הייתי בשנה שעברה בחודש נובמבר,היה קר.בערבים ובעיקר בסוף השבוע המרכז היה מלא , בתי הקפה היו עמוסים רחובות מלאים באנשים.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי בנצי כץ3160088
-
RE: אודסה בדצמברפורסם בפורום אירופה
-
RE: תכנון טיול בפירנאיםפורסם בפורום אירופה
בדרך לגירונה הייתי ממליץ להוסיף ביקור ב-בסלו,Besalu .בעיר העתיקה ניתן למצוא זכר ליהודי העיר.
-
RE: איזה רכב יתאים לנו ביוון ההררית-חיפשתי ולא מצאתיפורסם בפורום אירופה
שבוע טוב,
טיילנו שבועיים בצפון יון, כולל ארבעה ימים בכפרי זאגוריה ברכב בינוני +,נפח מנוע 1600 .נתקלנו רק פעם אחת בבעיה באחד הכפרים בכביש צר, מתפתל ובירידה.ככלל אין בעיה.
-
RE: האלשטטפורסם בפורום אירופה
טיילנו שלש פעמים בהלשטאט.בנויה על מדרון תלול על שפת אגם,לשוטט בסימטאות, להביט בבתים עם האדניות הפורחות,פשוט=כייף גדול.
יש חניות מסודרות,ניתן לעלות ברכבל לתצפית על האגם והעיירה , ובודאי לשוט באגם בספינת תיירים או בסירות קטנות.
ממליץ בחום לבלות מספר שעות בעיירה.
-
RE: מחפשות אטרקציות המותאמות לחרדים בבוקרשט ובבראשובפורסם בפורום אירופה
אנחנו טיילנו לפני כשלושה שבועות בטרנסילבניה,קרפטים ובוקרשט.
אזור בראשוב מהווה מוקד טוב למספר ימי טיול.ניתן להתנייד ברכב שכור או לשכור נהג-מדריך עם רכב,אפשר למצוא גם דוברי עברית.בראשוב יפה,תיירותית עם בית כנסת יפה,פתוח בשעות לפנה”צ.תפילה רק בשבת בבקר.אפשר לנסוע לסיגיאשוארה עם עיר עתיקה יפה וגם בה בית כנסת.לטייל בהרים שמעל לפוינה בראשוב נחמד מאוד.
לבוקרשט הייתי מקדיש יומיים וגם בה אתרים יהודיים.
-
RE: צפון איטליה - אפריל 2018פורסם בפורום אירופה
לא כל המרבה הרי זה משובח...נראה לי שחלק ניכר מהזמן ילך על נסיעות.בדולומיטים באפריל רוב הרכבלים אינם פועלים,כבישים רבים יהיו בשיפוצים לאחר החורף.אנחנו נגיע לדולומיטים ב-29.5.18 ויש רכבלים שיפעלו רק מ-1.6.18הייתי מטייל יותר באזור האגמים ללא לחץ של זמן,מצפין מעט מאגם גרדה לכיון הדולומיטים אבל לא מגיע עד אורטיזיי,בחלקים הדרומיים שלהם.
-
RE: מדוברובניק למונטנגרופורסם בפורום אירופה
מעבר גבול מסודר ורשמי יש אחד.בימי ראשון המתנה ארוכה-יום מנוחה וטיולים ורבים המטיילים העוברים מקרואטיה למונטנגרו. אנחנו המתנו בשיירה כשעה וחצי.לרכב שכור יש צורך בהיתר מעבר.
-
RE: זוג שרוצה לטייל בפיראנים הספרדיים וקוסטה בראווה ברכב - האם זה מסלול הגיוני?פורסם בפורום אירופה
סביר בהחלט. ה ממליץ להוסיף את ג'ירונה כולל החלק היהודי בהסטוריית העיר, העיירה בסאלו-גם בה יש נקודות עם הסטוריה יהודית ולא לדלג על מונסראט.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי בנצי כץ3160088
-
RE: צפון יוון - לנחות באתונה או בסלוניקי?פורסם בפורום אירופה
חד משמעית נחיתה בסלוניקי. אתם מעוניינין לטייל בעיקר בצפון יוון אם כך מדוע לחשוב על נחיתה באתונה?
-
RE: זוג שרוצה לטייל בפיראנים הספרדיים וקוסטה בראווה ברכב - האם זה מסלול הגיוני?פורסם בפורום אירופה
סביר בהחלט. ה ממליץ להוסיף את ג'ירונה כולל החלק היהודי בהסטוריית העיר, העיירה בסאלו-גם בה יש נקודות עם הסטוריה יהודית ולא לדלג על מונסראט.
-
RE: טיול של 8 ימיםפורסם בפורום אירופה
התוכנית שלנו לאביב-קיץ הבא,תלוי בקורונה,טיול שנדחה מהשנה.מעבר לבלגרד,מטיילים יום אחד בנוביסוג והאזור,וארבע ימים באזור זלוטיבור.יכול להיות שנובמבר אינו מתאים לאזור ההררי היפה.
-
RE: הדולומיטים בקיץ הבא - איפה הכבישים פחות מפחידים לנהיגה?פורסם בפורום אירופה
טיילנו פעמיים בדולומיטים בכל פעם שבוע כולל בשני האזורים המוזכרים,לא נתקלתי בשום בעיה.הנהגים באזור לא יותר גרועים ולא פחות זהירים מהנהג הישראלי המצוי.
-
RE: סרביה בקורונהפורסם בפורום אירופה
- יונית,תודה.
- התוכנית שלי הוא לטייל שבוע בסרביה,מאזור זלוטיבור מערבה לחצות את הגבול לבוסניה ליומיים-שלושה ואח”כ להמשיך למונטנגרו לעוד שבוע.לגבי השכרת הרכב אבדוק בעת ההזצמנה את המעבר לבוסניה.מסרביה למוטנגרו המעבר אפשרי-כך הזמנתי את הרכב לפני הביטול.השאלה היחידה היא לגבי המעבר מסרביה לבוסניה?
-
RE: סרביה בקורונההיינו אמורים לטייל בסרביה ובשמורות הטבע במונטנגרו בחודש מאי.הכל בוטל בגלל הקורונה. אני אופטימי ומקוה שבמאי 2021 נוכל לצאת ולטייל שם.למסלול המתוכנן ברצוני להוסיף כמה ימים ולעבור מסרביה לבוסניה.מי מכיר את מעברי הגבול בין המדינות?היכן כדאי לעבור ברכב שכור מבלי להתעכב הרבה זמן.הרעיון הוא לשלב את בוסניה בין סרביה למוןנטנגרו.אשמח לקבל מידע.פורסם בפורום אירופה