שלום לכולם,
קראתי היום שהחברה הכריזה על פשיטת רגל , רכשנו כרטיסים לקיץ להמבורג הלוך עם פגסוס חזור עם אייר גרמניה.
מה עושים?
שלום לכולם,
קראתי היום שהחברה הכריזה על פשיטת רגל , רכשנו כרטיסים לקיץ להמבורג הלוך עם פגסוס חזור עם אייר גרמניה.
מה עושים?
היי ממליצה על mcrent יש להם סניף בברלין .
מודה, שכרנו מהם דרך מוטורהום . קיבלנו קראוון במצב מעולה. נראה לי שאפשר לשכור ישירות
היי אמא שלהם!
מחזקת אותך, זה בדיוק מה שאנחנו עשינו ב 2008. יצאנו מברלין והתקדמנו דרך קופנהגן לאוסלו ומשם צפונה. היתרון בשילוב בין דנמרק לנורווגיה היה שבנורווגיה זה היה טיול נופים ואילו בדנמרק היו גם פארקי שעשועים לבידור הילדים. לגו לנד קופנהגן וגני טיבולי. הכיף בקרוואן זה שאפשר להתקדם לפי הקצב שלך ולהנות מהטבע.
קחו בחשבון שבעונה חלק מהמעבורות עשויות להיות עמוסות . אנחנו למשל הגענו לרוסטוק למעבורת האחרונה באותו יום שהייתה מלאה ונאלצנו לנסוע עוד 90 ק”מ עד לputgarden כדי לעבור לדנמרק.
היי,
גם ההמלצות שלי מסתמכות על זיכרונות טובים מטיולים בעבר.
אנחנו טיילנו על פי מסלולים מומלצים במדריך הירוק של משלן והגענו לדלפי אחרי הטיול ברכבת בקלבריטה . הגענו בנסיעה לאורך הים עם כביש e65. הדרך לדלפי וההגעה למקום זכורה לי כמרשימה ביותר! ניתן לישון שם לילה ואחר כך להגיע בדרך המהירה ביותר לאתונה.
יש לך אפשרות להגיע לאתונה בערב לטייל למחרת בתחבורה ציבורית , מוניות או ברגל באקרופוליס ובשוק ואולי גם במוזאון הארכאולוגי אם מעניין, ובחצי היום שנותר לנסוע לcap sounion , במקום שרידי מקדש עתיק שנמצא מעל מצוק על חוף הים.
האתרים ההסטורים- ארכאולוגים ביון הם הערך המוסף.
איזה כיף לכם!
תודה על העדכונים ,
היינו בחלק מהמקומות מקווה לשוב לשם באחד הימים להשלמות.
מעיין
איזה פנינים…
רחל תודה רבה על השיתוף!
סיפורי הטיולים שלך עולים על כל ספרי הטיולים שאני מכירה.
מעיין
הדירה נוחה מאוד למשפחה. אך, אין שם שום דבר במרחק הליכה .
מרכז בואנו חמש דקות משם עם מכונית.
במרכז הכפר ליד תחנת הרכבת מגרש חניה חינמי ענק.
גלידריה, מכבסה, חנויות , מסעדות ושני סופרים . וכמובן חוף האגם עם טיילת ותחנה של ספינות שמגיעות לאיים הבורמזיים. גם פסגת הר המאטרנה במרחק נסיעה קצר ביותר.
הי,
אנחנו ישנו עם התינוק במיטה הזוגית שבקצה. לא הייתי מעלה תינוק למיטה שמעל תא הנהג נראה מפחיד.
היי,
בשנה שעברה התאכסנו בעיירה סלבה די גרדנה היה שם רכבל שיצא ממש מתוך העיירה לאחת הפסגות שם היה מסלול הליכה חביב למשפחות עם מתקנים נחמדים לאורכו. אפשר היה להגיע לשם גם ברכב. מניחה שאפשר לקבל הוראות מדויקות הטינפורמיישן של העיירה. הלכנו שם ונדמה לי שאפשר היה גם עם עגלות . המסלול השני זה שביל סלול המחבר בין העיירות.. גם כאן אפשר עם עגלה מצרפת לך קישור עם תמונות מהמקום.slva val gradena
בכול מקרה ממליצה להביא מנשא ועגלה לטיול כזה.
