חבילות סקי
-
נכנסתי לאתר של קלאב מד ולאתר של פינגוין והם התחילו לשווק חופשות ל 2021.חיסון ראשון כבר קיבלתי מחכה לשני בתקווה שכבר סוף פברואר תחילת מרץ כבר יהיה אפשר לצאת לחופשה. -
כבר כתבתי את זה כמה פעמים – אם אפשר יהיה לנסוע השנה.
אז
תארגני חופשה לשבוע הבא מבחינת עבודה או התחייבויות אם את עצמאית, תפתרי את כל ההזמנה לבד ותיסעי במיידי.
הכל נזיל מאוד, כמעט כל אירופה בסגרים ללא-סוף.
בנוסף, אין עדיין פתרונות לארצות הסקי הראשיות לישראלים חסרי דרכון אירופאי.
הערה נוספת, לגבי קלאב-מד זה מלונות גדולים ולכן הסיכון תמיד יהיה גדול
ולגבי החיסון עצמו, בעוד שבועיים-שלושה נגיע לנקודה בה יבחן בפועל ה- 90% יעלות והעמידות לזנים הבריטי והדרום-אפריקאי
-
אני דיברתי על סוף פברואר תחילת מרץ.אפילו אמצע מרץ ונקווה שכבר יהיו חיסונים גם במדינות אחרות.אבל לפחות לא אצטרך להיות בבידוד.
-
ואם נבהל מכל זן חדש שעלול להגיע אז נפסיק לחיות ולגמרי נשתגע!
-
גם המדריליאנוס השתגעו, גולשים על הכבישים.
-
כרגע ישראלים לא יכולים לצאת בחופשה באופן חוקי.
כרגע מפורסם שמחוסנים לא יצטרכו בידוד בטיסה חזרה
אבל בישראל החלטות משתנות מעכשיו לעוד 5 דקות ויכול להיות שנוסע שימריא עם ידיעה שבישראל הוא לא יצטרך בידוד עלול בחזרה לגלות שלא רק שהוא צריך בידוד אלא הוא גם יאושפז בכפיה באיזושהי מלונית.
בדיוק כמו שקרה לחוזרים מדובאי וסיישל.
כך שאת צריכה לקחת בחשבון את אי הודאות הזו ולעשות את ההערכה שלך בהתאם.
בנוסף לא ידוע אילו מדינות אירופאיות יאשרו כניסת תיירים ישראלים ובאיזה תנאים (אולי ידרשו בידוד מתיירים?), כרגע חוץ מאיזשהו פרסום על קפריסין לא ראיתי שום פרסום רשמי על תוכנית ממשית להכרה בחיסונים, וגם אם איזושהי מדינה תאשר כניסה לא ידוע אילו אתרי סקי מקומות לינה וכו’ יפתחו ובאילו תנאים.
עם כל כך הרבה חוסר ודאות אני לא הייתי ממליץ להתחייב כספית, אלא אם הנוסע המתחייב רוכש חבילה בעלות ממש זולה לעומת הערכת מחיר שלו לרכישת חבילה דומה ברגע האחרון ומוכן נפשית להסתכן בכך שהחופשה לא תצא לפועל והכסף יהיה אבוד.
-
תודה כמובן שלא נתתי שום תשלום. רק נכנסתי לאתרים הנ”ל וראיתי אם כבר משווקים או לא.
-
הסיבה שהיה לי חשוב להזהיר, ולא דווקא אותך אלא כל אחד שמזדמן לפורום, היא שאל על למשל מוכרת כרטיסים לפסח הבא כשאני יודע שיש הרבה אנשים שלא קיבלו את כספם על כרטיסים שלא מומשו בפסח הקודם.
פינגווין לפי אתר האינטרנט שלהם עצמם נראה שלא מחזירים כספים על ביטולים בגלל הקורונה, אלא אם לא הבנתי נכון את מה שרשום (אשמח אם מישהו יראה לי שאני טועה).
