גם אני חשבתי על זה (ומראש רציתי לכוון לטיול שלכת במזרח אבל אני יוצא מנקודת הנחה שכנראה נחזור לארה”ב ואז נעשה את הצד המזרחי ולכן מעדיף למצות (עד כמה שאפשר במגבלת הזמן) את המערב.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Idan3237226
-
RE: התלבטות לגבי פיזור ימיםפורסם בפורום צפון אמריקה
-
ממליצה להוריד יום מכביש אחד או פשוט למלא אותו ביותר תוכן?
-
אני הבנתי מהרבה אנשים שאין הרבה מה לעשות בוגאס חוץ מלהסתובב קצת בסטריפ בין המלונות ולכן חשבנו שהיומיים בוגאס יספגו את הנסיעה מסן דייגו (שגם ככה תהיה בשעות היום, ויפנה את הערב לעיר). הגזמנו? כדאי לתת לעיר יותר?
-
התלבטות לגבי פיזור ימיםפורסם בפורום צפון אמריקה
היי כולם,
תכננו טיול למערב עם קפיצה לניו יורק בסופו. רקע- זוג צעיר (ללא ילדים), רוצים לאזן בין נופים וטבע לערים מאמצע ספטמבר עד אמצע אוקטובר.
התכנון בגדול- נוחתים בסן פרנסיסקו-3 ימים, יוסמיטי- 3 ימים, כביש 1 (מונטריי, כרמל, ביג סר)-3 ימים, לוס אנג’לס (כולל פארקים)-4 ימים, סן דייגו (כולל עולם המים)- 3 ימים, לאס וגאס יומיים והפארקים (ברייס, ציון והגראנד קניון)-3 ימים, משם טיסה לניו יורק- 9 ימים.
נראה לנו ש9 ימים בניו יורק הם קצת הגזמה וחשבנו לקצץ מהם יומיים (להשאיר 7 ימים בניו יורק) ולכן להוסיף את היומיים האלה במערב.
מתלבטים אם להוסיף יומיים בנאפה/סוסליטו/ברקלי/פארק סאקויה (האם בכלל כדאי אם עושים יוסמיטי) או שבכלל להוסיף את הימים האלה בעיר או פארק שכבר תכננו להגיע אליהם?
נשמח מאוד לתובנות
-
RE: נסיעה מבודפשט לוינהפורסם בפורום אירופה
יש המון חברות... בכולן אפשר לקנות הלוך ושוב אבל השאלה היא באיזה חברה קיים הכרטיס שכולל נסיעות חינם יומיים בוינה...
-
נסיעה מבודפשט לוינהפורסם בפורום אירופה
היי,
קראתי איפשהו שיש כרטיס רכבת הלוך ושוב מבודפשט לווינה הכולל נסיעה עירונית חינם למשך יומיים.
אולי מישהו כאן מכיר אותו ויכול להגיד לי מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס המדובר?
תודה !
-
כריסמס בפראגפורסם בפורום אירופה
שלום, אני יודע שאני מקדים נורא, אבל אני ואישתי מתכננים טיול יום נישואין ראשון בפראג בתקופת הכריסמס ל7 ימים, ויש לי 2 שאלות: 1. האם כדאי לתכנן את הטיול לשבוע של הכריסמס, או דווקא לפני? (הבנתי שבכריסמס עצמו כמעט הכל סגור ליום וחצי) 2. זה המון זמן לפראג, וכדאי שנטייל קצת מחוצה לה. לאן כדאי לנסוע? קראתי קצת על קוטנה הורה, אבל הבנתי שבחורף יש שם רק את כנסיית העצמות בערך... כנל לגבי צ׳'סקי קרומלוב (הטירה סגורה בחורף) ושוב, יכול להיות שאני טועה ממש. אז לאן כדאי לנסוע לטיול יומי בחורף?
תודה לעוזרים