ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. יהודית 235
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 25
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

יהודית 235

@יהודית 235

0
    מוניטין
    41
    צפיות בפרופיל
    25
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4057016 גיל 56

יהודית 235 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יהודית 235

• התייעצות די דחופה :):)

היי רוצה לשאול לגבי salomon quest prime w האם למישהו יצא להתנסות עם הנעל? אני מידה 38 בדרך כלל ויש לי רגל יחסית רחבה. הנעל נראית טובה והביקורות גם. כרגע היא במחיר מעולה בזכות ההנחות של נובמבר ולא בא לי לפספס. גם אשתדל ללכת למדוד מחר לפני ההזמנה אבל בכל אופן אשמח לחוות דעת תודה

מצרפת קישור של הנעל

https://pakalhagor.co.il/product/%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D-salomon-quest-prime-gtx-%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D/

תודה לכל העונים

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235
    • RE: התייעצות לגבי נעליים
      תודה לכולכם!
      פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235

@aljaje אמר:

@יהודית-235

כן, אם תכנסי לשלולית עמוקה/נחל, יש סיכוי שהמים יחדרו (לא יעזרו וקס ושאר הפטנטים).

יש לך המלצה לנעל טובה? תודה!

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235

@aviyada אמר:

@יהודית-235

מכירה את הנעל, לא היה לי את הדגם הספציפי הזה. מדובר בנעל קלה וגמישה ולכן היא נוחה מאוד כמעט מההתחלה. אם השימוש הוא ליומיום ולטרקים קלים בלי משקל זו בהחלט בחירה מצויינת. 

לגבי הגשם:  גורטקס= עמידות למים (בטיפול נכון בנעל כמובן)

לא יודעת איזה דגם של טכניקה מדדת, אבל הרבה מהנעליים שלהם אכן “קשות” יותר , ומתרככות רק מעט עם הזמן. לטרקים ארוכים עם משקל כבד זה עדיף כי יש אחיזה יותר טובה בקרסול, אם זו לא התוכנית – חבל... 

בגדול אני מאמינה ש2 הקריטריונים העיקריים בבחירת נעל צריכים  להיות קודם כל נוחות (ועל זה לא להתפשר!) והתאמה לסוג השימוש.  

ובאופן כללי אשמח לקבל ממך המלצה על נעל שהייתה לך נוחה, עמידה (משקלים בינוניים), ועמידה לגשם אם הייתה כזו

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235

@aviyada אמר:

@יהודית-235

מכירה את הנעל, לא היה לי את הדגם הספציפי הזה. מדובר בנעל קלה וגמישה ולכן היא נוחה מאוד כמעט מההתחלה. אם השימוש הוא ליומיום ולטרקים קלים בלי משקל זו בהחלט בחירה מצויינת. 

לגבי הגשם:  גורטקס= עמידות למים (בטיפול נכון בנעל כמובן)

לא יודעת איזה דגם של טכניקה מדדת, אבל הרבה מהנעליים שלהם אכן “קשות” יותר , ומתרככות רק מעט עם הזמן. לטרקים ארוכים עם משקל כבד זה עדיף כי יש אחיזה יותר טובה בקרסול, אם זו לא התוכנית – חבל... 

בגדול אני מאמינה ש2 הקריטריונים העיקריים בבחירת נעל צריכים  להיות קודם כל נוחות (ועל זה לא להתפשר!) והתאמה לסוג השימוש.  

בטיפול נכון את מדברת על וקס?? פשוט קראתי המון תגובות מאוד אחידות על הנעל שהיא פשוט לא עמידה בכלל לגשם ושכל הרגליים נהיות רטובות וזה נאמר חד משמעית מהרבה אנשים 😞 למרות הגורטקס

אז השאלה אם להחזיר ולמצוא משהו יותר טוב או בגלל שהן סופר נוחות להשאיר

תודה רבה

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235

@יהודית-235 אמר:

מדדתי נעלי סולומון מדגם x ultra mid 2 gtx והן היו לי סופר דופר נוחות מהדריכה הראשונה (אני מידה 38 אבל 40 היה לי הכי נוח גם יש לי רגל רחבה יחסית ) וקניתי אותן. יש לי יומיים להתהלך איתן בבית ולהחליט אם זה מתאים.. מבחינת נוחות הן סופר נוחות וגם אמורות להיות עמידות לטיולים שאני אעשה לפי מה שהמוכר אמר (פחות משנה כולל עבודה באוסטרליה חצי שנה וטרקים בניו זילנד למשך חודש-חודשיים). האם יש למישהו נסיון עם הדגם הזה ? אשמח לחוות דעת תודה!

נ.ב מדדתי גם נעל של טכניקה שאמורה להיות יותר עמידה,  אבל היא ממש קשיחה והיא גם הייתה נוחה אבל טיפונת פחות ואני לא יודעת עד כמה לסמוך על זה שהיא תתרכך עם הזמן..

מה הייתם עושים אשמח לעצה

ראיתי באתרים אחרים שאנשים כותבים שהנעל לא עמידה לגשם בכלל! אשמח גם לתשובה בעניין הזה

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235
    • התייעצות לגבי נעליים

מדדתי נעלי סולומון מדגם x ultra mid 2 gtx והן היו לי סופר דופר נוחות מהדריכה הראשונה (אני מידה 38 אבל 40 היה לי הכי נוח גם יש לי רגל רחבה יחסית ) וקניתי אותן. יש לי יומיים להתהלך איתן בבית ולהחליט אם זה מתאים.. מבחינת נוחות הן סופר נוחות וגם אמורות להיות עמידות לטיולים שאני אעשה לפי מה שהמוכר אמר (פחות משנה כולל עבודה באוסטרליה חצי שנה וטרקים בניו זילנד למשך חודש-חודשיים). האם יש למישהו נסיון עם הדגם הזה ? אשמח לחוות דעת תודה!

נ.ב מדדתי גם נעל של טכניקה שאמורה להיות יותר עמידה,  אבל היא ממש קשיחה והיא גם הייתה נוחה אבל טיפונת פחות ואני לא יודעת עד כמה לסמוך על זה שהיא תתרכך עם הזמן..

מה הייתם עושים אשמח לעצה

פורסם בפורום ציוד טיולים
      יהודית 235
      יהודית 235
    • RE: לקיחת גלולות לכ10 חודשים לחול

@דוקטור_אנט אמר:

ברור שלא ניתן להביא תרופות ל10 חודשים את חייבת להביא מכתב רפואי באנגלית המפרט את הטיפול שאת מקבלת ותהיה לך אפשרות לקבל מרשם מרופא מקומי

ביפן קיימת הגבלה להרבה תרופות(לא גלולות אבל עליך לפנות לשגרירות לבקש אישור

תודה!

פורסם בפורום בריאות
      יהודית 235
      יהודית 235
    • RE: קונקשן בתאילנד

@דורון1 אמר:

@יהודית-235

בהחלט אפשרי. קראי את התשובה שלי שכתבתי כאן ממש לפני כמה ימים:

https://community.lametayel.co.il/topic/153785/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%91%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%AA-3/7

רוב תודות!

פורסם בפורום תאילנד
      יהודית 235
      יהודית 235
    • RE: תחבורה ציבורית ביפן הזמנת כרטיסים מראש

@milly אמר:

@milly

ודרך אגב, לא צריך להטעין את הסויקה כל יום. מטעינים בסכום שרוצים ומשתמשים עד הוא נגמר

וואו איזו תשובה מפורטת וכיפית

תודה רבה אני אסתכל באתר לראות את השילובים!! 🙂

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      יהודית 235
      יהודית 235