חופשה בשנה הבאה
-
אז יש תקווה. אני בקיץ אתחיל לברר
-
מקסים, מי ייתן ותוכל להגיע ליעד בטיסה ולא תאלץ להגיע לצרפת בסירת משוטים...
-
-
המשק לאט לאט חוזר לשגרה.אתה עדין משוכנע שנצטרך לקחת 5 שבועות בשביל להנות מחופשת בת שבוע.לדעתי אחרי יום העצמאות יחזרו לעבוד עוד מקומות עבודה.אני מקווה שלאט לאט גם חברות התעופה יחזרו לעבוד.מה שכן נצטרך לעקוב לאיזה ארצות יהיה ניתן לנסוע ואיזה עדין לא.אוסטריה למשל אולי כבר כן יהיה אפשר לנסוע.
-
הרי גם לאתרי סקי יש אינטרס כלכלי גדול אם הם יפעילו אותם.
-
הדעה שלי לא השתנתה.
אי אפשר לנסוע לחול עד שמשני הכיוונים ניתן יהיה להיכנס ללא הסגר.
כרגע עדיין אי-אפשר לדעת מתי זה יקרה ואין לזה כל קשר לכך שמנסים להחזיר חלק מהכלכלה לעבודה.
הסוגיה האמיתית היא ״הגל השני״ (וזה לא הגל השני שמגישות הטלביזיה מברברות עליו… בגלל רמדאן/עצמאות וכו)
אלא
בתחילת החורף הבא ביחד עם השפעת העונתית – סיבוב נוסף (במגפת השפעת הספרדית – הגל השני היה קטלני יותר).
לגבי נסיעות לחול, אף אחד עדיין לא יודע מהן כללי ההטסה
או
מה אחוז הכסיאות במחלקת תייירים שניתן יהיה למכור.
לסיכום, מחכים ….. לראות מה יקרה.
מניח שהאסטרטגיה תהיה זהה לכל שנה – אם הענינים נראים בסדר, לטוס באזור חנוכה/חג המולד
יעד – אני חושב שלדמינג, אבל עדיין מוקדם.
אני מניח שהאתרים (כל עוד שיראה בסדר יהיו פתוחים) ומניח שיהיו הגבלות על אפרה-סקי למינהם, אפילו אם הכל יהיה ״נקי״ כבר חודשים.
יונתן
-
@jisaacs אמר:
נראה לי שמוקדם מדי ונצטרך להתאזר בסבלנות ולראות מה קןרה עם טיסות לחו״ל (בלי הסגרים משני הכיוונים).
כרגע, בשביל חופשת סקי של שבוע, צריך 5 שבועות חופשה .… שזה כמובן לרובנו – לא רלבנטי.
בעיה נוספת – היא עלות גבוהה מאוד לביטוח הבריאות, שלסקי היא חובה וכנל בגלל הקורונה.
בכל מקרה, כמעט תמיד אין שום בעיה – למצוא טיסות ומלונות חודש לפני. והאמת ההזמנה מראש – אולי טובה לסוכנים וכו׳ אבל אין בה שום תועלת אמיתית
זה לא משנה אם מזמינים דרך סוכן או בהרכבה עצמית אני תמיד חושבת שלהזמין מראש נותן יותר אפשרויות לבחירה אם זה מלון/דירה שיותר קרובים למעלית,יותר קרובים למרכז הקניות: סופרמרקט,חנויות להשכרת ציוד אפילו מלון טוב יותר.
-
אני רואה שכבר יתחילו ביוני טיסות למדינות ירוקות כמו יוון גאורגיה ועוד כמה קרובות.לפי מה שהבנתי מדינות ירוקות אלו מדינות שיהיה אפשר להכנס ולצאת מהם ללא בידוד עם כמובן אישור שאנו בריאים. בוא נקווה שבקיץ ולקראת הסתיו ייפתחו עוד מדינות בעלות אתרי סקי ונוכל לצאת לגלוש.
-
@ענבל-אין-על-סקי אמר:
בוא נקווה שבקיץ ולקראת הסתיו ייפתחו עוד מדינות בעלות אתרי סקי ונוכל לצאת לגלוש.
הבעיה שהשלג יורד בחורף והחשש הוא שגם הוירוס יופיע בעונה הזו ואז כולם יוכלו לגלוש רק במרשתת.
-
אני מקווה שתיהיה פחות היסטריה