קלאב מד לא בדקתי.
לדעתי מי שחושב לרכוש כרטיסים או חבילות צריך לקחת את הדברים בחשבון.
-
רק אם נקבל דרכון ירוק ופטור מבידוד, אשקול לתכנן בכלל נסיעה לחופשת סקי. כרגע נראה שצפון אמריקה (קולורדו, יוטה, קנדה) יכולות לתת מענה של חופשה עוד העונה, אבל שוב, רק אם מכניסים בלי בידוד, יהיה פטור מבידוד בחזור ודרכון ירוק. תכנון לשנה הבאה- רק אחרי התפזרות עננת הקורונה. לכן, לא הייתי סוגרת מראש דבר. הצלחתי להגיע חזרה מסיישל לפני חובת הבידוד. חוויותיהם הקשות של מבודדי המלוניות (כולל הברדק שהיה שם גם מהצד של חלקם), הורידו את החשק לטיסה לפני שהדברים מתחילים להסתדר.
לאור העובדה שאני מבוטחת במכבי ואיני בקבוצת הסיכון או הגיל המתאימה, כרגע החיסון הראשון עדיין לא על הפרק בכלל.
-
ביום שישי האחרון שלחה לי חברה הודעה שמחסנים אנשים בין 40/50 באזור הקריות.כמובן היו שם הרבה אנשים גם צעירים וגם בגילי.נתתי את הכרטיס קו”פח שלי ואחרי פחות מדקה קראו בשמי.כמובן קראתי גם לבעלי.הוא אותו דבר כמוני לא חיכה 5 דקות ונכנס.ממליצה לך לבדוק היכן נותרו חיסונים בעיר מגורייך ולנסות להתחסן.אגב הגיל שלי הוא 51 ושל בעלי 52.ואנחנו לא בקבוצת סיכון.
-
@ענבל אין על סקי
החיסונים כבר מזמן לא לבעלי 60 +
אני רחוק מגיל שלך אפשילו ועדין הלכתי ועשיתי חיסון -
זה בדיוק מה שאני אומרת לרוזמר. היא כתבה שהחיסון הראשון עדיין לא על הפרק בכלל.ואני אומרת שכן.
-
לצערי זה לא המצב בקופת חולים מכבי. היתה על כך כתבה היום בחדשות וגם בדה מרקר. אתם כנראה מבוטחים בקופות חולים אחרות. -
כל הסימנים שבשבועות הקרובים האופציה לחיסון תהיה פתוחה לכולם.
גם פייזר וגם מדינת ישראל נראות מאוד בעניין
-
ממתינה בקוצר רוח. אם אכן נקבל דרכון ירוק, אני מקווה להיות בדרך לקולורדו חודש אחרי החיסון +/-, וכמובן תלוי חופשה מהעבודה....
-
"משרד הבריאות: ממחר כל קופות החולים יחסנו מבוטחים מגיל 55” – הבטיחו שעד סוף מרץ יחסנו את השאר(שאר חברי מכבי יאלצו להמתין בסבלנות) – בכללית מחסנים את כולם.
-
יש לי עוד לחכות… העיקר נחוסן כבר ונישאר בריאים.

-
כן, נאלץ להמתין בסבלנות.
-
אני מבוטח מכבי ויש נקודת חיסונים מול הבית שלי ( יכול אפילו לצלם מהחלון )
פשוט הלכתי ועשיתי -
צריך פשוט להבין נקודה מאוד קטנה ומאוד ברורה!
בסוף היום שנשארים חיסונים – אם לא השתמשו בהם – הם נזרקים לפח!
לכן כל קופות החולים לא באמת יושבות ומחכות רק לפני 60+ ( שגם לא מגיעים סתם ככה אלה באים עם טור מראש )
ולכן תמיד נשאר להם חיסונים בסוף היום..
אז השאלה פשוטה: לזרוק לפח או לחסן מי שבא וכן רוצה להתחסן???!!!???