ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מי היה בסנט מוריץ?

פורום סקי וסנובורד
    סקי שוויץ סנט מוריץ
    4
    10
    579
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיכל ע
      מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

חזרנו לפני יומיים (עם קורונה...) משבוע מוצלח מאוד בקלאב מד בלה פלאן וזה הזמן לתכנן את החופשה של שנה הבאה.

למרות ההשגות שיש לי על קלאב מד (ויש לי לא מעט), אם לא ניסע עם חברים אז כנראה שנחזור לקלאב.

ההצעה הכי זולה שלהם לפורים היא לסנט מוריץ וזה דווקא נשמע לי מעניין, כי מעולם לא גלשתי בשוויץ.

מי היה ויכול לספר?

ענבל אין על סקי elig99 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

חזרנו לפני יומיים (עם קורונה...) משבוע מוצלח מאוד בקלאב מד בלה פלאן וזה הזמן לתכנן את החופשה של שנה הבאה.
        למרות ההשגות שיש לי על קלאב מד (ויש לי לא מעט), אם לא ניסע עם חברים אז כנראה שנחזור לקלאב.
        ההצעה הכי זולה שלהם לפורים היא לסנט מוריץ וזה דווקא נשמע לי מעניין, כי מעולם לא גלשתי בשוויץ.
        מי היה ויכול לספר?

הי מיכל.אני נוסעת גם ללפלאן בתחילת אפריל.תוכלי לומר לי בבקשה אם צריך לשלם איזשהו פיקדון לקלאב?.אני נוסעת עם קלאב מד.

ואשמח אם תספרי למה את לא מרוצה מקלאב מד.

ענבל אין על סקי מיכל ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענבל אין על סקי
          ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

מי היה ויכול לספר?
          הי מיכל.אני נוסעת גם ללפלאן בתחילת אפריל.תוכלי לומר לי בבקשה אם צריך לשלם איזשהו פיקדון לקלאב?.אני נוסעת עם קלאב מד.
          ואשמח אם תספרי למה את לא מרוצה מקלאב מד.

טסה לקלאב 2100

מיכל ע תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מיכל ע
            מיכל ע @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

הי ענבל, זה לא שהקלאב לא בסדר, אני פשוט בעקרון לא חובבת קלאבים. אני לא הולכת להופעות אחה"צ, לא מסתחבקת עם ה-GOs והערך הנוסף היחיד של הקלאב מבחינתי הוא מגוון קבוצות ההדרכה (סנובורד מתקדמים לבן שלי למשל) וזה שיהיו בני נוער ישראלים לבת שלי בקבוצה (וזה לא בדיוק קרה).

הקלאב נמצא על המסלולים - יציאה נוחה גם למתחילים. החדרים קטנים, אבל מרוהטים היטב: הרבה ארונות, כיסא ושולחן, אמבטיה, מנורות קריאה. רק הכריות ממש רכות ולא נוחות. יש בידוד טוב בידוד מרעש מבחוץ כשהחלונות סגורים וגם מהשכנים לא היו רעשים. החימום הפריע לנו בשינה, אבל אפשר לסגור אותו (השמיכות מספיקות).

חדר הסקי היה צפוף ומאוד לא נוח - אחרי שבטעות דפקתי למישהו את הסקי שלי בראש התחלתי להסתובב שם עם קסדה...

האוכל היה בינוני, לא מגוון וגם לא חם - זה לא רק המשפחה שלי, אלא תלונות ששמעתי מכולם. זה לא שלא מצאנו מה לאכול, אבל זה היה פשוט מאכזב. בכל ארוחת צהרים וערב יש: פסטה עם רוטב משתנה (שרוב השבוע היה על בסיס רוטב עגבניות ורק פעם אחת היה קרבונרה טעים), פסטה עם רטבים בנפרד (עגבניות ובולונז), המבורגר ופיצות. בנוסף יש בר סלטים (להרכבה עצמית + סלטים מוכנים), ירקות מבושלים (זה היה לדעתי החלק הכי מוצלח), תבשילי בשר, נתח בשר שחתכו, אורז ותפו"א, לפעמים רקלט וכמובן קינוחים. אז כן, יש מה לאכול, אבל אני יכולה לספור על יד אחת את האוכל שממש נהניתי ממנו. אני זוכרת שבעבר היו ארוחות לפי נושאים, אז פה רק ביום האחרון זה היה ואכן בארוחה הצפון אפריקאית היה האוכל הכי טוב באותו שבוע.

המחיר של הקלאב הוא לא זול. באותו מחיר הייתי יכולה להרכיב חבילה למלון מצויין באוסטריה, עם חדרים מרווחים, אוכל טוב יותר (פה אני משוחדת, כי אני חובבת אוכל אוסטרי) ומתקנים טובים יותר במלון. אבל, מבחינתי קבוצות ההדרכה הן השיקול פה ולכן כנראה אחזור לקלאבים.

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • מיכל ע
              מיכל ע @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אין צורך בשום פקדון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • מ. פולני
                מ. פולני @מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-ע כבר אין ילדים (ואין נכדים באופק) כך שמבחינתי קלאב מד מיותר למשעי. גם אני חובב הז'אנר האוסטרי; למרות שאם אוכל מדובר - הדולומיטים מנצחים בנקודות (לא בנוקאוט).

תמיד היתה לי תחושה בקלאב שאני אוכל יותר מדי, כי מחפש את המנה הטעימה.

• מיכל ע
                  מיכל ע @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

בלי הילדים אין סיכוי שאסע לקלאב.

בדולומיטים בעוונותיי טרם גלשתי (חוץ מפאסו טונלה, שלא ממש בדולומיטים וגם לא ממש נספר בשום קטגוריה).

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • מ. פולני
                    מ. פולני @מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-ע ממליץ על האזור של קולפוסקו-קורברה-אראבה. וגם גיחה חד-יומית לקרונפלץ. דברי איתי בפרטי בהזדמנות אם יגרד לך לנסוע לשם.

• elig99
                      elig99 @מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

מי היה ויכול לספר?

"... מעולם לא גלשתי בשוייץ..."

אז את לא יודעת מה הפסדת 😊

סנט מוריץ הוא אחד האתרים היפים והטובים שאני מכיר (יחד עם איזור היונגפראו כמובן). לא יודע למה אבל משום מה יש שם יותר שלג ותנאי חורף טובים יותר גם בתקופה מאוחרת יותר. לפני מספר שנים BC (ביפור קוביד) הייתי שם בתקופת הפסחא, בחופשה עצמית לא קלאב והתנאים היו כאילו אנו באמצע החורף אבל בתקופה נהדרת שלו.

• מיכל ע
                        מיכל ע @elig99 נערך לאחרונה על ידי

@elig99

אני אכן לא יודעת, לכן אני שואלת...

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון