הגבלות טיסה ומדינות אדומות - עדכונים
-
מסכים,
התרשמות היא בד”כ עניין אישי סוביקטיבי.
מבט כלכלי הרבה יותר אוביקטיבי, יורו הוא יורו.
אם ההוצאות העולמיות על תיירות, או הוצאות באירופה על תיירות ירדו דרסטית וגם היום בחלק מהענפים עומדות על 30 20 ואפילו 10% מההוצאות שהיו ב 2019 אז ברור שהתיירות בהתאם.
כנ”ל לגבי נתב”ג, ברור שאפשר להשיג תמונות של תורים ארוכים בצ’ק אין בכניסה לטרמינל 3, אבל אם סופרים את הנוסעים רואים שבכלל לא מתקרבים למספרים של 2019.
* ההשוואה ל 2019 גם היא חוטאת למציאות, כי כל שנה נפח התיירות העולמית והישראלית עולה, 2017 התיירות היתה נמוכה משמעותית מ 2017, להשוואה נכונה היה צריך להשוות לפוטנציאל של 2021 ללא קורונה. אבל הירידה כל כך גדולה שגם השווה ל 2019 עדיין מספקת.
-
הערות לא רלווונטיות לנושא-נמחקו
השאיפה השנה שעדיין לא ירדה לחלוטין היא לנסוע לאוסטריה גרמניה ושוויץ יום לפני כיפור ועד סוכות. – בנתיים אלו מדינות ירוקות.
למרות טירול כבר כתומה וזאת בעיה גדולה.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
שימו לב--- הדיון הוא על מדינות אדומות והגבלות טיסה היום.
לא ניחושים עתידיים
לא דיעה על
וכל יתר הירקות.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
חזרנו לימי הפורום השגרתיים של ויכוחים אין סופיים על הקורונה….. איזה משב רוח מרענן היו השרשורים על איסלנד ,שוויץ ,בולגריה ועוד…..עד מתי?????????????????
או במילים אחרות- שרשור זה ינעל ( או ישמיד את עצמו) בעוד 5 שניות…...
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
יש לי את ההמלצה של משרד הבריאות שאושרה ע”י ועדת העבודה, שפורסמה במדיה וכללה רשימת 18 מדינות ואת התאריך 11 באוגוסט, אבל הרשימה הזו הוצגה בקבינט הקורונה ולהבנתי הקבינט שלח את המגישים לעשות שיעורי בית, כך שלהבנתי הרשימה לא סופית.
אם יש למישהו מידע מוסמך, לא השערות, על החלטה סופית, לא המלצות ביניים של משרד ממשלתי כזה או אחר,
מאילו מדינות תהיה חובת בידוד בחזרה מישראל, וממתי,
אני מבקש הפניה ציטוט או לינק למידע הזה.
לי ספציפית חשובות גרמניה וצרפת, אני לא חייב את כל הרשימה.
מודה מראש לעוזרים בשם כמה חיילים שרוצים להמריא ביום שישי
ומבקש עוד פעם, כדי שאם מישהו יתן מידע עובדתי בדוק שהמידע לא יעלם בשרשור אין סופי, לא לרשום השערות דעות ציונים וכו’.
-
ממה שאני הבנתי נכון לאמש, יפורסם ביום ראשון 8.8
לוח הזמנים להפעלתו 15.8
זה הכי קרוב למידע מאומת שפורסם לציבור.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
כאן נמחקו כ10 הודעות סרק.
מה לא ברור?
הדיעות שלכם,הנבואות, הגישה כלפי הממשלה, עני ועשיר, יכולות פיוט, שירי זעם, ---- כל זה לא רלוונטי לדיון ומקומו באתר אחר.