טיול לפורטוגל
-
האם מישהו נסע לפורטוגל טיול זוגי לא בטיול מאורגן מהארץ, ולא בנהיגה אישית. אשמח לקבל פרטים כיצד נסע ואיך היה?
תודה
-
אני יודעת שיש רכבת מהירה בין ליסבון לפורטו, הנסיעה אורכת 3 שעות.
כך שאפשר לבקר בשתי ערים יפות אלו.
אשמח אם תשתף אותנו במידע נוסף לגבי הטיול וגם על מזון כשר.
-
כמו שכתבתי מקודם, אבל התגובה נעלמה עשינו טיולים זוגיים בפורטוגל שלא דרך חברה (טיול מאורגן). חלק מהזמן נהגתי (פארק גרש למשל), אבל בערים, ובינהן, השתמשנו בתחבורה ציבורית (חשמליות, מוניות אוטובוסים, אוטובוס תיירים ורכבת בין ערונית וגם מעבורת.
-
שבוע טוב
אשמח לקבל פרטי תכנית מפורטת אם יש לך כולל איזה חלק טיילת בתחבורה ציבורית איזה עם רכב שכור
תודה
-
עשיתי טיולים בפורטוגל ברכב שכור בדיוק כמו בכל מדינה אחרת. בתוך ליסבון-בתחבורה ציבורית בתוך פורטו-בתחבורה ציבורית והשאר כמובן עם רכב שכור.
פורטוגל הרבה יותר גדולה ועשירה ממה שנראה לנו מנקודת המבט שלנו, ולכן ההמלצה שלי אם משך הזמן שעומד לרשותכם מוגבל ל7-8 ימים-להתמקד באזור אחת הערים---נניח פורטו-עמק מיניו-עמק דוארו וחלקים מצפון פורטוגל. או ליסבון ויעדים במרכז פורטוגל. אם לרשותכם כ14 יום אפשר לעשות טיול "טעימות" של הכול. בהיבט הכשרות בעיקר ליסבון,פורטו, ותוכלו להעזר בקהילה שם.
-
-
לא הייתי בוחרת את נובמבר. אבל מאד תלוי מה רוצים לראות.
וכן---אני חושבת שחודש זה פרק זמן ראוי למדינה זו, עם המזרח והמערב והשמורות---(והחורף? פחות) חופי האוקיינוס (גם פחות).
-
תודה. ניסיתי, אבל זה לא ילך. נדחה לאביב.