אנחנו חובבי פארקים
ותמיד לפני טיסות אני מדפיסה לכל המשפחה חולצות זוהרות אחידות
ככה גם קל יותר לזהות אותנו בתור קבוצה (למשל שהבת שלי התקדמה יותר מידיי והתחלתי להראות פני מודאגת.. איזה יפנית חביבה ישר הבינה את מי אני מחפשת .. היינו עם אותה חולצה .. והצביעה לי עליה ) ואני מזהה בשניה את הילדים על המתקנים השונים .
וגם מוסיפה שם כיתוב עם מספר הטלפון שלנו (כמובן שהכל באנגלית )
הילדים מקבלים הנחיה שאם הולכים לאיבוד מצביעים על המספר בחולצה
לגבי פארק אירופה – אנחנו לא היינו עם כרטיס היער השחור, לכן קנינו כרטיסי כניסה , התור לא היה נוראי ( האבא רץ ישר מהחניה לקופות ואני והילדים הלכנו בקצב שלנו ) בכניסה אמרו לנו שיש הנחה אם קונים כרטיס ליומיים , לא היינו בטוחים אם נרצה או לא , והם הציעו לנו לקבל את ההחלטה בסוף היום , אם נרצה לרכוש עוד כרטיס ליום נוסף נהיה זכאים להנחה כאילו קנינו מראש ליומיים .
** ביום הראשון רק חווינו את הפארק בלי לסמן יעדים , קנינו את המפה הגדולה בעברית מהאתר של משפחה מטיילת, אבל קשה להבין מהמפה איזה אטרקציות באמת רוצים לעשות...בעין זה נראה אחרת.
בפעם השניה שהיינו שם, אז כבר סימנו לוז מראש ועל איזה מתקן רוצים לעלות מתי…
הבאנו איתנו גם יותר אוכל זמין כי הילדים התנגדו להפסקות אוכל אז ניצלנו את התורים לאכילה של כרכים
** ימי ביקור
בעקבות ההמלצות השונות שקראנו בפורמים הגענו לפארק ביום רביעי, מה שהיה נראה זה שכל הישראלים קראו את אותן ההמלצות והפארק היה מלא .. אבל 90% ישראלים:-)
הביקור השני היה ביום ראשון , כי זה מה שהסתדר לנו , והפארק היה מלא בערך באותה כמות אנשים , רק שסוג האכלוסיה היה שונה , יותר בני נוער גרמנים וצרפתים