יוון
-
רוצים לברוח בפסח ליוון, לשכור בית במקום יפה, ליד הים, יחסית לא מתוייר. חרשנו כבר את מרכז היבשת. האם נחמד בקורפה לדוגמה? אשמח להמלצות! -
@Galia604
מה דעתכם על איזור פליון?
חצי אי בין אתונה לסלוניקי (פחות או יותר). העיר הראשית היא VOLOS אך ממש לא חייבים לשהות דווקא בה. יש המון בתי מלון קטנים וצימרים באיזור. יכול להיות גם נקודת יציאה טובה לטיולים יומיים במספר אתרים מעניינים. -
-
@Galia604
היות ופסח השנה יהיה בסוף מרץ- אני ספקנית לגבי הרלוונטיות של בית ליד הים מבחינת מזג אוויר, שירותי תיירות ועוד.
אבל---- כמו יתר הסוגיות לגבי פסח, העיתוי עוד חודשיים.
כרגע יוון, כמו יתר רוב אירופה בסגר מחמיר אפילו
קצב החיסונים נמוך יחסית.
כרגע ללא כניסת תיירים-ובנתיים לא סוכם נושא “דרכון מעבר למחוסנים” באירופה בכלל (יש דיונים-אין בכלל הסכמות).
אפשר לחלום או להתביית על יעד שרוצים לטוס אליו---- אבל לא מציעה לעשות שום צעד פרקטי (תשלום עבור טיסה, לינה,רכב) בשלב זה.
-
@Galia604
לא ניתן לרחוץ בים בחודשים אלה.
אם לא מםריע לגם יש אתרים ייעודיים של וילות ליד הים וגם בבוקינג יש בתים פרטיים.
קורפו ספציפית אי נפלא ויש גם מה לטייל
-
היי, תודה רבה, אזור נפלא. טיילתי כבר שם בטיול הגדול ביבש יוון
-
תודה רבה! איפה בקורפו? האם יש המלצה על מקום ספציפי בקורפו?
-
תודה רבה יונית. ברור. אנחנו התחלנו לחלום אחרי שהודיע בטלוויזיה על המגעים לקראת פסח
-
@Galia604
עניתי לך בשרשור השני שפתחת לגבי יוון .
אני לא הייתי מתרגשת יותר מדי מהצהרות טלוויזיוניות – פוליטיות או של בעלי אינטרס (חברות תיירות).
חכי.
-
@Galia604 אמר:
תודה רבה! איפה בקורפו? האם יש המלצה על מקום ספציפי בקורפו?
אני לא הייתי טס לקורפו מחוץ לעונה, משיחות עם מקומיים הם סיפרו לי שהם עצמם עוזבים את האי.
כך שקורפו הופך למקום טוב להתבודדות, נניח כדי לכתוב ספר או לזמן איכות זוגי/משפחתי, לתיירות האי פחות מעניין
-
תלוי איזו תיירות.הטבע שם פתוח כל השנה (לא בדקתי מגבלות קורונה) והנוף, הצמחיה ובעלי החיים דוקא בשיאם באביב.
הים קר גם בקיץ, אז אצלי הוא לא פרמטר (זה נכון ברוב הים האדריאטי).
הילדים שלי, כשהיו קטנים, נהנו מאד מטיולים כאלה.