פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי navasaar
-
קורונה - טוסקנהשלום, שוקלת לנסוע לפירנצה אבל מתלבטת מעט בגלל גברת קורונה. היכן אפשר להתעדכן בשעורי התחלואה באיזורים השונים באיטליה?פורסם בפורום אירופה
-
שלג בדצמברהיי. רוצה לשלב ביקור בעיר אירופית לפני הכריסמס עם טיול שלג לילדים. לא מדובר על חופשת סקי ממש. נסתפק גם ביום אחד של “טעימה” או אפילו סתם גיחה לראות טבע מושלג אמיתי ולא “דרדלה”. האם דצמבר הוא ריסקי (כלומר האם יש שנים שבדצמבר עדיין אין שלג)? חשבתי או על זקופנה או מקום שהוא במרחק נסיעה יומית מבודפשט. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה.פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
טיול שלג-כריסטמסהיי. אני מהמתכננים מראש ומתחילה כבר לחשוב על החורף הבא. הבטחתי לילדים (11+13) לנסוע בחורף הבא למקום מושלג לחופשה קצרה ואם כבר חורף אז שנחווה פעם את אווירת חג המולד כמו שצריך. מספיק לנו יום אחד של התנסות בסקי או אפילו סתם לנסוע בנופים מושלגים אז אני מחפשת עיר שנוכל להעביר בה כמה ימים (כלומר צריך שיהיו בה פעילויות פנים שמתאימות גם לילדים-נוער) ושאפשר לצאת ממנה ליום אחד. חשבתי אולי על יומיים קרקוב + יומיים זקופנה (+ יום אחד שמתבזבז על הנסיעות וכו’). אבל אני פתוחה לעוד רעיונות (מודה שרגשית קצת קשה לי עם פולין). מנסה לכוון לטיול זול יחסית. תודה.פורסם בפורום טיולי משפחות
-
מחפשת יעד לשוק חג המולד עם ילדיםפורסם בפורום טיולי משפחות
מחפשת יעד עם שוק חג מולד יפה שיש בה או סביבה דברים נחמדים לעשות עם ילדים. משהו קצר ולא יקר יחסית כדי לחוות קצת שלג של ממש ואווירת חג מולד. גילאי 10 + 13. אפשרי עם יציאה מהעיר.
תודה.
-
המלצה על מסעדה בוינה - Vapianoפורסם בפורום אירופה
ממליצה על Vapiano. מסעדה איטלקית בעלת כמה סניפים בוינה. אוכל מהיר אבל טעים מאוד, מגוון, טרי ובמחיר שווה לכל נפש. גם עיצוב המסעדה מאוד נעים ואסטטי. השיטה היא שבכניסה לוקחים מהמארחת כרטיס וכשמזמינים את האוכל הכל נרשם בכרטיס. בסוף חוזרים למארחת שבכניסה ומשלמים.
ליד בניין האופרה יש סניף מאוד נעים. את זה שברחוב מריה הילפר דווקא קצת פחות אהבנו. ויש עוד כמה סניפים ברחבי העיר. תמורה מעולה למחיר! -
מסעדה מומלצת בצ'יינה טאון- סן פרנסיסקופורסם בפורום צפון אמריקה
ממליצה בחום על מסעדה בשם Great Eastern Restaurant ברחוב 649 Jackson Street. מסעדה מקומית ולא תיירותית. המון מנות קטנות וטעימות שאפשר להזמין. התפריט (בסינית ובאנגלית) גם מציג תמונות ומאוד ידידותי. שירות מהיר, ענייני ואדיב.