טיול לסרי לנקה
-
היי,
התחלתי לקרוא קצת על סרי לנקה למרות שאני עדיין מתלבטת בין סרי לנקה ובורמה אבל באחת הכתבות על סרי לנקה מציינים שזאת מדינה שמרנית ולא כדאי ואף לא רצוי לבנות להסתובב שם עם מכנס קצר וגופיה, עד כמה המידע הזה נכון?? מה יקרה אם יראו אותי ברחוב עם מכנס קצר וגופיה?
הבנתי גם שלא רצוי לבנות להסתובב לבד בערב?? אני משתדלת לקחת דברים בפרופורציה אבל כל מידע בהחלט יכול לעזור
אשמח לתגובות ,
נופר
-
לא יודעת לגבי סרי לנקה, אבל גם בבורמה לא נהוג ללכת בגופיה ומכנסיים קצרים, פשוט לא הולכים שם ככה וזה מאוד בולט. כולם הולכים בבגדים צנועים, אני למשל נאלצתי לקנות כמה חולצות עם שרוול פשוט כי לא היה לי נעים מהמקומיים .
-
אען מה לדאוג. סרי לנקה מדינה בודהיסטית ולא יותר שמרנית ממדינות אחרות באסיה, כמו הודו או אפילו תאילנד. צריך לפעול בשיקול דעת רגיל והיכן שרואים רגישות לא להתלבש יותר מדי חושפני, אבל לא מעבר לנורמלי. לגבי הסתובבות לבד בערב – אותו הדבר: להפעיל שיקול דעת. במקומות מסויימים בבירה קולומבו אולי כדאי להמנע מלהסתובב לבד באמצע הלילה, וכך אולי במקומות מסויימים בחופים (בחופים זה בגלל שיכורים ולא מחשש לשוד) אבל רוב האזורים שקטים ובטוחים.
לגבי בורמה: הבורמזים אכן מעט יותר שמרנים ובמקדשים מקובל ללכת עם משהו שהוא יותר מאשר גופיה פשוטה (חולצת טי בהחלת מספיקה – גם עם שרוול קצר) וגם מכנס קצר בד”כ יספיק (טוב – לא מיני). אבל אין כל בעיה ללכת עם בגדים קצרים – ובמיוחד כשחם
-
תודה רבה

-
תודה על המידע ,