סים מקומי - חשוב
-
פותחת הודעה חשובה כי המידע חשוב.
רציתי לקנות סים מקומי של AT&T לטלפון גלקסי 9 ( בן שנתיים בערך ).
מתברר שב AT&T וב T MOBILE אי אפשר להכניס את הסים שהם מוכרים למכשיר שעובד גם בדור 3. ( המערכת שלהם “דחתה” את הטלפון כשניסינו בחנות של AT&T )
למזלנו GCI עדיין מאפשרים למכור SIM כזה כך שניצלנו ממצב שהילד יהיה בלי טלפון. ( מבירור אחרי עריכה מתברר שזה מפעיל מקומי לאלסקה למרות שנקלט בכל ארה”ב – כנראה יושבת על רשתות אחרות. אני לא יודעת איזה פתרונות יש ( אם בכלל ) במקומות אחרים )
העלות ממש לא זולה, חבילה שכוללת 100 GIGA ( פלוס מלא אפליקציות חינם ללא הגבלה + 100 דקות שיחה ) עלתה אותו הדבר פחות או יותר ב 012( אנחנו אחרי מסע מהמם באלסקה והוואי והסיפור בדרך )
-
הי
אשמח להסבר למה הכוונה אי אפשר להכניס את הסים למכשיר- הגודל לא מתאים?
אנחנו לפני טיול לצפון מזרח ארה”ב ויש לנו כמה מכשירים-סמסונג גלקסי נוט 8, גלקסי S20+, גלקסי A70 וגלקסי A51
נראה לי שכולם בני שנתיים או שלוש.
יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה כדי להערך לפני כן, כלומר לרכוש משהו בארץ, מתאם או משהו לכרטיס עצמו שנקבל שם?
רצינו לרכוש סימים מקומים של AT&T בניו יורק…
באיזה רשת/חנות רכשת את מה שעבד בסוף?
-
לא זה לא היה עניין של גודל, הגודל התאים.
המוכר הביא את הסים החדש, לקח את ID של הטלפון ( מספר יצור כלשהו ) תקתק אותו לתוך תוכנה שלהם ואמר שהסימים שהם מוכרים היום לא יכולים לעבוד בטלפון שעדיין עובד גם עם G3וביטל את העיסקה ( הוא כבר לקח אשראי והיה צריך לבטל )
מדובר בגלקסי 9, בן שנתיים או שלוש שנים
הוא שלח אותי לחברה אחרת השם GSI שעדיין מספקת תמיכה לטלפונים כאלה ושם קנינו.
אבל בדקתי הערב וראיתי שיש לה סניפים באלסקה לא בכל מקום.
האם המגבלה הזאת קיימת בכל מקום בארה”ב, והאם יש פתרונות אחרים בארה”ב. אין לי מושג.
אני הייתי הולכת על חבילה מהארץ ( היא גם היתה במחיר מאוד דומה , ה AT&T רצו 80 דולר על סים עם גלישה ללא הגבלה ובאר. קניתי ב 300 שח גלישה של 100 GIGA + כל האפליקציות הפופולריות ללא הגבלה ( כולל זוללות רוחב פס כמו YOU TUBE ונטפליקס ) 100 דקות שיחה ) -
-
תודה מוני, בהחלט יהיה מעניין. מבטיחה
-
איזה כייף שנסעת וחזרת. גם מחכה לקרא את הסיפור.
התכתבתי איתך בזמנו כאשר שקלנו גם לנסוע לאלסקה, ובסוף בחרנו באיסלנד:)
-
עוקבת אחרי הטיולים שלך שנה אחר שנה, מחכה לסיפור הטיול
מבינה שהחלטתם להחליף את מזרח ארה”ב שתכננתם באלסקה והוואי?
