הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ענת69
-
RE: לונדון בדצמברררררררפורסם בפורום אירופה
הצעה למקום סגור bbc earth experience עם הקריינות של דייויד אטנבורו. מיוחד לקריסמס - שביל האורות ב kenwood house. אני השתמשתי בהסעה שלהם. מאד מומלץ.
-
RE: שאלה פתוחה לקהל - האם לדעתכם זה מתאים לטוס לחו"ל (אירופה) בתקופה זו?פורסם בפורום אירופה
איך שאתה מרגיש. אף אחד לא יכול להחליט במקומך מצד אחד, יש כאלה שקשה להם לעזוב את הארץ והמשפחה כרגע. מצד שני, יש כאלה שזקוקים להתאווררות, לניקוי ראש.
-
RE: ETA for UK - טופס כניסה - רק אני הכרתי את זה בשבוע האחרון ?פורסם בפורום אירופה
@i_7 זה משהו חדש. אני חושבת שייכנס לתוקף בינואר.
-
RE: שאלה על רכבת מנמל תעופה ציריך ללוצרןפורסם בפורום אירופה
במפלס הקרקע של שדה התעופה יש ירידה לרציפי הרכבות, כולל רכבת ישירה ללוצרן. יש שילוט ברור לרכבת. בעיקרון התחבורה הציבורית בשוויץ מעולה וידידותית מאד.
-
RE: שאלה על רכבת מנמל תעופה ציריך ללוצרןפורסם בפורום אירופה
גם המושבים במחלקה שניה נוחים מאד. כפי שנכתב, על כל קרון מבחוץ כתוב 1 או 2.
-
RE: ריצ'מונד,לונדון ?פורסם בפורום אירופהריצ'מונד,לונדון ?
ממרכז לונדון, הכי פשוט להגיע עם הדיסטריקט ליין, שבאזישהו שלב הופך לרכבת עילית.
-
RE: המרת שקלים לפראנקים שוויצריםפורסם בפורום אירופה
אני ממירה לפרנקים בצ’יינג’ בארץ. מעדיפה לבוא עם כסף מוכן.
-
RE: טיול אמנות :)פורסם בפורום אירופה
חמישה ימים לפריז בדגש אמנות זה מעט מדי. מציעה להתרכז באיטליה, בה לא חסרים מוקדי אמנות: רומא ופירנצה כמובן, וחוץ מהן: ונציה, אסיזי, סיינה, בולוניה, פומפיי, אורבייטו ועוד. צריך לזכור שביקור במוזיאון לוקח זמן, ובין מוזיאון אחד לשני כדאי מאד קצת להתאוור. מנסיון אישי.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ענת69
-
RE: איתור שדה תעופהפורסם בפורום אירופה
@מטייל_4253246 נסה לבדוק דרך rome2rio (אתר ואפליקציה). מוצגות שם יותר אופציות מאשר בגוגל מפס.
-
RE: איך חוסמים משתמש כדי שלא אראה את הפוסטים שלו? שכחתי...פורסם בפורום אירופה
@יונית נתקלתי בו בפורום אסיה. אין לי מושג אם יש קשר בין הפורומים.
-
RE: התייעצות טיסה לאמסטרדםפורסם בפורום אירופה
@מטייל_4250023 מציעה לבדוק את התאריכים של פתיחת גני קיקנהוף השנה. מחוץ לאמסטרדם.
-
RE: ETA for UK - טופס כניסה - רק אני הכרתי את זה בשבוע האחרון ?פורסם בפורום אירופה
@i_7 זה משהו חדש. אני חושבת שייכנס לתוקף בינואר.
-
RE: התייעצות על טיסות ללונדוןפורסם בפורום אירופה
@שמחת-הפרטים-הקטנים במנצ'סטר לא הייתי. בקרדיף מאד נהנתי אבל אני לא בטוחה לגבי האוירה בה עכשיו. אישית, אני ממליצה על צ'סטר המקסימה, שנמצאת ממש על גבול צפון וויילס.
לגבי דרום וויילס, מאד ממליצה על היי און ויי. זוהי עיירה קטנטנה, שנחשבת לבירת הספרים המשומשים. בצפון וויילס הייתי פעמיים ולא מיציתי. המון המון מסלולים ברמות קושי שונות באיזור יפהפה. צריך לשים לב שגם בקיץ יכול לרדת שם גשם. לא בטוחה אם שלושה ימים מספיקים אבל בכל מקרה אי אפשר להספיק הכל.
הרכבת להר סנודון - נסעתי ביום מעונן וממש לא הפריע. להפך. הנוף היה מאד מרשים.
-
RE: מוינה לבודפשטפורסם בפורום אירופה
@imeshy2 תלוי לכמה זמן נוסעים. יש הבדל אם נוסעים לארבעה ימים או לשבועיים.