איסתא
-
התקשרתי לאיסתא בכדי לרכוש כרטיסי טיסה ענו במהירות
למרות שהמחיר לא היה הכי אטרקטיבי החלטתי לרכוש מהם כרטיסים.
אבל שנזקקתי לשרות הסיפור היה שונה לגמריי!!!
הם לא עונים ולא חוזרים. אחרי אין סוף הודעות וטלפונים חזרו אלי אחרי 4 ימים.
הנציג שחזר אלי היה מתנשא לא סימפטי ומזלזל.
ביקשתי להזיז את את טיסת היציאה ביום קדימה ואז נאמר לי שאני צריך להוסיף 119 דולר לכרטיס לשאלתי מדוע אמרו לי שהכרטיס התייקר.
אמרתי שאם היו חוזרים אלי בזמן אולי לא היה מתייקר.
הנציג ענה "זה לא מעניין רוצה לשנות או לא"?
אני יותר באיסתא לא יזמין.
-
ולי הם עדיין חייבים כסף מהסיפור של הקורונה.חלאות.
-
יכול להיות שהיו לא בסדר מבחינת ההתנהלות, אבל העובדה שהמחיר עולה, לאו דווקא תלוייה בהם. המחירים משתנים כל הזמן
-
-
אולי לא הבנתי את מה שרשמת,
אבל מחיר הכרטיס יכול מאוד להשתנות בין ימים שונים או שעות שונות… גם מבלי לשנות את סוג הכרטיס (לא שלגמרי ברור לי מה זה...)
-
צריך להפריד בין שני דברים. לגבי מחיר הכרטיס- יכול להשתנות ואפילו תוך תנודתיות גדולה בפרקי זמן קצרים. בכל אופן קל לבדוק את זה ( google flights וכו’ ). היחס של הנציג- איש חוצפן שלא ראוי לתת שירות או שתפסת אותו ביום ממש רע. לא חסרות אפשרויות לרכוש כרטיסי טיסה.
-
-
מקווה שתקבלו בחזרה את מה שמגיע לכם, מה שהיה היה ואת העבר אי אפשר לתקן,
בעתיד תשקלו לא להשתמש בסוכן ותרכשו כרטיסים בעצמכם ישירות מחברת התעופה, לאף אחד לא יהיה אכפת מכם כמו אתם עצמכם.
-
סוג כרטיס- אם מאפשר שינוי תאריך בחינם או בתשלום,
אם מאפשר שינוי מוצא/יעד ללא תשלום, אם המחיר כולל מזוודות וכו'.
לרוב זה בפרמטר שקובע אם אתה אמור לשלם תמורת שינוי וכמה זה אמור לעלות, לא שינוי במחיר כרטיס בתאריך כזה או אחר
-
הניסיון שלי אחר,
לפעמים חברת התעופה לוקחת סכום קבוע עבור שינוי לפעמים לא (תלוי בתנאים),
אבל אם השינוי ביוזמת הלקוח והכרטיס החדש יקר יותר מהכרטיס הקיים תמיד חברת התעופה תגבה את ההפרש (הפוך לא, אין זיכויים).
אם חברת התעופה לא היתה לוקחת את ההפרש הייתי רוכש את הכרטיס הזול ביותר שלהם, למשל כזה לתקופה לא מבוקשת, ואז מחליף את הכרטיס הזול לכרטיס יקר למועד שאני צריך אותו (כנראה לתקופה מבוקשת),
אני בטוח שסוכנים היו הופכים את העניין למכרה זהב.