המשך ההתפתחויות באל על
-
-
-
סאן דור תפסיק לטוס בשבת. חברת הבת של אל על שמשמשת גם לטיסות צ'ארטר עבור סיטונאי נסיעות לא תאפשר עוד הרכבת חבילות הכוללות טיסות בשבתות או בחגים ותתאים את הלו"ז שלה בהתאם @globesnews
-
געוואלד!
-
@נוסע-מתמיד אמר:
סאן דור תפסיק לטוס בשבת. חברת הבת של אל על שמשמשת גם לטיסות צ'ארטר עבור סיטונאי נסיעות לא תאפשר עוד הרכבת חבילות הכוללות טיסות בשבתות או בחגים ותתאים את הלו"ז שלה בהתאם @globesnews
בינואר 2006 (החודש לפני 15 שנים) אריאל שרון לקה באירוע מוחי חמור, בינואר 2014 (השבוע לפני 7 שנים)הוא נפטר, ב 8 השנים האלו אריאל שרון היה בתרדמת כששני בניו עמדו בפני החלטה קשה של המתת חסד או שנים של סבל והוצאות כספיות ענקיות כשהסוף ידוע מראש, ההוצאות הכספיות במשך 8 השנים האלו, ולא רק על בריאות אלא גם על לשכה ונהג היו על חשבון משלם המיסים.
לא יודע למה אבל כשאתה כתבת על אל על משום מה היה לי טריגר לסופו העצוב של אריאל שרון.
-
-
-
-
-
@נוסע-מתמיד אמר:
לאחר קריאת הידיעה להבנתי אל על קיבלה סובסידיה של יותר מ 280,000,000$, או בערך 920,000,000 שקלים על חשבון משלם המיסים הישראלי.
החישוב מתבסס על ערבות מדינה ל 82.5% מהלוואה של 300 מיליון $ + ריבית של 14% שלהערכתי אל על לעולם לא תחזיר (לכן יש ערבות מדינה).
זה התשלום שאני כמשלם מיסים ישראלי אשלם כדי להחזיק חברת תעופה עבור הציבור החרדי והחרדי,
התשלום החד פעמי הזה לא כולל סובסידיה שנתית של עוד כמה מאות מיליוני שקלים לשנה.
אני כל כך שמח שכספי המיסים שלי מושקעים במקומות הראויים ובתבונה.
-
פוסט זה נמחק! -
-
רק כדי לעשות לך 'טוב על הלב',
רמי לוי מצהיר שישראיר לא תטוס בשבת
-
-
עגום במיוחד
-
-
איבכי עליהם!
-
@תומר אמר:
בשביל המתמיד והדוקטור
אין לי מניות ב UPS DHL ו FEDEX, והחברות האלו לא נתמכות ע”י משלם המיסים הישראלי, אם הם רוצים לחלק כסף – עניין של בעלי המניות שלהם.
-
-
אותה גברת באותה אדרת