטה רק צריך לחפש מסעדות.
-
למי שגר על ההר לוקח 6.5 דקות לרדת ב”אולימפיה” כדי להגיע למעלית “סטרלה”. אתה גרת 10 דקות בסקי בס מאותה מעלית.
בסוף היום, ניתן לגלוש עד המלון על ההר. לעומת זאת, אלה שגרים למטה צריכים לרדת במעלית וגם אולי לקחת סקיבס כדי להגיע למלון. האם המלון על ההר מרוחק מהאקשן? לא נכון. 6.5 דקות ואתה למטה.
לגבי סקי אין\אוט. כמעט כל המלונות מהסוג הזה נמצאים בקצה התחתון של מסלול כלשהו. קרי, בבקר גולשים מפתח המלון לתחתית המעלית הקרובה ובערב גולשים לפתח המלון.
אין שום חובה להתחיל את הבקר בירידה באולימפיה. יש מעליות מהכפר האולימפי שעולות למעלה.
-
עוד טיפ קטן.אם רוצים להזמין מונית לא מומלץ להזמין דרך המלון כי הם גוזרים קופון עלינו.
פעם אחת הזמנו דרך המלון ובדרך חזרה מהמקום למלון ( מונית שעברה במקום לקחה לנו פחות כסף) ועשתה את אותה הדרך בדיוק.
-
@ Jean-Baptist-Joseph-Fourier
זה לא רק העניין של ה-6.5 דקות למטה – צריך גם ללכת עד האולימפיה שמורידה למטה, וגם לחכות לה. ואחר כך לחזור בחזרה , והבנתי שהיא פועלת רק עד 11 בלילה .
נכון – אני גרתי מרחק 10 דקות באוטובוס מרוזה חוטור. אבל אסטאדור/ קראנסקיה-פוליאנה גדולה וסואנת יותר מרוזה חוטור, עם הרבה מסעדות טובות ( לא נפלנו באף אחת – איטלקית נהדרת , קווקזית וגיאורגית ) , קניון גדול עם סופרמרקט ענק , מדרחוב נחמד וגם בזאר עם דוכנים.
-
איזה עולם נפלא שאיננו עוד…...
-
זה עוד יחזור.נקווה שעד חול המועד פסח הכל יעבור ויהיה מספק שלג על מנת לגלוש.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
זה עוד יחזור.נקווה שעד חול המועד פסח הכל יעבור ויהיה מספק שלג על מנת לגלוש.
אולי ב"חול המועד פסח" בעוד שנה.
-
אופטימיות עוד לא הרגה אף אחד
-
כולנו רוצים להיות אופטימים !!!
לגלוש בדצמבר 2020, ועוד פעם במרס 2021.
השאלה,
האם אנחנו מתנהגים בצורה ריאלית, מבינים את המצב בו אנחנו נמצאים באופן “עמוק” ומתנהגים בהתאם (זהירים על כל ש”ח כי לא יודעים מה יילד יום)
או
“חיים בסרט”… שביום שיוכרז שאפשר לעשות הכל, כאילו מישהו ילחץ על איזה כפתור ענקי, ונחזור למצב הקודם (שהיה בהס”כ לפני חודש וטיפה….)
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
"אופטימיות עוד לא הרגה אף אחד"
לא נעים להזכיר, אבל אני מכירה לפחות 6 מליון שמתו מאופטימיות.
-
תודה אבל אני עם הרגליים על הקרקע.וכפי שכתבתי בפוסט אחר כאן בפורום אני מבין אלה שמפסידים.למזלי אני לא מפסידה הרבה כי אין לי כלל הוצאות לעסק שלי למעט דלק ואולי כמה בלת”מים קטנים ללא קשר לקורונה.
-
אם נסכם את המצב….. הפורום נכנס עכשיו לתרדמת “קיץ” למרות שראיתי שהחברה שמנהלת את ויל, ויסלר וכו’ – מקווה שתוכל לפתוח במאי .. משהו…. לסוף העונה….
ניפגש אחרי “המבול”…… ונקווה שזה יהיה לקראת עונת 2020/21 ….. ולא יותר גרוע…
שיהיה לכולם – חג פסח “שמח” (בנסיבות האפשריות)..
יונתן
-
העולם יחזור – ומהר משחושבים . חודש מהיום , אחרי פסח , כולם כבר יחזרו למקומות העבודה, וגם התחבורה הציבורית תחזור לפעול כסדרה . תרבות הפנאי תמתין קצת יותר – טיסות לחו”ל , מסעדות , מופעים וכו’. אבל לא הרבה יותר. בחורף 20/21 נצא כולנו לסקי שוב.
-
אמן