תודה רבה לכם! אקרא יותר על דרום מזרח סין ואחשוב על האופציה הזאת. זה נשמע רעיון מצוין.
יש לכם במקרה מקורות מידע טובים על האפשרויות שעליהן דיברתם?
תודה רבה לכם! אקרא יותר על דרום מזרח סין ואחשוב על האופציה הזאת. זה נשמע רעיון מצוין.
יש לכם במקרה מקורות מידע טובים על האפשרויות שעליהן דיברתם?
לגבי ההגעה לטייוואן ולאן ממשיכים ממנה- בגלל שהטיול בה מחייב טיסה ופוגע בגמישות, חשבתי להתחיל ממנה. יש לא מעט אפשרויות להגיע אליה בשתי טיסות מהארץ. אני חושב גם האופציה של לעבור ממנה לדרום מזרח סין (לשנחאי או לשנזן), אבל לפי מה שקראתי עד עכשיו, נראה שיונאן וסיצ’ואן הם אזורים מעניינים ויפים יותר בסין, ויותר נוח להגיע אליהם מויאטנם/לאוס.
@keves160 אמר: אתה נשמע נוטה לדרום אמריקה, אז למה הלכת דווקא על אסיה במקום?
הבחירה באסיה על פני דרום אמריקה נובעת מכמה סיבות (ושוב, אשמח שתעירו אם אני מתבסס על הנחות שגויות לדעתכם)-
אלה הסיבות המרכזיות. ההחלטה לא סופית, אבל מאוד קרובה לכך. עדיין בהחלט פתוח לשמוע דעות נוספות
מעריך מאוד את ההצעה, אבל אני גם פחות מתלהב מתאילנד בגלל שזה נשמע לי (ואשמח שתתקנו אותי אם אני טועה, לא הייתי אף פעם במזרח) ש-
בנוסף, מרגיש לי שנפאל זה המקום הטוב ביותר באיזור בשביל לראות טבע ולעשות מסלולי הליכה, וזוהי המטרה העיקרית שלי בטיול, כך שאם הייתי מוותר על נפאל- הייתי כבר מוותר על כל התוכנית וטס לזמן קצר יותר בפטגוניה במקום.
ולגבי טיוואן- ברור לי שהיא מדינה יקרה יותר, אבל ממה שקראתי עד עכשיו, זה לא נשמע שההבדלים גדולים מאוד. מה בעיניך הוא תקציב הגיוני בשביל חודש בטייוואן?
שוב, המון תודה על הכל ואשמח שתתקנו אותי אם אתם חושבים שאני מתבסס על הנחות שגויות
באמת? מעניין, כי לפי כל מה שקראתי, זה נשמע די מסובך להיכנס לטיבט, ושזה דורש גם טיול עם מדריך צמוד. אם זה לא המצב, אז זה נשמע כמו אופציה מצוינת, תודה
אם ככה, עדיין היית ממליץ להגיע לאיזור בעונות האלה? או שעדיף להתמקד במקומות אחרים (בסין או במדינה אחרת)
יש לך דוגמאות למסלולי הליכה (יומיים ורב יומיים) שאתה מכיר בטייוואן?
ושוב רציתי להגיד המון תודה לכם, זה ממש מחמם את הלב שאנשים מוכנים ככה לעזור
כן, איך נכנסת לנפאל דרך טיבט? זה לא מאוד מסובך ודורש אישורים רבים להיכנס לטיבט בתור תייר?
המון תודה על המידע!
אז לגבי סין- איך למשל הייתם משלבים את יונאן ואולי סצ’ואן בטיול כזה מבחינת מזג אוויר? ובכניסה קרקעית מאיפה למשל?
והאם הטיול באיזור זה לא מסובך מדי בשביל טיול ראשון לבד?
ברור לי שיש נוף מדהים במחוזות אלה, אבל רציתי לשאול אם גם יש שם תשתית נוחה מספיק לטיול תרמילאי ולמסלולי הליכה טובים, או שרוב הטיול בבק דור מסתכם בנסיעות ארוכות בשביל sight seeing. (כי זה הרושם שקיבלתי מרוב סיפורי הדרך שקראתי).
אין עליכם, תודה רבה על התגובות!
מסכים לגמרי שעדיף כמה שפחות טיסות וכמה שיותר גמישות. בגלל זה אני באמת נוטה להעדיף את בורמה וקמבודיה על פני אופציות הודו וסין. אני רק תוהה אם אני מקבל מספיק גיוון בטיול אם אני נשאר כמה חודשים באיזור גאוגרפי דומה עם נופים שנראים מאוד יפים, אבל לא מאוד מגוונים.
ומבאס לשמוע לגבי טבעונות, דווקא קיוויתי שזה יהיה יותר פשוט וזאת אחת הסיבות שבחרתי במזרח על פני דרום אמריקה.
בנוסף, לגבי מסלולי הליכה- האם מרגישים שיש באמת הרבה אפשרויות לטרקים ומסלולי הליכה יומיים בדרום מזרח אסיה? בתור בוגר חוגי סיירות, זאת בהחלט הפעילות שאני הכי אוהב לעשות בעולם. אז האם יש עוד מגוון מסלולי הליכה, או שזה מסתכם רק בטרקים המוכרים והתיירותיים מאוד (כמו טרק המאמות בסאפה והטרק לאינלה לייק במיאנמר)?
וגם- אם אחת המטרות היא להכיר את התרבות המקומית מקרוב, האם הרגשתם שיש הרבה הזדמנויות לחוויות אותנטיות ולהיכרות עם התרבות? או שמחסומי השפה והשוני גדולים מדי?