@taldar אמר:
@nilih וזברה
אני כמובן שומרת את האשכולות של שתיכן –כי יום יבוא ..
זברה – תמונות מדהימות.
כנ"ל
תודה רבה על השיתוף והדווח המפורט!
והתמונות הנהדרות!
נראה שמדובר בטיול כלל לא פשוט גם בארגון גם בהתמודדות מול מזג האויר.
יופי של טיול שכל יום מצויין כיום היפה ביותר של הטיול!!!
היי,
היינו בחופשה עם ילדים ליד אגם ליפנו לפני ארבע שנים.
יש שם פארק צמרות עצים נחמד, כל כך אהבנו שביקרנו בו פעמיים, על ידו מספר אופציות בסגנון פארק חבלים וירידה בקורקינטים מההר.
אפשר לשכור אופנים יש הרבה שבילי אופניים אפשר להקיף ממש את כל האגם. רכיבה היא עיקר הפעילות של המקומיים.
טמפרטורת המים מעט גבוהה מאגמים אחרים היות ומדובר במאגר מים ולא באגם טבעי,באחד הימים שהיה ממש חם שחינו באגם.
יום נוסף הקדשנו לטיול בצ’סקי קרמלוב, עיירה מקסימה בערך ארבעים דקות נסיעה משם.
אנחנו לנו במלון דירות שנמצא בגדה הנגדית לכפר הנופש לנדל, למלון חוף משלו ולכל דירה סירה משלה לשוט באגם.
זוכרת שראיתי גם הרבה אפשרויות לרפטינג בסביבה.
תודה רבה על השיתוף, ממש עושה חשק לצאת בעקבותכם
המשך טיול מהנה!
היי
מזג האויר בקיץ ובסתיו דומה מאוד למה שיש אצלינו.
אם אתם נוסעים בעונה זו כדאי מאוד לשלב חוף ים או מלון עם בריכה.
בטיול ללא ילדים,היינו במספר חופים באיזור אפידאורוס ושטנו לאידרה ולפארוס.
החופים היו נהדרים והמים נעימים ללא גלים זה המקום שהצטערתי מאוד שהילדים נשארו בבית.
יתר המקומות מענינים מאוד מדובר בעיקר באתרי עתיקות ובנופים.
היי,
אנחנו טיילנו מברלין לנורווגיה בקרוואן במשך 21 יום לפני כעשר שנים. מתוכם היינו בערך שבועיים בנורווגיה.
בהלוך עברנו במעבורת מPuttagarden לדנמרק. נסענו לקופנהגן שם שהינו כיום וחצי והמשכנו בנסיעה יבשתית, בערך שש שעות, דרך שוודיה לאוסלו.
בחזור עברנו מנורווגיה לשוודיה במעבורת מ Kristiansand ל Hirtshals ועברנו דרך דן גמלה ביי באורהאוס ובלגלונד.
סה”כ טיילנו בנורווגיה כשבועיים. היתרון חוץ מיתרון הכלכלי היה שבדנמרק היו יותר אטרקציות לילדים.
תודה.
לאור הדברים הנ"ל.
ומכיון שנהיה בשבת בפאריס, אנחנו נוסעות חמישי עד חמישי וחשבתי ללון ליד דיסני בשני הלילות האחרונים. היכן כדאי לנו ללון בתקופה שנהיה בפאריס?
היי לכולם!
רכשנו כרטיסים לפאריס לאמצע מאי. בילויי בת מצווה אמא ובת.
פאריס עיר אהובה עלי ביותר והייתי בה כבר לא מעט פעמים.
אבל בכול פעם שאני קוראת על ההפגנות בעיר אני הולכת ומאבדת את הרצון והבטחון שלי בבחירת היעד.
בעיקרון תכננו שני לילות ליד יורו דיסני ועוד ארבעה בעיר.
מתלבטת אם לשנות יעד, או אולי לשכור רכב ולטייל באיזורים כפריים יותר.
אשמח לשמוע חוויות ממי שהיה שם לאחרונה.
תודה.