איסלנד ביולי?
-
אוסיף שכרגע כבר אין בעיה להיכנס לאיסלנד אם אתה מחוסן. מה שנדרש זה לעשות בדיקת קורונה עם הנחיתה (לא צריך להרשם ולא לשלם) ולהיות בבידוד במלון עד קבלת התוצאה ב sms שעלול לקחת עד 24 שעות. זהו בערך. וצריך להוריד אפליקציה שמנטרת אם אתה ליד חולה קורונה.
השמועות אומרות שגם את הבדיקה בנחיתה עומדים להסיר לקראת יולי.
-
-
@K-Amit אמר:
שאלה יפה.
לפי מה שקראתי, סך הכול די רגיל שם.
הכול פתוח, מעט מגבלות (סגירה בערב ב 10 או 11, קצת מגבלות תפוסה, כל אתרי המים למיניהם פתוחים רגיל).
נוהל קורונה – רגיל: אחת לפני+ טופס איסלנדי באנגלית שיש למלא, אחת לפני היציאה חזרה לישראל, אחת בנחיתה.
למחוסנים אין בידוד כמובן, יש להציג תעודת חיסון.
ובדיוק בגלל שאין עומד מטיילים פסיכי, החלטתי שזה היעד הנכון לסוע אליו.
תודה על התשובות, עמית. נשמע מאוד מפתה. האם באמת בניגוד לשנים קודמות אין בעיה להזמין ברגע האחרון או קרוב אליו (בשנה רגילה גם חצי שנה מראש מקומות הלינה תפוסים)?
-
צפויות טיסות ישירות לאיסלנד מתישהו?
-
כרגע מאחר ואין תנועת תיירים גבוהה מישראל לאיסלנד (ובכלל בעולם יש פחות טיסות), כנראה שלא. מה יהיה בעתיד אף אחד לא יודע.
-
כשנכנסתי לבדוק מקומות לינה באתרי הזמנות סטנדרטיים לחלוטין, נראה היה שאין בעיה לאוגוסט הקרוב.
-
אני כרגע בודקת אתרים רגילים – לא רואה בעיה מיוחדת, בטח ובטח שזה לא נראה כמו שנה רגילה.
-
זה מעניין מה שאתה כותב, כי אני ראיתי שמחוסנים לא צריכים בדיקה בכניסה אלא בדיקה בישראל, ואין כלל בידוד.
ומצד שני – צריך למלא טופס אינטרנטי לפני שמגיעים.
בלגן אחד גדול...
-
ממה שאני יודעת אכן המטייל בעולם צודק.
הבדיקה מתבקשת עם הנחיתה
שהות של עד 24 שעות בסמוך, עד קבלת תשובה שלילית.
(אלא אם ישתנה ב1.6 או 1.7 וכן הלאה)
-
-
תודה על העידכונים, כנראה שבאמת עד אמצע יולי הכול בלאו הכי עוד ישתנה -
אכן אין מחסור השנה במקומות לינה אבל יכול לומר לך שהמחירי לינה קפצו דרמטית יחסית ללפני חודשיים כי התחילו להיכנס יותר תיירים והצפי שזה ילך ויגבר. לא חושב שיהיה ממש מחסור אבל בתי מלון רוצים לפצות את עצמם על התקופה שהיתה ומי שמגיע לאיסלנד מוכן להוציא הרבה כסף ולכן המחירים עלו ועוד יעלו.
אני אישית הזמנתי לפני כמה חודשים כשלא היה ברור אם בכלל ומתי יתאפשר לנסוע.
מומלץ תמיד להזמין עם אפשרות ביטול ולא להתפתות למבצעים ללא ביטול.
-
מסכימה לגמרי לגבי הזמנה עם אפשרות ביטול, על אחת כמה וכמה בימים אלה.