ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Metalingus1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 16
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Metalingus1

@Metalingus1

0
    מוניטין
    33
    צפיות בפרופיל
    16
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3259568 גיל 56

Metalingus1 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Metalingus1

• RE: ניאגרה - מעבר גבול מארה"ב וחזרה

תודה על התגובות!

לגביי כמות הלילות, התכנון הוא כזה:

יום #1: הגעה לניאגרה וחציה לצד הקנדי, מגיעים אחה"צ ולכן לא באמת מטיילים, לילה #1

יום #2: תצפיות צד קנדי + הפלגה למפלים + גלגל ענק, לילה #2

יום #3: חיפשתי משהו לעשות באזור שלא קשור למפלים - נסיעה עם הרכב לטיול באזור צפונית למפלים (ראינו שיש גנים בוטנים עם חממת פרפרים, וממש ליד גם תצפית על הנהר באזור whirlpool, ונסיעה קצת יותר צפונה יש טיילת יפה ליד חוף האגם), לילה #3

יום #4: חציה על הבוקר לצד אמריקאי, ביקור בחצי יום הראשון בתצפיות בצד אמריקאי + מנהרת הרוחות ואז נסיעה דרומה להמשך הטיול...

כלומר בפועל מקדישים למפל 1.5 ימים נטו, ועוד יום 1 לטיול באזור הצפוני

מה אתם אומרים?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • ניאגרה - מעבר גבול מארה"ב וחזרה

היי!

במסגרת טיול בארה"ב אנו מתכננים לעבור את הגבול מארה"ב לקנדה, לישון בצד הקנדי של המפלים 3 לילות ואז לחזור לצד האמריקאי להמשך הטיול.

האם צפויה איזושהי בעיה באחד ממעברי הגבול? האם נדרשת מאיתנו איזושהי הכנה מוקדמת / אישורים? כמה זמן לוקחת חציית המעבר לכל כיוון בדרך כלל?

תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • RE: קונקשן בניו-יורק (בדרך לאורלנדו) - האם אפשר לצאת משד"ת?

@דור-ד

תודה רבה על התגובות!

קנינו את הכרטיס המשולב מאותה החברה (דלתא) אז אני מניח שאמור להיות תג של אורלנדו. השאלה האם מסוע המזוודות של טיסת ההמשך שתיארת נפתח מיד לאחר נחיתת הטיסה הראשונה (ואז אפשר לשים את המזוודות מיד, לצאת לטייל ולחזור שעתיים לפני לבידוק) או רק בסמיכות לטיסת ההמשך(ואז תקועים עם המזוודות וכנראה נצטרך לוותר)?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • קונקשן בניו-יורק (בדרך לאורלנדו) - האם אפשר לצאת משד"ת?

שלום!

יש לנו טיסה מישראל לאורלנדו עם קונקשן ארוך מאוד ב-JFK (כ-7 שעות). חשבנו לנצל את הזמן לצאת לטייל קצת בקווינס הסמוכה, ורצינו לדעת אם בכלל זה אפשרי..

1. האם מותר בכלל לצאת מהשד"ת בין הטיסות? מתי אמורים לעבור ב-Imigration במצב של קונקשן כזה בכלל?
      2. קראתי איפשהו שהמזווודת לא עוברות אוטומטית בין הטיסות בתוך ארה"ב, ושאנחנו נצטרך לעשות להן צ'ק אין בעצמנו לטיסה הפנימית. זה נכון? זה אומר שאם נרצה לצאת לטייל נאלץ לקחת את המזוודות איתנו? או שאפשר קודם לעשות להן צ'ק אין לטיסת הפנים ואז לצאת לטייל?

תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • מזרח ארצות הברית - עונה מומלצת כדי להימנע מעומסים?

שלום!

מעוניינים לטוס לחודש למזרח ארה"ב ליעדים הקלאסיים (אורלנדו, ניו יורק, וושינגטון), כאשר אחד השיקולים שהכי חשוב לנו הוא הימנעות מעומסים באתרים השונים..

ממה שהצלחתי להבין שתי תקופות שנחשבות לא עמוסות הן אמצע ינואר- אמצע פברואר, או כל חודש ספטמבר.

החשש העיקרי מתקופת החורף הוא שיהיה קר מידי במדינות הצפוניות, אך מצד שני הבנתי שבספטמבר מאוד חם בדרום..

אנחנו ממש לא יודעים מה לעשות - על איזו מהעונות אתם ממליצים?

תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • ביטול טיסה - האם חברת התעופה אמורה לפצות על מלון שהוזמן?

היי

במצב בו חברת בתעופה מבטלת את הטיסה (כמו שקורה הרבה לאחרונה), אני מניח שהיא מפצה על הטיסה שבוטלה אך מה בנוגע למלון שהוזמן? האם אחראית לפצות גם עליו?

תודה

פורסם בפורום אירופה
      Metalingus1
      Metalingus1
    • האם booking כוללים מע"מ במחירי מלונות באילת?

אהלן,

כאשר אני מנסה להזמין למקום שאינו אילת מופיעה באתר כוכבית שתושבי ישראל חייבים בתשלום מעמ שאינו מחושב במחיר. כאשר אני מנסה להזמין לאילת אני לא רואה שרשום שום דבר על מיסים נוספים, וליד המחיר רשום “מיסים כלולים”.

האם מישהו הזמין לאחרונה ויכול לאשר שהמחיר אכן כולל מעמ? או שבגלל שמדובר באילת אז גם תושבי ישראל לא צריכים לשלם מעמ על מחיר המלון?

תודה

פורסם בפורום טיולי משפחות
      Metalingus1
      Metalingus1
    • האם booking כוללים מע"מ במחירי מלונות באילת?

אהלן,

כאשר אני מנסה להזמין למקום שאינו אילת מופיעה באתר כוכבית שתושבי ישראל חייבים בתשלום מעמ שאינו מחושב במחיר. כאשר אני מנסה להזמין לאילת אני לא רואה שרשום שום דבר על מיסים נוספים, וליד המחיר רשום “מיסים כלולים”.

האם מישהו הזמין לאחרונה ויכול לאשר שהמחיר אכן כולל מעמ? או שבגלל שמדובר באילת אז גם תושבי ישראל לא צריכים לשלם מעמ על מחיר המלון?

תודה

פורסם בפורום טיולים בארץ
      Metalingus1
      Metalingus1
    • RE: שאלה שמקדימה את זמנה - שלג עם ילדים באירופה

@Metalingus1

תודה!

פורסם בפורום טיולי משפחות
      Metalingus1
      Metalingus1
    • RE: שאלה שמקדימה את זמנה - שלג עם ילדים באירופה

@ענבל-אין-על-סקי

היי, 

תודה על התגובה.

מדובר בילדה בת 4, ולכן נכון לעכשיו לא חשבנו ממש לעשות סקי, אלא באמת רק להנות מהחוויה של השלג.

לגביי החרמון – אני מסכים שיכול להיות יותר זול מבחינת העלות אבל עדיין זו לא החוויה של חופשה בחו”ל, ולהוסיף לזה את התורים והעומסים הידועים לשמצה…

חשבנו ששווה להוסיף קצת כסף ולטוס לאחת הערים המושלגות של אירופה, השאלה היא אילו ערים בוודאות צפויות להיות מושלגות.

שוב תודה

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      Metalingus1
      Metalingus1