תודה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Tsofit_3395637
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Tsofit_3395637
-
גרנד קניוןפורסם בפורום צפון אמריקה
יורדת לפרטים אחרונים לטיול שלנו ולא מצליחה להבין איך מטיילים ברנד קניון. מוגאס אנחנו נוסעים לויליאמס שם אנחנו לנים. אז בבוקר נצא- לפי הגוגל מאפס זה כשעה נסיעה מהגרנד קניון הכניסה הדרומית.
יש עלות כניסה לרכב 30 $ צריך להזמין מראש או אפשר לשלם בכניסה?
מה עכשיו? מטיילים עם האוטו? לוקחים סיור מאורגן?
חיפשתי קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי תשובה שסיפקה אותי.
התכנון הוא לטייל ככל שניתן אז לחזור לויליאמס. בבוקר, לצאת משם לכיוון סדונה.
אבל כרגע- אני בפרטים של גרנד קניון
תודה לעונים.
-
הזמנת הסעה משדה התעופה למלוןפורסם בפורום צפון אמריקה
הי, אחרי שקראתי הודעות בפורומים, החלטתי שבסן פרנציסקו נתנייד בתחב”צ. עם זאת, נראה מורכב, 5 אנשים לפחות 5 מזוודות להגיע למלון. יש המלצות על חברת כרמל. אבל כשנכנסתי להזמין באתר שלהם הם כמובן מבקשים שעה. הנחיתה כרגע מוגדרת לשש בבוקר. לאיזה שעה מומלץ להזמין את ההסעה? כל איחור מעל 15 דקות גורר חיוב. איך אפשר בכלל להחליט לאיזה שעה להזמין? שעה אחרי הנחיתה?
נחתתי בניוארק פעמיים ובבוסטון פעם אחת וכל פעם היה משהו אחר.
מה האופציה למצוא הסעה ביציאה מהשדה?
תודה לעונים.
-
RE: שאלה בנוגע למזוודות בטיסות פנים בארצות הבריתתודה רבה לכל העונים. אזמין את הטיסה ונקווה לטובפורסם בפורום צפון אמריקה
-
שאלה בנוגע למזוודות בטיסות פנים בארצות הבריתפורסם בפורום צפון אמריקה
אני צריכה להזמין טיסה מפניקס אריזונה לבוסטון. מצאתי טיסה בג’טבלו וגם באמריקן איירליינס. בשתיהן כתוב שהמחיר כולל רק טרולי. אני מנסה להבין איך אני משלמת על המזוודה שלי. כתוב שמזוודה עולה 30 דולר אבל לא ברור לי איך משלמים. האם משלמים את זה ישירות בשדה תעופה לפני העליה למטוס?
ניסיתי להתקדם עם הזמנת הכרטיס אבל אני רוצה להיות בטוחה במה שאני עושה.תודה למבינים ועוזרים.
-
RE: שבוע בחוף המערביפורסם בפורום צפון אמריקה
אז נראה סבבה להתחיל מסאן פרנסיסקו ולנסוע ללוס אנגלס. בינתיים אני מוצאת טיסות שנראות לי ומגיעים בתשע בבוקר לסאן פרנסיסקו. קצת הלחיץ אותי שכמעט בכל כתבה מדברים על הומלסים ולהזהר. זה כל כך נורא?
בכל אופן, אשמח להכוונה לגבי איזור מלונות שקל להתנייד ממנו בתחבורה ציבורית וכן מה כדאי לראות.
אלקטרז? מעניין או לוותר?
איפה כדאי ללון בדרך שבין ס”פ ו ל”א?
והאם אין בעיה בשכירת רכב בס”פ והחזרתו ב ל”א?
ולגבי קניות, כתבת שעדיף בוגאס. יש לך מושג לעומת בוסטון ופלורידה? כלומר, אני די מעדיפה לדחות את הקניות לסוף החופשה ומרשל’ס או נורדסטרום ראק יש בכל מקום.
תודה על כל מה שאת כותבת, מאוד עוזר.
-
וגאס זה אחרי ולא כלולה בשבוע שמדובר בו בתכנון הספציפי.
אנחנו נהיה שלושה וחצי שבועות בארצות הברית. מתחילים בחוף המערבי, שלזה התייחסתי בבקשה שלי. אחר כך טסים לארוע משפחתי בבוסטון שם נהיה כשבוע. ומקנחים בחמישה ימים בפלורידה.
וגאס תהיה בין החוף המערבי לבין בוסטון.
-
זה משנה אם מתחילים בסן פרנסיסקו או בלוס אנג’לס?
כיוון שטרם קנינו כרטיסים, אז הבחירה קיימת.
כמו כן, אנחנו מתכוונים לנסוע לווגאס אחרי זה, אז עדיף מסן פרנסיסקו או מלוס אנג’לס?
שופינג זה בעניין אבל לא המטרה. בגדול אנחנו לא בקטע של כמה שיותר מקומות, אלא להרגיש ולהנות. אז עזרתך מתקבלת בשמחה רבה.
-
זאת בדיוק השאלה שלי? מה כדאי לעשות. בניו יורק הייתי כבר שלוש פעמים וטיילתי לאורכו של החוף המזרחי. קראתי כמה כתבות על לוס אנג’לס וסאן פרנסיסקו, ולמרות שיש לי רצון רב לתייר שם קצת, לא מצליחה להתמקד ולהחליט על מה שווה יותר ומה כדאי לעשות. מעדיפה טיול עירוני, ומין הסתם נשכור רכב. אבל השאלה אם צריך לעשות זאת מיד עם הנחיתה ב LA או רק כשרוצים לנסוע לסאן פרנסיסקו. שקלתי גם לקחת טיול מאורגן לחלק מהימים, אבל כשדיברתי עם המדריך הרגשתי שהוא מנסה למכור לי כל מיני דברים שלא ביקשתי. אוהבת לקרוא את הדעות של אנשים כאן בפורום וככה עשיתי בנסיעות הקודמות שלי, אבל משום מה לא מצאתי כל כך הודעות הפעם.