-
הנסיון שלי הוא עם מכשיר של שיאומי 9T מסתיו 2019. נכנסתי לחנות AT&T בוירג’יניה ולקחתי תוכנית pre-paid לחודש (שכוללת, כמובן גם הכנסת סים למכשיר). הסתפקתי ב- 6GB גלישה פלוס זמן אויר ללא הגבלה ב- $50. קיבלתי שירות LTE ו- UMTS לאורך כל הטיול. רשת AT&T תומכת בדור 3 (UMTS) בודאות, כמו גם בדור 4 (LTE) והם גם פרשו דור 5. כל מכשיר היום תומך גם בדור 3 וגם בדור 2. לא מכיר מכשיר שלא תומך בזה. לא יודע מה הסיפור של אותה חנות אליה נכנסתם, אבל אני מתקשה להאמין שהסיבה שנתנו לך היא האמיתית. האם היה מדובר בחנות של AT&T עצמה, של זכיין? חנות אחרת? -
@dhz אמר:
והם גם פרשו דור 5. כל מכשיר היום תומך גם בדור 3 וגם בדור 2. לא מכיר מכשיר שלא תומך בזה. לא יודע מה הסיפור של אותה חנות אליה נכנסתם, אבל אני מתקשה להאמין שהסיבה שנתנו לך היא האמיתית. האם היה מדובר בחנות של AT&T עצמה, של זכ
יש לי נסיון זהה מ 2019 ( עם אותו הטלפון בדיוק ) ועכשיו 2021
נכנסתי לחנות של AT&T עצמה, המכירה נעצרה בשלב ההתקנה כאשר המערכת שלהם הודיעה על חוסר תמיכה.
אני לא התעמקתי מה הסיפור הטכנולוגי בדיוק ( יכול להיות שהוא אמר משהו יותר מורכב מרק תמיכה בדור 3
גם ב SGI ידעו בדיוק במה מדובר ולמה באתי אליהם.
בכל מקרה זה הניסיון שלי, וזה מה שקרה.
מרימה דגל, למי שנוסע, שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו.
) -
תכננו את מזרח ארה”ב שנה שעברה יחד עם קרוז.
קרוז לא היה על הפרק השנה ורצינו משהו יותר מלהיב מרק מזרח ארה”ב , הבת שלי מתגייסת בקרוב, תוקף הויזה שלה פג בסוף אוגוסט ומי יודע מתי תקבל שוב ומתי נוכל לעשות שוב טיול כזה ארוך.חיפשנו טיול של וואו. אלסקה והוואי ענו על ההגדרה
-
@ayeletback תוקף הויזה שלה פג בסוף אוגוסט ומי יודע מתי תקבל שוב
לגבי חידוש ויזה לבת- מנסיון מוצלח שלנו בעקבות המלצה מהפורום, כדאי להגיש בקשה לויזה במהלך השירות הצבאי ולא אחרי השחרור.
-
יכול להיות שיש דור 3 או 4 אבל בתדר שונה, לא בדקתי.
-
-
יש לי אייפון 12 ולפעמים הוא יושב על רשת 3G אז מה זה אומר? שלא אוכל לקנות סים שלהם כי הוא תומך גם ב3G? נכון לעכשיו זה הדגם הכי חדש של אייפון ואפל זה מותג חזק בארה״ב. אז הם לא יספקו סים תומך? -
את יודעת כמה תת-דגמים של אייפון 12 יש ? פשוט בכל מדינה יש תדרים שיכולים להיות שונים מהתדרים בהם חברות הסלולר משתמשות בישראל. בארה”ב התדרים שונים, אם המכשיר שלך לא תומך בתדרים של ארה”ב, לפחות לא בכולם, אז לא בכל מצב תהיה קליטה
כדי לדעת אם מכשיר יעבוד היטב ברשתות של ארה”ב, עדיף להיכנס לאתרי חברות הסלולר שם כמו AT&T ו-T-MOBILE ולבדוק COMPATIBILTY לפי מספר ה-IMEI של המכשיר שלך
-
-
אותו גלקסי s9 שסורב לפני חודש עי at&t עבד עם סים שלהם בלי בעיה לפני שנתיים.
האם אלה תדרים שישתנו...אולי.
אכן הבעיה נתגלתה שהוכנס מספר imei
-
נכנסתי לat&t. כל דגמי האייפון החל מ6 ומעלה יתמכו.
העניין שהם רושמים שזה החל מפברואר 2022, אז מעניין שעשו בעיות כבר מעכשיו.
לטובת כולם, מצרפת קישור עם רשימה של פלאפונים ודגמים שימשיכו לתמוך בסים שלהם.
https://www.att.com/idpassets/images/support/wireless/Devices-Working-on-ATT-Network.pdf
-
הבן שלי לומד בקליפורניה והיה לו טלפון מדגם מיושן..
לפני כמה חודשים נתנו לו דדליין להחלפה המכשיר בטענה שמפסיקים לתמוך בדור 3 (ואני שוב מדגיש שזה לא גורף וגם דור 3 זו כותרת שיכולה לכסות על פרטים שונים בין חברה לחברה אפילו באותה המדינה והאיזור).
הוא החליף מכשיר לפני בחודש ……..