טיסה לסלובקיה
-
שלום
ברצוני לטוס לסלובקיה אך כידוע אין טיסות ישירות לסלובקיה
האפשרויות הן או ל-פולין ,בודפשט,וינה
האם קיימת בעיה לעבור ממדינה למדינה ?ואם יש באיזו ?
תודה
-
תוריד את בודפסט מהרשימה- אין כניסת תיירים.
רד למטה כמה שורות-יש תיאור טיול בסלובקיה און ליין-על בסיס טיסה לקרקוב וחזרה ממנה (של צחצח ).
-
לאזור הטטרה הגבוהים וגן העדן הסלובקי הכי נוח לטוס לקראקוב. קראקוב עצמה שווה גם כמה ימים.
אפשר גם לעשות בסיס בזקופנה ומשם לטייל בסלובקיה.
פולין ןסלובקיה נקיות מקורונה
-
הטיסות לקרקוב בשעות מאוחרות, מה היה הפתרון שלך? יש בית מלון קרוב לשדה?
-
טסתי בריינאייר הטיסה שלי הייתה ב 12 בצהריים
-
-
-
שיקולים שלי מבוססים על:
א. הטיול יהיה ברובו ברכב.
ב. אני מעדיף לטייל בעיר ממנה אני ממריא בסוף הטיול ולא בתחילתו, היה כך גם בזמנים רגילים וקיבל משנה תוקף בזמן קורונה – הרבה יותר קל להסתדר עם בדיקת PCR לקראת החזרה לארץ.
לכן אני רוצה לשכור את הרכב עם הנחיתה. החזרת הרכב תהיה עם ההגעה לעיר ממנה אני אמריא בחזרה (והמשך התניידות בתח”צ) או להמשיך עם הרכב עד להחזרתו בנמל התעופה – לפי מה שיתברר כנוח.
לכן אם אין מלון במרחק הליכה מהטרמינל בקרקוב אני אעדיף לשכור את הרכב עם הנחיתה, להגיע למקום לינה קרוב ככל האפשר ולהתחיל את הטיול למחרת. עדיף לי על מונית ואח”כ למחרת להגיע לתחנת ההשכרה.
טיול בעיר עצמה, קרקוב או וינה לפי העניין – בימי הטיול האחרונים.
טרם בדקתי לינה קרובה (מאוד) ואם יש תחנות השכרת רכב זמינות אחרי חצות.
אופציה נוספת היא טיסה לוינה, שעת הנחיתה הרבה יותר סבירה ומחיר כרטיס הטיסה טיפה יותר זול.
הקאטץ’ הוא מחיר שכירות רכב יותר מכפול לעומת קרקוב.
מרחקי הנהיגה לא נראים לי שונים מהותית.
אישית ביקרתי בוינה כבר כמה פעמים ולא ביקרתי בקרקוב, כנ”ל לגבי פולין ואוסטריה, לכן הנחיתה בפולין מושכת אותי יותר.
אני אמשיך לבדוק את האופציות
-
@דוקטור-דו-ליטל אמר:
טרם בדקתי לינה קרובה (מאוד) ואם יש תחנות השכרת רכב זמינות אחרי חצות
תתחיל בכלל בהשכרה אחרי חצות -אם קיימת.
כי אם אין--אז לא רלוונטי לדון באופציה הזו (לגבי קרקוב מזיכרון רוב ההשכרות של החברות המוכרות נסגרות ב23.00,24.00 ולא מאוחר יותר-אבל שווה בדיקה )
-
השאלה האם יש בעיות במעבר הגבול בין פולין לסלובקיה בעיקר לאלה שאינם תושבי אירופה
-
אין בעיה צריך רק תעודת מתחסן ישראלית