פוקארה מי זוכר ??...
-
-
מתוך עשרים מיליון? שיזדרזו רוצים להגיע לעונה מסוימת.....
-
מבחינת יעדי ממשלה, הם שואפים לחסן 33% מהאוכלוסיה עד סוף ספט', ולחסן את כלל האוכלוסיה עד אפריל 2022
-
-
כנראה שכן. קצת נשברתי מלחכות. אני רק צריך לתאם מול העבודה, ואז אריץ מנהלות (בינתיים מילאתי טופס מקוון)
מהדברים שמקלים עלי את ההחלטה, זה שהמצב שם מתייצב ואפילו חוזר בקטנה למגמת שיפור, ושאני לא מתכנן להשאר בעמק קטמנדו.
בעיקרון כנראה תוך 'כיפוף' נהלים הסוכנויות ה'ישראליות' טוענות שמחוסנים לא צריכים בידוד מקומי, כנראה הם משחקים על דרישה של בידוד עצמי, מול חיוב ל'מלון קורונה' לבלתי מחוסנים.
בשביל הבטחון אנסה לעשות את הזריקה השלישית (מבחינת גיל יכול, מבחינת מרחק זמן מזריקה שניה קצת גבולי), ואעשה בידוד עצמי יום/יומיים בקטמנדו, ואחת הסוכנויות תסדר לי פרמיטים וכו', ואעוף לג'ירי.
-
נשמע סבבה
מאשתי שמחוברת לקבוצות פייסבוק בנפאל אני יודע שיש ישראלים שמטיילים שם אבל הם לא כותבים פה.
מעניין שאתה מתחיל מג׳ירי.
לא זוכר שמות כרגע אבל פרצו שם לא מעט כבישים ……
-
חברים תמשיכו לעדכן מה קורה בנפאל.תודה
-
בעיקרון אני יודע על כביש עד שיהיה. שזה הכפר הקרוב לג'ירי
-
אני חושב שיש ״קצת״ יותר…
מניח שתעשה שיעורי ביית לפני היציאה.
אם תצא לשלושת הפאסים ותרצה להאריך באיזה יומיים אחרי הפס האחרון במסלול צד שמעט מאוד אנשים מכירים (אני תכננתי אבל לא הגשמתי) , רק תגיד.
אבל זה יחייב אותך להביא תמונות משם…..

-
בהצלחה תומר … דרור נראה שהוא מקנא מאד …… אבל הוא לא היחיד … -
-
מתכנן טיול צד של שבוע...
-
יש דרך 4x4 קצת הלאה שכנראה לא במצב טוב, אוטובוס לבנדאר, אבל לא דרך המסלול, וככה גם האוטובוס/4x4 לסאלרי.
לפחות לפי מה שראיתי עד לעכשיו. ובכל מקרה, יש לי אינטרס מסוים להתחיל מג'ירי
-
-
לא התחלתי מג׳ירי ; כנראה שהפסדתי ……אז אולי בגילגול הבא …
https://nepaltraveller.com/sidetrack/6-reasons-to-visit-jiri
-
תודה צילה
-
התחלתי בזמנו מג'רי (לא נראה לי שהייתה אופציה אחרת)
קטע נהדר מזכיר את החלק הראשון הירוק של סובב אנפורנה
-
מה הואריציה שרצית להציע?דרך אגב, קראתי עוד קצת על עניין דרכים מוטוריות, וכנראה בבמהלך הקורונה את הדרך שהגיע לסאלרי המשיכו לכפר מתחת ללוקלה. אבל אם הדאגה היא לפגיעה נופית במסלול הטרק, נראה לי שזה לא רלוונטי, כי הדרך לא בהכרח מלווה או חופפת למסלול ההליכה, כמו למשל בחלק גדול מסובב האנאפורנה
-
גולני
למזלך הטוב תפסת גם את האוורסט וגם את סובב האנאפורנה בגרסא המלאה ללא הכבישים.
תומר
מאחל לך שהכבישים לא יפגעו בטיול הזה ושאין שם דחפורים עובדים. אשמח לשמוע שזה המצב כי גם לי הייתה כוונה אולי פעם להגיע לשם ואולי גם להשלים את טיול הצד המדובר.
מבחינתך אם אתה הולך את שלושת הפאסים נגד כיוון השעון ומסיים ברנג׳ו לה, יורד לכפר טאמה שצילה אוהבת לצרף תמונות שלו
, ממש מתחת לכפר בנקודה הזו
מתפצל שביל לשלוחה המערבית ( השביל הצר שמעבר לנחל) 
והמצוק של קונגדה שצופה על נמצ׳ה באזר מדרום מערב. יש שם איזה מלון מפולסף של איזו רשת מקומית ששכחתי את שמה. בהליכת יום מעל המלון אתה אמור להגיע לאגם קונגדה שאפילו לא הרבה שרפות הגיעו אליו ולראות את זה

-
דרור, שאלת היתכנות-האם זה סביר ללכת ביום אחד מפריצ’ה/דינגבוצ’ה, ללובוצ’ה דרך צוקונג ביום אחד?