South West Coast Path - אנגליה
-
היום לפני 7 שנים עמדתי לפני הפסל הגדול הזה שמסמל את נקודת ההתחלה של שביל חופים ארוך (קצת מעל 1000קמ) שנקרא - South West Coast Path.
כל שביל שהלכתי בחיי, גם אלו שארכו רק כמה ימים, היה משמעותי עבורי ונחרט לי עמוק בלב. אבל שבילים ארוכים (הלכתי משהו כמו 600קמ מה- SWCP), כאלו שנמשכים כמה שבועות - מחלחלים בכל זאת עמוק יותר...

אהבתי את אנגליה לפני ה- SWCP אבל במשך הימים שלי על השביל הנפלא הזה - התאהבתי בה !
עבור תיירים רבים, אנגליה היא בעיקר לונדון ואולי גם קיימברידג׳ ואוקספורד ועוד כמה מקומות אטראקטיביים.
אני אוהבת את כל אלו מאוד. אבל אנגליה שלי היא בעיקר גבעות מתגלגלות, גוונים בלתי נתפסים של ירוק, מפרצים, צוקים, תרבות הליכה מפותחת ואינסוף שבילים מזמינים... היא כפרים מלאי קסם, נמלים עתיקים, בתי תה חמימים ומרחים לבביים... היא שמש וגשם וערפל... היא הרבה מעבר...
היא המון חוויות שממלאות לי את הלב בשמחה ובאושר
מצב כמה תמונות, מאותם שבועות שלי על ה- SWCP, אי שם ב 2015.
אולי יש פה מישהו שיקבל מכך רעיון או שניים, ואולי אחרים סתם יהנו לראות.
סופש נעים!
אדום חזה, מחוץ ל- Minehead, העיירה בה מתחיל השביל

השביל מעל Lynmouth

בירידה לעיירה Ilfracombe

ביער בדרך לכפר הקסום Clovelly

האוהל הקטן שלי חונה בפינה שקטה ליד Hartland Point

צוקים בדרך ל Bude

סירות צבעיוניות בנמל של Padstaw

-
המשך...
שפל במפרץ הנמל של St Ives

סימון שביל מעל Sennan Cove

Minack Theatre at Porthcurno

Charming Mousehole

Lizard Point

-
המשך...
שורה של קוטג׳ים לבנבנים ב- Coverack

Portloe

מבט לאחור, לכיוון Gorran Haven

Beautiful Mevagissey

המפרץ הירקרק של Polpero

Looe

שקיעה ליד Crafthole

Plymouth - end of my journey

מי שרוצה ללמוד על השביל מוזמן לבלוג שלי
מקווה שנהנתם מהתמונות...
ענבר
-
אם זכור לי, הפסקת את ההליכה בגלל משהו בקרסול?
-
געגועים לבלוג שלך! איזה נפלא! ובאותה השראה, בשאיפה בסוף יוני אני בטרק באיזור האגמים
-
-
המסלול שבו נאלצתי להפסיק ללכת בגלל ״תקלה״ בקרסול היה מסלול אנגלי אחר, בשם Coast to Coast.
גם על ה- SWCP סבלתי מפציעה, בצורת דלקת חמורה בגידים בגב כף הרגל. אבל במקרה הזה, הצלחתי להתגבר ולהמשיך ללכת...
כן, גם כשמטיילים יש רגעים קשים. לא תמיד הכל הולך חלק. אני מקבלת את זה כחלק מהחוויה. לא סוחבת אכזבות כאלו קדימה - גם מהן לומדים

-
לא מאמינה שזה היה היום לפני 7 שנים... גם אני כל-כך מתגעגעת לשם. ויש לי עוד מקטע להשלים...
בהצלחה בשבילי ה׳אגמים׳
-
-
אגב, אם את נוטה לדלקות גידים, יש משחות מתאימות , שעבורי הן דיי עזרו בעבר (שני סוגים) נמשיך בפרטי

-
מה הבא בתור?
-
-
@io
תודה רבה לך על השיתוף בתמונות ובהסברים.
נראית חויה מדהימה.בשמחה! כן, חוויה שלא תשכח
-
בקיץ הזה אני מתכננת ארהב. לא יהיה טרק ארוך, אני מקווה שיהיו כמה קצרים. stay tuned