מאוד מודה לכם על התגובות האחרונות האלה. קודם כל לגבי הויזה הבנתי שניתן להאריך את הויזה בנפאל עד חמישה חודשים. כך לפחות מכאן: https://tomlandau.com/guide/nepal-visa/
עכשיו חלק ממה שכתבתם עליי גם לגמרי נכון. אני בעצם עדיין צעיר יחסית, אין לי הרבה ניסיון ולא הייתי בנפאל אף פעם. ולמרות שיצא לי להתנסות בטראקים בלאדאק, אלה ללא ספק טראקים מהסוג הקל. אין לי שום כוונה לצעוד בשלג. אבל – וזה קצת שונה ממה שכתבתם – הכוונה שלי לא לשבת בנפאל ולחכות להודו, אלא לראות צדדים בנפאל שלא נופלים בקטגוריה של טראק אתגרי. אולי אין כאלה? אם אין וזה באמת פשוט בזבוז לבלות שם את דצמבר-ינואר, אשמח לשמוע המלצות? עדיף סרי-לנקה נגיד? כמו שאמרתם, אני בשלב ראשוני של התכנון...
שנית, אני מטייל בשביל תרבויות לא פחות מחוויה של נוף. לכן אני אוהב את הודו, שיש בה סוגים שונים של אנשים לא פחות מסוגים שונים של אזורים. יש שם גם לא מעט נפאלים בחבל ספיטי ומשם למדתי לאהוב את התרבות הנפאלית. לא דחוף לי לראות מראה מדהים אם יש קהילה יוצאת דופן לעשות כאילו אני חלק ממנה חודש ואז להמשיך הלאה. אז אם אתם מכירים דברים כאלה גם בנפאל וגם באזורים אחרים באסיה – שוב אשמח לשמוע המלצות...