ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שינוי טיסה באיזיגט

פורום אירופה
    טיסה
    5
    6
    1280
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטיילבארץובעולם
      מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

איזיגט שינו את הטיסה שהזמנתי לפברואר ביום שלם ונתנו 4 אופציות:

1. לההמשיך עם השינוי

2. לשנות ללא עלות לתאריך אחר

3. לקחת וואוצר בסכום העלות ולהשתמש לטיסה עתידית

4. לבקש החזר כספי

עד מתי בעצם אני יכול לחכות עם ההחלטה? לא רשום כמה זמן יש.עד פברואר?

הכרטיסים נקנו מזמן במחיר ממש זול. התאריכים כרגע פתוחים עד 30 לספטמבר 2022

MERAVSHELL שקד דוקטור דו ליטל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • MERAVSHELL
        MERAVSHELL @מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

@מטיילבארץובעולם

אספר לך את המקרה שלי – היינו אמורים לטוס היום (😥) עם איזיג’ט לברלין. הכרטיסים נקנו בסוף אוגוסט. לאחר חודש או חודש וחצי הם דחו את הטיסה בכמה שעות מהבוקר לצהריים ולאחר זמן שוב שינו – בחמש דקות. בשני המקרים קיבלנו את האפשרויות שפירטת. בחרתי להמשיך עם השינוי כי הוא לא היה משמעותי ואפילו רכשתי מזוודה גדולה לפני כמה שבועות שעלתה כמו הכרטיס. השבוע בעקבות הפניקה שהפילו עלינו וימי הבידוד שנוספו, בנוסף להתפרצות הקורונה בגרמניה החלטתי לבטל את כל העסק. אמרתי לעצמי שאנסה לבטל דרך ההודעה שהחברה שלחה מזמן כאשר שינתה את הטיסות – נראה לא הגיוני כי עבר הרבה זמן ואפילו רכשתי מזוודה – אבל למה לא לנסות. בקיצר – להפתעתי קיבלו את הביטול (חוק זה חוק אצלם..) ואמרו שיחזירו לי את הכסף כולו, כולל המזוודה! ממש הופתעתי לטובה. כבר השלמתי עם זה שהלך הכסף. 

אז אולי זה יעבוד גם במקרה שלך...

מטיילבארץובעולם תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטיילבארץובעולם
          מטיילבארץובעולם @MERAVSHELL נערך לאחרונה על ידי

@MERAVSHELL

נשמע מעודד.

השאיפה זה שיפתחו מועדים לסוכות ואזיז את המועד לשם. לא משתלם החזר כי הכרטיסים כל כך זולים שנסיעה באוטובוס לאילת תעלה לי יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • שקד
            שקד @מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

@מטיילבארץובעולם

תורמת גם מהניסיון שלי -לפני כמה שבועות מימשתי ביטול של טיסה ממרץ 2021. במקור רציתי שיחזירו כסף אבל הם סירבו כי חלק מהכרטיס נקנה מראש בזיכוי. כתבתי להם שיחזירו את מה ששולם באשראי וישאירו את הזיכוי, אבל לא לא קיבלתי תשובה ולא היה לי חשק לריב. שים לב שכשאתה מגיע לקבל את ההחלטה בפועל, האתר מעוצב ככה שיעזור לך לבחור באופצית זיכוי, ואם זה לא מה שאתה רוצה אז תצטרך קצת לחפש את האפשרויות האחרות. בדיעבד, עכשיו אולי עדיף היה לי לבחור שינוי תאריך ולא זיכוי, אבל אד שקלטתי את זה היה מאוחר מדי. הפער אצלי לא מאוד גדול.  בכל מקרה, 8 חודשים ולא הייתה שום בעיה. יש אצלם תיעוד שהטיסה בוטלה, ביקשתי זיכוי שאושר תוך ימים בודדים וקניתי כרטיס חדש. בלי ויכוחים ובלי קומבינות. הנטיההאישית שלי היא להעדיף לקבל את הכסף במזומן פשוט כי אני מעדיפה לשמור את הכסף שלי אצלי ולא אצל חברת תעופה (או כל חברה אחרת). אם יש לך תאריך שאתה יודע שאתה רוצה במקום אז אולי זה מה שהייתי עושה. ככה או ככה, בשורה התחתונה, אחרי 8 חודשים לא הייתה בעיה לקבל את ההחזר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל @מטיילבארץובעולם נערך לאחרונה על ידי

@מטיילבארץובעולם

ניסיון עבר שלי – נתנו להחליט עד הרגע האחרון, משהו כמו 3 שעות לפני הטיסה.

אני לא יודע כמה הניסיון שלי רלוונטי למקרה הספציפי שלך (סביר שכן), אם יש ספקות תיצור איתם קשר ותשאל.

דבורה פ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דבורה פ
                דבורה פ @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@דוקטור-דו-ליטל

לי יש כרטיסים למאי 2022 באיזיג’ט לטולוז. איזיג’ט ביטלו את הקו לטולוז (לא הופתעתי, סיכון מחושב שלקחתי בחשבון כשקניתי את הכרטיסים, קיוותי שהקו יפעל ונוכל לטייל באיזור בלי לנסוע הרבה). הם ביטלו  גם את הקו לבורדו. לפני שבוע וחצי הודיעו לי שביטלו את הטיסה. דיברתי איתם, ואני יכולה לקבל לבחירתי כסף, ואוצ’ר או להמיר את הכרטיסים ללא תוספת עלות לכל יעד אחר בצרפת עד 3 שעות לפני הטיסה. המרה ליעד אחר לא אפשרית דרך האתר כי הוא פותח אפשרויות רק לאותו שדה תעופה של הכרטיס המקורי כך שאם ארצה להמיר ליעד אחר אצטרך לדבר עם שירות הלקוחות שיש להם מספר ישראלי 079-5723957. בדקתי עם מוקד השירות וגם השדות של  באזל וג’נבה נכללים בהגדרה צרפת. אני החלטתי לא להחליט. אם ישתפר המצב עד מאי אולי אטוס מהרגע להרגע ליעד אחר בצרפת, ואם לא אז אחליט אם לבחור בכרטיס עתידי בהתאם למועדים שיפתחו עד אז או לבקש כסף. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון