@karnielr אמר:
גם תושבת האזור כתבה שזה יכול לקחת פי 2 ו-3 וגם העירה בעדינות רבה על האוירה והבטיחות במטרו
העניין של הבטיחות במטרו הוא ששכנע אותי סופית לוותר על התחב”צ.
תודה לכל העונים.
@karnielr אמר:
גם תושבת האזור כתבה שזה יכול לקחת פי 2 ו-3 וגם העירה בעדינות רבה על האוירה והבטיחות במטרו
תודה לכל העונים.
אני הולך לנהוג די הרבה בטיול שלי, בעיקר בקליפורניה ונוואדה.
יש המלצות לאפליקציית תחנות דלק זולות, שבעזרתה אוכל לחסוך? או אולי ווייז מספיק?
@rozmar אמר:
דיילת חברת התעופה בודקת הן את בדיקת הקורונה
לא הבנתי – אני אמור לעשות בדיקת קורונה לפני טיסת פנים מוגאס לניו יורק ?
@ayeletback אמר:
שיתכן שכל הטיול יהיה טבע
אני גם מתכנן טיול לארה״ב בקיץ, ומציע לך לבדוק את כל מקומות ״הטבע״ שאת מתכננת לבקר – האם הם פתוחים לקהל ללא מגבלה.
לדוגמא – לפארק יוסמיטי השנה אפשר יהיה להיכנס רק בהזמנות מראש (סוג של תו סגול אצלינו) כי הם מונעים מקיבולת מלאה של אנשים להיכנס בגלל הקורונה עד לסוף ספטמבר.
@karnielr אמר:
תודה לכל העונים.
@שירליץ אמר:
אתה לבד? זוג? עם ילדים?
אנחנו זוג. ומאוד גמישים במסלולים והשעות שבהם נטייל ב LA.
באמת יכול להיות מצב שיקח פי 2 (או אפילו פי 3) להגיד מנקודה A לנקודה B ב LA ע”י שימוש בתחב”צ לעומת רכב? אם זה משהו נדיר, לא עדיף בכל זאת להשתמש ב UBER או Lyft במקרים אלה? (בכל זאת, Google Maps יכול לבא לעזרתי בהערכת הזמנים ולבחירה באופן ההגעה האופטימלי, לא כך?) – זה עדיין יהיה מאוד כדאי מבחינה כלכלית לעומת רכב שכור שצמוד אלי כל הימים שאשהה ב LA.
@שירליץ אמר:
איפה אתה מתכנן לישון? איפה אתה מתכנן לבקר?
אין לי מידע לגבי היכן אני מתכוון לישון. את המלון אזמין בשלב יותר מאוחר.
לגבי ביקור – ארצה לבקר ברוב המקומות “הידועים” (כולל אולפני יוניברסל, אך לא מתכוון לבקר בדיסנילנד ולא בסיקס פלאגס): הוליווד, סנטה מוניקה, וניס, דאונטאון, מצפה הכוכבים, התאטרון הסיני , צ’יינה טאון, מוזאון גטי, רודאו דרייב ועוד.
לא בניתי עדיין רשימה סופית של המקומות ביקור אך אלה שציינתי יהיו בוודאות מקומות שארצה לבקר. מקום הלינה ייגזר במיקום שיהיה האופטימלי להגעה לרוב המקומות הללו דרך המטרו (אם אליט לוותר על רכב)
שאלתי את השאלה המקורית כדי לקבל יתרונות וחסרונות של שימוש בתחבורה ציבורית ושימוש ברכב שכור.
מעולם לא הייתי ב LA ואני סופג פה הרבה מידע בפורום הזה בפרט ובלמטייל בכלל.
אבל – אף אחד פה לא התייחס לחיסרון של נהיגה ברכב שכור ב LA:
אי לכך – אני עדיין מחפש את הדיל ברייקר שישכנע אותי שרכב זה MUST ושעלי פשוט לשכוח משימוש ברכבת קלה/תחתית/אוטובוס ב LA (משהו שאני לא חושב פעמיים לעשות בכל עיר אחרת בעולם שביקרתי בה)
אגב – מבחינתי, אם יש נקודת עניין בעיר שאגלה שהגעה לשם באמת זה סיפור מהסרטים עם שימוש בתחבורה ציבורית, אין לי בעיה, באופן חד פעמי, להשתמש ב אובר או ליפט.
@karnielr אמר:
תחבורה ציבורית שהיא לא באמת אופציה
לא ברור לי המשפט הזה.
לא יעיל? לא מגיע לכל המקומות? איטי? מסוכן? מה בדיוק לא אופציה?
אשמח לפירוט ודוגמאות.