שווה לעקוב גם אחרי הטיסות של רינאייר לורוצלב
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Aya_3181931
-
RE: מתי חברת לוט מעדכנת לגבי טיסות בקיץ הבא?פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: סיורים מודרכים בעברית בערים בטיול עם ילדיםפורסם בפורום טיולי משפחות
הייתי לאחרונה ללא ילדים בסיורים של נדב. הדגש בסיורים הוא בעיקר על ההסטוריה של העיר ולכן צריך לראות שיש רצון ועניין מצד הילדים. בכל אופן באחד הסיורים התרכזה קבוצה גדולה מאוד (זה לא מחייב הרשמה מראש) והמדריך הגיב במהירות והתקשר לנדב, שהגיע ופיצל את הקבוצה כדי שתהיה כמות סבירה של אנשים. אני התרשמתי מזה וגם נהניתי מאוד מהסיור עם נדב.
-
RE: טיול משפחתי בתחילת מרץ - לאן כדאי?פורסם בפורום טיולי משפחות
אולי מדריד או עיר בפורטוגל יכולות להתאים
-
RE: האלפים הצרפתיים לינהאני מצאתי שיש הרבה מבחר ב airbnb לפחות באיזור שמוני, הזמנתי לקיץ לשבוע בלס הוש הסמוכהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינותהי אני מצאתי דווקא ב airbnb דברים טובים לאזור הזה לקיץ, שווה לבדוק גם שםפורסם בפורום טיולי משפחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Aya_3181931
-
RE: ניהול סיכונים / סיכויים לקראת חופשת הקיץתודה על התגובות...נמתין ונראהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
ניהול סיכונים / סיכויים לקראת חופשת הקיץפורסם בפורום טיולי משפחות
אז יש לי טיסה מוזמנת לסוף אוגוסט: הלוך איזיג’ט לליון, חזור אלעל מג’נבה.
הסיכון המרכזי שאני צופה כרגע הוא שאיזיג’ט תפשוט רגל ואז רוב הסיכויים שחברת האשראי תחזיר לי את הכסף (אלא אם גם היא תקרוס...)
אז חשבתי לעצמי, למה לא להזמין לי הלוך עם אלעל, שמאפשרים ביטול ללא עלות עד הרגע האחרון.
אז אני שואלת אתכם גם...מה הסיכון שאיזיג’ט תפשוט רגל? האם כדאי לשים עוד סכום בסיכון כרגע כאשר כל מצב התעופה נראה לא ברור? או יותר נכון, האם לדעתכם יש סיכון שאלעל תקרוס?
-
RE: אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינותפורסם בפורום טיולי משפחות
הי, אנחנו גם עתידים להיות שם בקיץ עם 3 בנים סביב אותם גילאים.
אני התרשמתי שהאזור של שאמוני מכיל ממש את כל הדברים שציינת, מלבד אולי פארק מים רציני.
הנה פארקי המים שאני איתרתי בכל אזור האלפים (כולל גם פארקים פתוחים): avoriaz.com במורזין, vitam.fr ליד אנסי, aquaparc.ch בשוייץ,
cc-valleedechamonixmontblanc.fr בשאמוני, passyaccrolac.com בפאסי (פארק מתנפחים במים), lesgets.com (גם מתנפחים) ליד מורזין
-
RE: בחזרה לדולומיטים :)פורסם בפורום טיולי משפחות
נראה מדהים, תודה.
משום מה חלק מהתמונות לא ניתנות להצגה (יש סימן של אין כניסה)
-
RE: אלפים צרפתיים - משפחת אשואל = נודה על כל עזרה, בעיקר בלינותהי אני מצאתי דווקא ב airbnb דברים טובים לאזור הזה לקיץ, שווה לבדוק גם שםפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: התייעצות שוויץ - לאן לטוס ואיך לחלק את הזמן?פורסם בפורום טיולי משפחות
מסכימה עם פסגות.
אם מגלשות הרים נדרשות, יכולה להציע לך את צפ צכיה- יש שם מלא ובזול, וחוץ מזה יש שם שמורות סלעים וטיולים יפים. לא אלפיני אבל מאוד יפה.
רעיון אחר - אלפים בצרפת בשילוב איזור אחר, בצרפת או באיטליה, שייתן גיוון בנופים ובאוירה.
-
RE: האלפים הצרפתיים לינהאני מצאתי שיש הרבה מבחר ב airbnb לפחות באיזור שמוני, הזמנתי לקיץ לשבוע בלס הוש הסמוכהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: עוד שאלות זלצבורגלנדפורסם בפורום טיולי משפחות
לגבי 5 האצבעות ביום הראשון – זה בדיוק מה שאנחנו עשינו, אבל בלי מערת הקרח. יצאנו מפאתי וינה בבוקר והגענו לשם בצהריים. זאת פתיחה מאוד מרשימה לטיול ובגלל זה החלטנו ללכת על זה. אבל זה כמובן תלוי במזג האויר. ועוד שיקול- זה לא כלול בכרטיס זלצבורג כך שהעדפנו לעשות את זה בהתחלה או בסוף (היו לנו 8 ימים באיזור זלצבורג)