היי
לכתוב לא הצד החזק שלי.
אבל חייב להעביר את המסר הזה.
כתבתי בפורום הזה לפני כמה חודשים על לעשות את מקיף איסלנד כביש 1 ב 5 ימים. התגובות. רובם ככולם היו לא אפשרי רק תסבול לא תהנה וכ'ו.
חזרתי ביום שישי בצהרים משם והנה הרשמים שלי.
הגענו אני ואישתי לשם ביום ראשון בוקר . יצאנו מחברת השכרה באזור 11 בבוקר. הלכנו לקניות . בשעה 12 התחלנו רשמית את הטיול.
חייב לנפץ כמה מיתוסים שנכתבו כאן.
- המהירות שגוגל מפות מציג הוא מדויק להפליא ואין שום צורך להוסיף 30% על הזמן שלו.
- המהירות הממוצעת בכביש היא סביב 105 קמ"ש, וכך נוהגים רוב הנהגים בכביש. (כמובן שעל פי חוק לא ממולץ)
- נסיעה ברכב 4x4 מומלצת בחום, בלי קשר לכבישי f, האחיזה שלו על הכביש, והנסיעה על שבילי חצץ הרבה יותר נוחה, חוץ מכביש 1 רוב הכבישים שם הם חצץ ומדובר על מאות קילומטרים.
- הרבה מכבישי f היו פתוחים בפועל במאי, למרות שהאתר הממשלתי מראה שלא.
לגבי הטיול בעצמו, הגעתי לכל אחד ממקומות הלינה שלי לא אחרי 9 בערב במקסימום, ויצאתי בבוקר לא לפני 10 בבוקר.
עצרתי בעוד לפחות 10 נקודות מעבר למה שמציין במסלול שהייתי.
הנהיגה באיסלנד היא חוויה מדהימה שלא מרגישים את זמן הנסיעה למרות שהייתי נהג יחיד.
ואל תחשבו שרציתי ממקום למקום, מציתי בכל מקום את המקסימום, וממש לא הזדרזתי לצאת, החישוב פשוט אם יוצאים ב 10 בבוקר וחוזרים ב 9 בערב מדובר על 11 שעות הנאה ולכן זמן הנסיעה לא מעכב מלהנותבכל עצירה.
לא עשינו שום אטרקציה בתשלום, הדברים האלה בהחלט לוקחים זמן ארוך ולא מתאמים ל 5 ימים.
וכן ראינו גם את כלבי היים כל כביש 711.
מפת יום ראשון
מפת יום שני
מפת יום שלישי
מפת יום רביעי
מפת יום חמישי
תהנו ממליץ בחום על טיול כזה.