@keves160 אמר:
אני אגיד עוד משהו, בנוסף לשקד: לי דווקא יצא לנסוע לעיר אחת לחודשיים ללא עבודה אלא רק כטיול אטי (לא באמריקה) כי זו באמת חוויה, אבל צריך לעשות את זה חכם. לי היו הזמנת מקומות, כרטיס יציאה, חסכונות וסכום נחמד במזומן, וידע לענות על שאלות לגבי תוכניותיי. גם עזר שכל דבריי היו אמת, מן הסתם.
קודם כל, משפט המפתח בהודעה שלך “חצי שנה בדיוק” – זה מיד מדליק נורה אדומה, למה בדיוק? אם לא היית מעולם בארה”ב איך אתה יודע שניו יורק היא מקום שתרצה להישאר בו חצי שנה, דווקא שם, בעיר כל כך יקרה? ה”בדיוק” הזה הוא מה שאנשים אומרים כשהם רוצים לנצל את מלוא הויזה לעבודה. וכן, שוטר הגבולות יכול לשאול לגבי זה, וגם להגיד: אוקיי, אז האם כבר קנית כרטיס יציאה לעוד חצי שנה בדיוק? אפשר לראות אותו? איפה אתה ישן, תראה לי בבקשה הזמנה של מלון?ותכלס, אדם שמעולם לא היה בקנדה אומר שהוא רוצה לנסוע כתייר ל”6 חודשים בטורונטו”?! אפילו לאנשים בקנדה זה ייראה חשוד עצם הרעיון שמישהו רוצה להיות כתייר 6 חודשים דווקא בטורונטו…
לתגובה עניינית כמו שלך בדיוק ציפיתי!
אז אם אני לדוגמא אזמין מלונות לתאריכים מסוימים (בהרבה מדינות בארה’’ב), רק בשביל להראות ואז לבטל אותם כשאני אכנס. זה נשמע הגיוני יותר לא?
מצמטער על החפירה פשוט זה ממש חשוב לי. ואם חשוב לכם לדעת אני הולך בשביל האווירה וליצור קשרים לתחום שאני חשוב להתחיל עליו. ממש לא לעבודה. יותר בניית קשרים ובכללי שינוי אווירה.
אז לדוגמא כרטיס טיסה לניו יורק ב1.1 ותאריך חזרה (סתם לדוגמא מL.A) ב.17.5 .. ואז שוב לבטל ולהזמין שוב בניו יורק כרטיס אמיתי.
לא תחמן או משהו, רק רוצה לדעת אם זה נראה לכם סביר.
תודה