ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת פנים - כמה זמן להגיע מראש לטרמינל

פורום צפון אמריקה
    טיסה פנימית לאס וגאס
    7
    12
    1048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • igalkop
      igalkop נערך לאחרונה על ידי

אני אמור לטוס בטיסת פנים, של United מלאס וגאס לניו יורק (ניו ארק).
      אני מתאר לעצמי שבניגוד לטיסות בינלאומיות מישראל ולישראל, הפעם לא צריך להיות לפחות 3 שעות לפני הטיסה לטובת הצ׳ק אין.

אבל עם כל הסיפור של הקורונה וכו׳, כמה זמן, מנסיון אישי שלכם, כדאי לי להגיע לפני ההמראה, לטרמינל?
      אגב – האם יש משהו ספציפי בנמל התעופה של וגאס שאני אמור לדעת עליו בקשר לטיסות פנים?
      reuben13 ayeletback hil 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 @igalkop נערך לאחרונה על ידי

@igalkop

לפי הניסיון האישי שלי (וטסתי מוגאס פעמים רבות), שעתיים לפני מועד הטיסה זה מעל ומעבר. יונייטד פועלת מטרמינל 3

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • reuben13

@igalkop

גם עכשיו עם הקורונה, הרבה לא השתנה. חייבים לעטות מסכות הטרמינל ובמהלך הטיסה. בשדה”ת יש קיוסקים לעשות צ’ק אין, אם אתה לא מסתדר, תיעזר באחד הפקידים שמסתובבים שם, לא “ביג דיל”.

• ayeletback
            ayeletback @igalkop נערך לאחרונה על ידי

@igalkop

קשה לצפות בטיסות פנים.
            לפעמים הכל מאוד מהיר, ולפעמים יש תורים לא קטנים בכל שלב ( וזה בלי קשר לקורונה ).
            לפני ה 11.9 זה באמת היה כלום, תחנת אוטובוס.
            היום זה לא ככה.
            אז אולי לא 3 שעות, אבל אני לא יורדת מ 2.5 והיו לא מעט פעמים שזה הצדיק את הזמן הזה ( ולא פחות פעמים שאחרי 35 דקות ישבתי בגייט )

rozmar תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • rozmar
              rozmar @ayeletback נערך לאחרונה על ידי

@ayeletback

אז ככה- בווגאס מאד יעילים וזריזים- החל מהליך צ’ק אין שהוא יעיל ויכול לקחת כמה דקות (למרות שעכשיו עם הקורונה דיילת חברת התעופה בודקת הן את בדיקת הקורונה והן את הצהרת נוסע נכנס אז זה יכול לעכב אם משהו לא תקין במסמכים, לדוג’). לרוב מתחילת צ’ק אין ועד סיום הליך הבטחון והגעה לרכבת שלוקחת אותך לשער, בד”כ מדובר בחצי שעה מקסימום. גם אני כמו ראובן הייתי בוגאס לא מעט פעמים (העיר האהובה עליי). זכור לי מקרה בו הגעתי לשדה התעופה בדנבר 70 דקות לפני הטיסה עם הלשון בחוץ (כי נהגתי בסופת שלגים שגרמה לי לנהיגה איטית מאד באמצע הלילה עד שהגעתי לשדה אחרי הזריחה), ואמרו לי ש70 דקות זה ממש בסדר, ואין לי מה להילחץ. יש לחברות התעופה טבלה שאומרת מה הזמנים המינימליים להגעה לצ’ק אין- כמדומני ברוב השדות מדובר ב 60 דקות, אבל אני חושבת ששעתיים זה למעלה ממספק ושעה וחצי זה הזמן המושלם. כמובן, צריך להערך גם לזמן של החזרת הרכב השכור ונסיעה לשדה עם השאטל. חשוב לי לציין כי בתקופה זו (הייתי בוגאס באמצע אפריל) היו פחות שאטלים מבד”כ ועמדנו לא מעט זמן וחיכינו להגעתם. בד”כ אני יוצאת מהמלון שעתיים לפני וזה מספיק בהחלט (כמובן, יש למלא דלק ברכב מבעוד מועד אם זה ההסכם עם חברת ההשכרה).. 

igalkop תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • igalkop
                igalkop @rozmar נערך לאחרונה על ידי

@rozmar אמר:

דיילת חברת התעופה בודקת הן את בדיקת הקורונה

לא הבנתי – אני אמור לעשות בדיקת קורונה לפני טיסת פנים מוגאס לניו יורק ?

rozmar reuben13 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • rozmar
                  rozmar @igalkop נערך לאחרונה על ידי

@igalkop

אם אינך טס לארץ אחרי הטיסה לניו יורק, אין צורך בבדיקת קורונה. אם אתה ממריא לישראל ומדובר בקונקשן- צריך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • reuben13

@igalkop

לא צריך בדיקת קורונה בטיסות פנים בארה”ב

• hil
                      hil @igalkop נערך לאחרונה על ידי

@igalkop

גם בטיסה בינלאומית 3 שעות זה בזבוז זמן

וזה כמובן תלוי אם יש לך גם רק כבודת יד

hil תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • hil
                        hil @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil

ובטיסות פנים הייתי מגיע בדרך כלל באזור השעה וחצי קודם.

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • שירליץ
                          שירליץ @hil נערך לאחרונה על ידי

@hil

גם אני חשבתי ככה עד שכמעט פיספסנו טיסה (הגענו אחרונים אחרי שכל המטוס כבר ישב במקומותיו) מסאן חוזה (שהוא שדה קטן)… בגלל תור איטי בבטחון. 

מאז משתדלת שעתיים. 

• עמיחי13
                            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

באופן כללי, יש כל כך הרבה פרמטרים שיכולים להשפיע על התשובה. הנה כמה קווים מנחים לטובת עוד קוראים (אם כי תמיד יש יוצאי דופן):

הטרמינלים של טיסות פנים בשדות התעופה בארה״ב עמוסים בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות ושעות אחרה״צ. בשעות הצהריים והלילה פחות עמוס.

טיסות ליעדים רחוקים (כמו למשל מחוף לחוף) מתבצעות במטוסים גדולים שבהם בורדינג מתחיל יותר מוקדם, לפעמים 45 דק לפני הטיסה. טיסות ליעדים קצרים (כמו למשל מלה-גארדיה לבוסטון או מסן פרנסיסקו אל לוס אנג׳לס) מתבצעות במטוסים קטנים שבהם הבורדינג הוא קצר ולפעמים מתחיל רק 20 דק לפני הטיסה.

גם הגודל או המבנה של הטרמינל בשדה התעופה משפיע. יש מקרים שבהם הגייט רחוק מאוד, ויש מקרים שכל המסלול מהכניסה לטרמינל עד הגייט קצר מאוד. 

יש לקחת בחשבון זמן להחזיר רכב שכור אם יש (לפעמים עמדת ההחזרה מרוחקת ותלויים בשאטל), זמן למסור מזוודות אם יש וכו.

יש שדות תעופה שבהם אם התור לבידוק הביטחוני ארוך במיוחד יש דיילים שתפקידם לשלוף נוסעים ממתינים שהטיסות שלהם קרובות ולהעביר אותם לתור מיוחד קצר יותר, אבל לא ממליץ להסתמך על זה. 

באופן כללי, לפי הנתונים שמסרת, לפני הקורונה כנראה ששעתיים לפני זה מספיק. אבל כמובן בעידן הקורונה יש שינויים כל הזמן ואולי כדאי לקחת מרווח ביטחון יותר גדול בגלל זה.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון