Poljanski Nasip 2-8
1000 Ljubljana, Slovenia
בהצלחה
ממליץ על יום בעמק הוואכאו, יש טיפ שלי בעניין, אפשר לכלול עיירות, שיט, וגם ביקור ביקבים ומנזרים מאד מעניינים. אם לנים לילה מחוץ לוינה, אפשר להמשיך מזרחה לכיוון אזור האגמים, ולהרחיב את הטיול ליומיים
תודה. זו בדיוק השאלה. יש לא מעט נופים באזור ואם כבר הכל מעונן ןגשום אולי עדיף מקום אחר. מקומות סגורים שייכים לכל מזג אויר אבל גם בתים מצויירים נראים אחרת לגמרי בשמש או בערפל
האם יש אפשרות רק לאכול במלון, או לקנות שם אוכל כשר, אשמח לפרטים
תודה
@David_3686930 אמר:
https://www.airbnb.com/trips/v1/2f59bcb1-25b7-4dcb-80ed-385b77842ef1
תודה רבה משום מה הדף לא נפתח, ומחזיר אותי לדף הבית של אירבאנדב, יש לך אולי לינק אחר?
מחפשים דירה ברומא עם מטבח, רצוי במרחק סביר מהרובע היהודי. האם עדיף לרדת מעבר לנהר ולהתרחק קצת, ולבנות על תחבורה ציבורית במשך השבוע, ועל הליכה קצת יותר ארוכה בשבת, או שעדיף להשאר יותר במרכז, כך שמרחק ההליכה מהרבה האתרים יהיה קצר יותר
תודה
תודה רבה, יודע שניתן להשיג שם אוכל, פשוט חשבנו להביא כמה דברים שאנחנו מעוניינים בהם, ולא יהיה ניתן להשיג שם, או שיהיה קשה ויקר, אם התהליך בעקבות ההצהרה מסובך, אולי נוותר
אם אני מצהיר על ארוזות סגורות, הם יפתחו ויבדקו ויעכבו אותי, או שיסתפקו בהצהרה, מדובר על הצהרת אמת בדיוק על מה שיש לי, מבין שלא להצהיר זו עבירה וזה מסוכן
בדרך כלל אנחנו לוקחים אתנו אוכל כשר בנסיעות לחו”ל. נאמר לי שבארה”ב לא מאשרים הכנסת אוכל, האם בודקים מזוודות, האם יש לאנשים נסיון חיובי או שלילי בעניין, האם יש הבדל בין אוכל מוכן לאוכל קנוי
אודה על תשובות