לא נפתר אז מה עושים עכשיו??
-
ספר הג'ונגל - אז מה עושים עכשיו.avi
כרגע קשה מאוד לצאת מישראל לחו"ל, גם למי שיש פניות נפשית לזה (ולמי יש?).
נראה שגם פסח לא מבשר טובות. רוב החברות כבר הודיעו על השעיית/ביטול (מה ההבדל?) הטיסות. אל על משאירה פתח להזמנות מה 27 למרץ אבל גם זה לא בטוח שיתקיים.
מצד שני
מחירי הדלקים עפים למעלה, ענף התעופה מושפע באופן ישיר, לפי הכתבות הכלכליות בקרוב מאוד מחירי כרטיסי הטיסה יעלו משמעותית.
מניסיון מסבבים קודמים חברות רבות לא ממהרות לחזור גם בסיום הסבב, מה שיצור הצע נמוך שגם הוא יתרום לעלית מחירי הטיסה.
האם תהמרו ותרכשו כבר עכשיו כרטיסים למאי? לחופשה הגדולה? לחגים?
כבר מזמן רכשתם ואתם מחזיקים אצבעות?
החלטתם שבכל זאת כדאי להמתין?
אין לכם בכלל ראש לזה כי עסוקים בשרידות (נפשית לפחות)?
-
היה י כרטיס לוונקובר דרך אל איי ל8 למרץ שכמובן התבטל. כרטיס החזור שלי מאל איי ל8 לאפריל עדיין מופיע באפליקציה ולאשתי כרטיס יציאה לאל איי ב18 למרץ. מה מכל זה יתקיים כמובן שאין לי מושג. לא ידעתי שאל על משאירה פתח להזמנות מה27 למרץ ואולי אבדוק אותו. נכון שמצב הרוח והתוכנית שלי לטייל שבועיים במקסיקו נראים כרגע ממש לא משהו אבל מכיוון שרצינו גם לבקר את הבן שלנו ויש לי ״חופשה מרוכזת״ מהעבודה בפסח, אנסה לצאת לארצות הברית אם יתאפשר אפילו אם אוותר על מקסיקו …
-
יש המון אי ודאויות והבלאגן חוגג.
למשל WIZZ ביטלו את הטיסות מתל אביב עד לקראת סוף מרץ אבל לעומת זאת הם ביטלו את הטיסות מעמאן או דובאי לקיץ וצפונה.
מה זה אומר? יכול להיות שאין להם כוונה אמיתית לטוס מישראל כבר באפריל? או שהם בכל זאת מקווים לתפוס את נוסעי פסח?
בכל אופן ביטלתי טיסה שהייתה מתוכננת לעוד שבועיים, כל עוד קל לבטל תמורת החזר מלא.
קניתי טיסה לסוף מאי, ואפילו בחברה זרה, כך שאני כנראה נחשב לאופטימי.
עכשיו יושב ומתחיל לתכנן את הטיול, בתקווה שבאמת יצא לפועל.
אם לא יצא לפועל האקספיזם עוזר קצת לשפיות שלי, ואת התיכנון אשמור לפעם אחרת - לא הולך לאיבוד
-
חוסר וודאות ובלאגן הפכו להיות הנורמלי שלנו
(רשמתי בהתחלה ״הנורמלי החדש״ אבל מצאתי לנכון לתקן...)אני אחזיק לך אצבעות שהטיול הבא אכן יצא לפועל
בינתיים אסקפיזם - זה החיים!
מצאתי את עצמי בשבועות האחרונים מתכננת טיול אופניים חוצה יפן !!!
צפי לביצוע יש? ממש לא ! (אולי כשאצא לפנסיה
) אני כבר ביום ה- 50 במסלול בערך ועוד לא הגעתי להוקיאדו (האי הצפוני; התחלתי בדרום). אין שום סיכוי לחופש ככ ארוך באופק הנראה לעין.אל תשאלו בכלל מאיפה זה ״נפל״ עלי כי אני כבר לא זוכרת... (אבל לדברים כאלו יש נטייה ליפול עלי
ואני לא מתאמצת להתגונן !). לומדת ונהנת ומדמיינת - אסקפיזם מושלם.
לגבי משהו יותר ריאלי:
מסלול אלפיני קלאסי בקיץ הקרוב, כנראה ביולי הפעם (לרוב אני יוצאת בספטמבר אבל השנה אני כנראה אקדים). אני מתלבטת בין שני מסלולים (שמותיהם שמורים במערכת כהפתעה - לבלוג; טיזר: אחד בשוויץ, אחד באיטליה) אבל אני ככ עסוקה במסלול האופניים הדמיוני שלי שעוד לא הצלחתי לבחור.
מתכננת להזמין טיסות בסוף החודש הזה/תחילת החודש הבא.
ומקווה שיהיה טוב
תשמרו על עצמכם !!!
-
כן, לאירופה עלות הטיסה מאפשרת לפצל טיול לשניים ואולי יותר.
ליפן עלות הטיסה היא כזו שכואב הלב והכיס לפצל טיול. וטיול ארוך יוצר אתגרים משלו.
חשבתי על יפן בנופי שלכת + פסטיבלים של סתיו, ככה אוקטובר נובמבר, אני כבר כמה חודשים בודק באתר של אל על את מחירי הטיסות לטוקיו והם מעל ל 2,000$.
שנה שעברה פתאום צנח המחיר והיה אפשר לתפוס לסקורה (מרץ) ב 1,500$ ופחות, השנה לא רואה סימנים כאלה.
אמירטס אמנם עם חניית ביניים ולא ישיר אבל נותנים מחירים הרבה יותר טובים ואצלם אפשר גם לפצל יעדים,
כמו ללכת עם השלכת מצפון לדרום, למשל לחזור מאוסקה, ואז חניית הביניים בדובאי עשויה להשתלם כי לא צריך לחזור עד טוקיו.
מה כבר ביקשנו? לא ביקשנו שהזאב
יגור עם הכלב והנמר
בדלי ירבץ
, רק להתאוורר מידי פעם. -
הטיסה של אשתי ב18 התבטלה. לעומת זאת אותי שיבצו מחדש לצאת ב22 למרץ. נראה מה יקרה. כרגע נראה שבאל על יש כרטיסים בתחילת אפריל ובמחירים סבירים מאוד ביחס לעצמם
-
יושב בפלורידה ושמח בחלקי.
יצאתי מהארץ ביום רביעי 26/2.ל JFK.
בשבת שלפני JFK היה סגור בגלל סופת שלגים.
בשבת שאחרי TLV היה סגור בגלל סופת מלחמה.
כרטיסים קניתי חצי שנה מראש במחירים שפויים.
אז זה מזל או שכל?
-
תמשיך לשמוח בחלקיך רוני. זה מזל של טיילים. ביוני יצאתי בטיסה האחרונה לארה״ב ושב טוס שמענו על התקיפה באיראן. מזל שאז אשתי יצאה לפני וכך נתקענו קצת בקליפורניה שזה מקום נהדר עבורנו להיתקע בו קצת.
-
אני גם שמח בחלקך
.הקלישאות תקפות,
כדי ליהנות מהמזל צריך להשתמש בשכל, לעשות מהלימון לימונדה
יש לך את החובה ליהנות כמה שיותר, גם בשביל אלו שמפנטזים מארץ הקודש.